canim ya bu hic ama hic normal degil dikkat ettiysen donup dolasip sana tedavilerinle iglili sormaya calisiyorum. cunku sanki bir tuhaflik bir yanlislik var gb yani o kadar denemis bir cifte hala pgtsiz nasil transfer yapilir ki!!!
selcim biraz dinlen maddi manevi ama kesinlikle bir tedaviden daha gecmelisin heleki pgtsiz asla bir trransfer yaptirmamalisin.
kızlar hepinize iyi geceler sevgiyle kalın öpüyorum
valla hamdolsun tatlım bizde iyiyiz bu gece kızım azacık beni korkuttu şimdi bir sorun yok ayy nedime benim kızım karnımda top gbi oluyor cnm çıkıyor resmen o zamannn
bu arada kızlarr ben eski günleri hatırladım transfer zamanıda böyle hep bir aradaydıkk ayyy ne kadar çok özlemişim o günleriiiiiiiiiii
nedimeee ben o haydarı yerümmmm yerümmmm totosunu annesiii az kaldııı inşşşş dışarı çıkmak istiyorlar artık cnm bendede aynı valla
korkma canım benim bu gece ıkınırken kanama bile oldu ama kimseyi aramadım çünkü muayene olmaktan korkuyorum geçen çok canımı yaktılar)) canımm sen prensesin adına karar verebildin mi ))?
korkma canım benim bu gece ıkınırken kanama bile oldu ama kimseyi aramadım çünkü muayene olmaktan korkuyorum geçen çok canımı yaktılar)) canımm sen prensesin adına karar verebildin mi ))?
canim merhaba nasilsin gecen de sordum haydarin ismi belli oldu mu anam dogurucan biz oglana hala haydar diyor olucaz:))))))))))))))
kızlar bende uyumaya gidiyorum öpüyorum hepinizi..........neolur şuan tekrar dua edin benim ve hepimizin için iyi geceler................
artık ben karışmıyorum babası baturay çınar bulut ilbay diye sayıklıyor karar veremedi kimlikte görücekmişim adını))))sen nasılsın aşkımmm CAN ımm nasıl iyi misiniz ))))
tatlım benim yaa dikkat ett aman diyim neden kanama oldu bebegin nişanı falan olması ihmal etme tatlım sakınnn beni d.r bana kanama gelirse hemen gel diyorr allahım korusunn gerci ben 5. aydan sonra hiç alttan muayne olmadımmm ama bu ayın 25 olcaz kesinnn
efet tatlım ismi eylül deniz olcak allahım nasip kısmet ederse
ayşem benim 1 ay evvel oldu ama kabızlıktan ıkınmaktan olduğunu düşündü çünkü başka bişi göremediler rahim açıklığı varmı diye baktılar beni mahfettiler.isminde büyük değişiklik var başta farklı isimler vardı aklında bir de rüyada bir isim söylendi gördüm demedin mi? ama iki ismide çok güzel adınla büyüsün inşallah
hadi kizlar yavastan yatalim.
nedimecim kendine dikkat et su kanama dedigin aman gozunu seveyim korkma gerekiyorsa git doktora. nedime sen her zaman gelmiyorsun dogumdan sonra bir ara gir haber ver ne olur, merak ederiz. artik sayili gunleriniz var cok girmezsin diye simdiden yaziyorum.
hepinize iyi geceler kizlar.
cinar benim de favori isimlerinden nedimecim. tatlim ikindiginda makattan mi kanama geldi baginada mi vaginaysa adami deli etmeyip lutfen hastaneye gider misin? ne demek kontrolden korkuyorum anam dogurcaz mecbur bu veletleri korkunun ecele faydasi yok.
biz cok sukur simdilik iyiyiz. neyseki isim derdini bastan cozduk:)
hadi kizlar yavastan yatalim.
nedimecim kendine dikkat et su kanama dedigin aman gozunu seveyim korkma gerekiyorsa git doktora. nedime sen her zaman gelmiyorsun dogumdan sonra bir ara gir haber ver ne olur, merak ederiz. artik sayili gunleriniz var cok girmezsin diye simdiden yaziyorum.
hepinize iyi geceler kizlar.
özlemcim doktor zaten gel pazartesi rapor vereyim dedi hem randevum var kan testi de yapılacak ama ben kesin giideceğim diyordum ama dün iyi oldum diye ayaklanıp dolma vs. yapınca bugün daha perişan oldum galiba mecbur rapor alıcam ama işin kötü tarafı haftaya cuma cummartesi pazar mecburi kurs vardı yaa çok fena yani bakalım hayırlısı olsunoh cok sukur karatasoz temmuz zeynep hepinizin guzel haberlerini aldik. darisi ayseden guzel haber almamiza.
zubeydem canim sagol sayende merakta kalmiyoruz:))))
kizlar hepinizin haberlerine kendiminki gb sevindim zeynepcim grip de gecer yakinda aman kanama olmasin yeter bize onlar kolay is canim. bir hafta daha izin alsan mi acaba su gribi iyice atlat.
zubeydem darisi senin guzel haberlmerinin basina mavi mercan ve senin canim. panadolcum tedavin hemen baslasa senin de keske hepinizin guzel haberlerini alalim benim de
cnm benim yaaa özlemcim tam ben gircektim sen beni aradın tatlım 20 dakika bile olmadı geleli eve kızım maşallah çok ii azcık sancım çıktı bundada bir sorun yok dediler hamdolsun ama su dahada artmış o yüzden bu sancılar oluyormuş ilaç verdiler yaklaşık 1 saatten fazla nst kaldım birazda dinlendirdiler hamdolsun şimdi çok iyiyizz ayy kızlar insan hiç bebek sahibi olmadıgı için böyle panik oluyorr sizide korkuttum sanırım özür dilerim hakkınızı helal edin hepinize ayrı ayrı tşk ederimmm özlemcimmm yaradanım ne muradın varsa versin sen nasıl bir kızsın yaa kendin gibi sesinde çok güzelll bayıldımmmm:)))))))))) kızımın sayesinde sesinide duydumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?