Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ben bu topigi sabitlettireyim ama nasıl yapacagımı bilmiyorum..çünkü bayagı sayfadayız

canlar iyi geceler demeden yatmak istemedim aslında belim kırılıyor, göz kapalarım kapanıyor :)))
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Allahım tez zamanda hamile olmayan arkadaşlarımında kucaklarını doldursun inş. inanın canı gönülden diliyorum bunu, selcim, panadolcüm, zübeydecim, mercancım kulaklarım sizde inş. sizlerinde güzel haberlerini alıcaz burdan.
Allahım inş. bu hamileliği sonuna kadar sürdürüp kucağıma almayı nasip etsin.

temmzucum canım senide tebrik ederim bi tanem Allahım acısını göstermesin inş. tatlı tatlı büyüsün :)

kızlar daha fazla duramıcam belim fena öpüyorum hepiniz iyi geceler.

selcim asil biz tesekkur ederiz sayende bulduk birbirimizi. iyiki acmissin bu topigi canim.
tabiiki Allah'in izniyle hepimizin anne oldugunu gorecegiz aynen yazdigin gb Rabbim yeterki ol desin. bizler buyuk sinavlardan geciyoruz hepimiz hala Allah yuzumuzu kara cikartmasin bu sinavda.
panadolcum ilk tedavinde olucak Insallah senin dermanin embroyoya pgt yapilmasinda cok yanlis dusunuyorsun cok sukurki bunu anladik ayrica belki de testin oyle bir cikacakki belki buna gerek yok diyecekler.
bak ben yemin ederim eger bu donms tedavisnde hamile kalmasaydim ogt yaptirarak denemek cok sitiyordum sadece burda istedigin icin yapmadiklari icin turkiyeye param yoktu nasil yaparim die kara kara dusunuyordum tup bebek bir gun oyle bir noktaya gelicekki pgtsiz transfer hic olmayacak zaten. dusunsene saglikli ebroyoyu secme sansimiz varken rastgele secilip transfer yapiliyor. aslinda ne sacma o akdar aci stres masraf sansa birakiliyor.

nedimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cnm hoş geldin tatlım nasılsınnnn?

o nedemek nerden çıkardın ümitsiz vakka arıyorsan belki ben ama allahtan ümit kesilmez........

yaştan dolayı canım birde sorunlar vs.insan dönem dönem ümitsizlige kapılıyor ama inşallah hepimiz o güzel annelik duygusunu tadacagız allahın izniyle yukarıda yazıdgın gibi kısmetimzide nasipte varsa olur
iyi geceler hepinize canlarım öpüyorum

ay nedime de gelmis delum benim nasilsin yaz da oyle cikayim esim bilgisayari aistiyor son ondakkadir veridm cericem die oyaliyorum:)
karatasozcum ben bel agrisini 16.haftaya kadar cektim cok feci hele geceleri. snairim rahim buyurken sinirlere baski yapiyor ondan. sonra azaliyor oldukca.

canım haklısın dedigin gibi pgt en mantıklısı herke siçin saglıksız embrio trasfer etmektense sagllıklı olması en iyisi artık benim için pgt başka secenek yok onun içinde bol bol yumurtlamam gerekir((( bıktım şu yumoşlardanda

panadol yaşın kaç diye soracaktım gitti........evet arkadaşım banada hiç pgt yapılmadı.aslında 2 tüpbebek tedavimi yaptılarmı ben saymıyorum............embriyoyu göstermiyorlar ........pgt yi memorialde istedim.......busefer co cültür ve eşime ımsi yapıldı..................

canıımm ayşem sen nasılsın benim haydar bana batıyooorrrr çokfenayız çok)))

valla hamdolsun tatlım bizde iyiyiz bu gece kızım azacık beni korkuttu şimdi bir sorun yok ayy nedime benim kızım karnımda top gbi oluyor cnm çıkıyor resmen o zamannn
bu arada kızlarr ben eski günleri hatırladım transfer zamanıda böyle hep bir aradaydıkk ayyy ne kadar çok özlemişim o günleriiiiiiiiiii
nedimeee ben o haydarı yerümmmm yerümmmm totosunu annesiii az kaldııı inşşşş dışarı çıkmak istiyorlar artık cnm bendede aynı valla

kizlar ben artik cikmaliyim hepinizi opuyorum.
panadolcum Insallah her sey yolunda gidicek hep kotusu olmuyor kotu gunlerin ardindan inan hep guzel gunler geliyor canim. bak bu sozumu Insallah hatirlaticam birgun sana

diger bu topikten önceki 2010 topigi tüpbebekte keç kişiyiz topigide böyleydi 7 8 kişi oluyordu...........ama kızlar dogum yaptıktan sonra bizleri bırakmayın olurmu ..................habersiz bırakmayınnnnnnnnnnn

canim ya bu hic ama hic normal degil dikkat ettiysen donup dolasip sana tedavilerinle iglili sormaya calisiyorum. cunku sanki bir tuhaflik bir yanlislik var gb yani o kadar denemis bir cifte hala pgtsiz nasil transfer yapilir ki!!!
selcim biraz dinlen maddi manevi ama kesinlikle bir tedaviden daha gecmelisin heleki pgtsiz asla bir trransfer yaptirmamalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…