o nedemek nerden çıkardın ümitsiz vakka arıyorsan belki ben ama allahtan ümit kesilmez........
selcim asil biz tesekkur ederiz sayende bulduk birbirimizi. iyiki acmissin bu topigi canim.
tabiiki Allah'in izniyle hepimizin anne oldugunu gorecegiz aynen yazdigin gb Rabbim yeterki ol desin. bizler buyuk sinavlardan geciyoruz hepimiz hala Allah yuzumuzu kara cikartmasin bu sinavda.
panadolcum ilk tedavinde olucak Insallah senin dermanin embroyoya pgt yapilmasinda cok yanlis dusunuyorsun cok sukurki bunu anladik ayrica belki de testin oyle bir cikacakki belki buna gerek yok diyecekler.
bak ben yemin ederim eger bu donms tedavisnde hamile kalmasaydim ogt yaptirarak denemek cok sitiyordum sadece burda istedigin icin yapmadiklari icin turkiyeye param yoktu nasil yaparim die kara kara dusunuyordum tup bebek bir gun oyle bir noktaya gelicekki pgtsiz transfer hic olmayacak zaten. dusunsene saglikli ebroyoyu secme sansimiz varken rastgele secilip transfer yapiliyor. aslinda ne sacma o akdar aci stres masraf sansa birakiliyor.
kızlar bu gece kimseyi uyku tutmadımı 6 kişi topikte maşallah...............
nedimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cnm hoş geldin tatlım nasılsınnnn?
canıımm ayşem sen nasılsın benim haydar bana batıyooorrrr çokfenayız çok)))
panadol yaşın kaç diye soracaktım gitti........evet arkadaşım banada hiç pgt yapılmadı.aslında 2 tüpbebek tedavimi yaptılarmı ben saymıyorum............embriyoyu göstermiyorlar ........pgt yi memorialde istedim.......busefer co cültür ve eşime ımsi yapıldı..................
özlemmmciimmm nerdesin kızzzz;?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?