Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

özlem bu seferkini sen yaparmısın?????????????????????

korkma canım benim bu gece ıkınırken kanama bile oldu ama kimseyi aramadım çünkü muayene olmaktan korkuyorum geçen çok canımı yaktılar)) canımm sen prensesin adına karar verebildin mi))?

kızlar bende uyumaya gidiyorum öpüyorum hepinizi..........neolur şuan tekrar dua edin benim ve hepimizin için iyi geceler................

korkma canım benim bu gece ıkınırken kanama bile oldu ama kimseyi aramadım çünkü muayene olmaktan korkuyorum geçen çok canımı yaktılar)) canımm sen prensesin adına karar verebildin mi))?

tatlım benim yaa dikkat ett aman diyim neden kanama oldu bebegin nişanı falan olması ihmal etme tatlım sakınnn beni d.r bana kanama gelirse hemen gel diyorr allahım korusunn gerci ben 5. aydan sonra hiç alttan muayne olmadımmm ama bu ayın 25 olcaz kesinnn
efet tatlım ismi eylül deniz olcak allahım nasip kısmet ederse

canim merhaba nasilsin gecen de sordum haydarin ismi belli oldu mu anam dogurucan biz oglana hala haydar diyor olucaz:))))))))))))))

artık ben karışmıyorum babası baturay çınar bulut ilbay diye sayıklıyor karar veremedi kimlikte görücekmişim adını))))sen nasılsın aşkımmm CAN ımm nasıl iyi misiniz ))))

selcim birkadc tedavi daha olsam tup bebek yapicak kivama gelicem
yalniz basarisiz gecen 3 tedaviden sonra tup bebekte tum yontemleri ayni anda deneyerek ve pgt yaparak dorduncuyu yaotiklarini bilmek icin inan doktor olmaya gerek yok. cunku ucten sonraki denemelerde artik bir seyleri yanlis ya da eksik yaptiklarini dusunurek cok detayli ve ozenli davraniyorlar. ben cok kisiyi okudum interntte besinci altinci tedavisinde hamile kalmis hepsinde de son tedavileri hep farkli pgt yapilmis, tutunmasi icin lazerle inceltilmis embro gb her turlu yardimci teknik ayni anda uygulanmis. ozellikle pgtsiz yapmadiklarini cok iyi biliyorum cunku pgtyi kendim icin cok arastirdim.

kızlar bende uyumaya gidiyorum öpüyorum hepinizi..........neolur şuan tekrar dua edin benim ve hepimizin için iyi geceler................

bitanemm allah rahatlık versin tatlı rüyalar bende çıkıcam şimdi selcim yeminle hep aklımdasın ve her zaman dua ediyorm yaradanım inş dualarımız kabul eder aminnnnnnnn

artık ben karışmıyorum babası baturay çınar bulut ilbay diye sayıklıyor karar veremedi kimlikte görücekmişim adını))))sen nasılsın aşkımmm CAN ımm nasıl iyi misiniz ))))

cinar benim de favori isimlerinden nedimecim. tatlim ikindiginda makattan mi kanama geldi baginada mi vaginaysa adami deli etmeyip lutfen hastaneye gider misin? ne demek kontrolden korkuyorum anam dogurcaz mecbur bu veletleri korkunun ecele faydasi yok.
biz cok sukur simdilik iyiyiz. neyseki isim derdini bastan cozduk:)

fıstıklarr biz çıkıyorzz çok uykum var ama bu zilli gene uyanık yaaa bu bebek hiç uyumuyor acaba herkesin bebegimi böyleee mi? o uyumayınca bende uyuyamıyorm ((((
kızlar hepinizi çok öpüyormmm yaradana emanetsiniz

ayşem benim 1 ay evvel oldu ama kabızlıktan ıkınmaktan olduğunu düşündü çünkü başka bişi göremediler rahim açıklığı varmı diye baktılar beni mahfettiler.isminde büyük değişiklik var başta farklı isimler vardı aklında bir de rüyada bir isim söylendi gördüm demedin mi? ama iki ismide çok güzel adınla büyüsün inşallah

hadi kizlar yavastan yatalim.
nedimecim kendine dikkat et su kanama dedigin aman gozunu seveyim korkma gerekiyorsa git doktora. nedime sen her zaman gelmiyorsun dogumdan sonra bir ara gir haber ver ne olur, merak ederiz. artik sayili gunleriniz var cok girmezsin diye simdiden yaziyorum.
hepinize iyi geceler kizlar.

ay onu hiç sorma nedime bende de olmuştu hemoreyit oldu bende bir gün bir uyandım yatak göl gibi kann nasıl korktum meger o patlamış çok şükür o günden sonra ne agrım oldu nede bir şey hala kabızlık varr ama çok şükür önceki gibi degilll
cnm onu çok araştırdım ben evet rüyamda görmüştüm amine ismini tek koyamıyorm zaten birde hocalarada zordum genel olarak bana rüyanın bilinç altı bir şey oldugunu söylediler hepsi fark farklı şeyler söyledi valla bizde eşimle bu isme karar verdikk :))))
tşk ederim cnmmm çok saoll begendigine sevindim

iyi geceler özlemcimmm tatlı rüyalar bitanem bende çıkıyorm artıkk yarın görüşürüz

canımm özlemcimmm çok bilmişim tatlım benim seni çok seviyorum biliyorsun dii mii?yok be tatlım endişe etmek istemiyorum gerçekten alttan muayene çok can yakıyor .evet kanama vajende oluşuyor ama ben daha evvel fissür ve hemoreitten ameliyat oldum ameliyattan sonrada ıkınırken vajenden kan gelmişti ona bağlıyorum içimi ferh tutmaya çalışıyorum ))

gelicem doğumdan sonrada gelicem söz ilk fırsatta yazıcam bakalım ayşem mi ben doğurucam canım bende çıkıyorum haydar çok sıkıntı yapıyor hepinizi çok seviyorum öpüyorum

özlemcim doktor zaten gel pazartesi rapor vereyim dedi hem randevum var kan testi de yapılacak ama ben kesin giideceğim diyordum ama dün iyi oldum diye ayaklanıp dolma vs. yapınca bugün daha perişan oldum galiba mecbur rapor alıcam ama işin kötü tarafı haftaya cuma cummartesi pazar mecburi kurs vardı yaa çok fena yani bakalım hayırlısı olsun

canım sen yeter ki iyi ol biz merak edelim mühim değil çok sevindim kızımız bir kaç hafta daha beklesin annesine kavuşmak için

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
iyi pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…