Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ayşecim umarım bebek erken davranmaz biraz daha anneyle kalır. iyi haberle gel inşallah. özlemcim benim öksürüğüm baya azaldı doğal tedavi iyi geldi galiba çok şükür. çarşambadan beri hiç kanama yok umarım asla olmaz ama hala yatmaktayım çünkü hala gribim ve halsizim
hepinize çok çok duacıyım rabbim gönlünüze göre versin

kızlar ara ara gelir bakarım size :) şimdi evde misafir var :)))) ben bilgisayar başında acccık ayıp oluyo am afırsat buldukça bakıcam neler konuşmuşsunuz. hepinizi seviyorum görüşürüz.

canım gözünaydın darısı bizlere ohh rahatla artık ve bebeğinin hamileliğinin tadını çıkar çoktan hakettin.

oh cok sukur karatasoz temmuz zeynep hepinizin guzel haberlerini aldik. darisi ayseden guzel haber almamiza.
zubeydem canim sagol sayende merakta kalmiyoruz:))))
kizlar hepinizin haberlerine kendiminki gb sevindim zeynepcim grip de gecer yakinda aman kanama olmasin yeter bize onlar kolay is canim. bir hafta daha izin alsan mi acaba su gribi iyice atlat.
zubeydem darisi senin guzel haberlmerinin basina mavi mercan ve senin canim. panadolcum tedavin hemen baslasa senin de keske hepinizin guzel haberlerini alalim benim de

kizlar aradim simdi ayseyi kapidan girerken yakaladim oh cok sukur iyiler sancilari cikmis ama bebisin suyu fazla diyeymis bir de magnezyumu arttirmislar daha rahat etsin die ayse gelince anlatir ayrintili cok sukur bebis birkac hafta daha en az beklemeye kararli sanirim

cnm benim yaaa özlemcim tam ben gircektim sen beni aradın tatlım 20 dakika bile olmadı geleli eve kızım maşallah çok ii azcık sancım çıktı bundada bir sorun yok dediler hamdolsun ama su dahada artmış o yüzden bu sancılar oluyormuş ilaç verdiler yaklaşık 1 saatten fazla nst kaldım birazda dinlendirdiler hamdolsun şimdi çok iyiyizz ayy kızlar insan hiç bebek sahibi olmadıgı için böyle panik oluyorr sizide korkuttum sanırım özür dilerim hakkınızı helal edin hepinize ayrı ayrı tşk ederimmm özlemcimmm yaradanım ne muradın varsa versin sen nasıl bir kızsın yaa kendin gibi sesinde çok güzelll bayıldımmmm:)))))))))) kızımın sayesinde sesinide duydumm

Son düzenleme:
ay ayni anda yazmisiz gormedim mesajini ben yazarken:)))sagol canimù ne demek baktim haber almadan uykum gelmeyecek gec mec aradim:)) nstnin uzun surdugunu tahmin ettim gerci, aysecim yok tecrubesizlikle ilgisi yok boyle durumlarda en saglami hemen gitmek, yuzdunuz yuzdunuz kuyruguna geldiniz cok sukur tabii gideceksin iyi ettin icin rahatladi. ay bizim zilli gelmez daha bosuna panik yapmayalim o ne koftehor o bilir isini, rahati yerinde annesi sen hic uzulme

temmuzcummm karatasözcum ikinizinde gözü aydın olsunn çok sevindim sizin adınıza ayy allahım saglıklı bir şekilde tamamına erdirsin aminnnnnnnn
zeynepcim biraz daha ii olmana çok sevindim maşallah inş yarına hiç bir şeyin kalmazzz
zübeyde cnm ne güzel haberler yazmışsın benim bile 9 tane toplandı tatlım önemli olan daha kaliteli olması inşşşş hepsi birinci kalite olcak allahın izniyleee bu sefer güzel olcakkk
yetercim cnm çok saol tatlım ii dileklerin için tşk ederimmm
panadol tatlım nasılsın cnm merak etme bizim kız anasına bir şaka yapmış inş bir iki hafta daha durcakk kızlarr 19 günüm kaldıııııııııııııııı

ayseeeeeeeee ben evra ismine o kadar alisimisimki dikkat et hic yeni ismisyle hitap etmiyorum:)))))) ama artik Eylule alismaliyiz ve kizimizdan ismiyle bahsetmeliyiz degil mi:))))

canım slm nasılsın açık görünüyosun
temmuz ve karatasöz gözünüz aydın tadını çıkarın hamileligin...

panadolcum canim iyiyim sen nasilsin tatlim ya test sonuclari aralik denmedi mi en son ben yine karistirdim mi, merakla duayla sonuclarini bekliyoruz.sonra hemen tedaviye basliyacak misin?

aysecim burda gorunuyorsun yaa senin ne guzel bir ses tonun var Masallah.cok sefkali anneler gb:))

cnm benim tşk ederim :)))senin sesinde öyleee eşim bile şaşırmış bana diyor ki nasıl bir arkadaşın var senin böyle ne güzel diyorr bir birinize sahip çıkmanız çok güzel diyorr ay tatlım benim yaa bu cicekler canımıza ve sana

ay aysecim simartmayin beni zaten civigin tekiyim simarinca iyice civirim falan
ay ama ben de senin sesine inanamadim Masallah nasil yumusak sefkatli bir ses tonu oole Eylul bayiliyordur seni dinlemeye.

panadolcum canim iyiyim sen nasilsin tatlim ya test sonuclari aralik denmedi mi en son ben yine karistirdim mi, merakla duayla sonuclarini bekliyoruz.sonra hemen tedaviye basliyacak misin?

bende iyiyim canım ev işi ile geçti günüm bugun yorulmuşum dün aradım evet aralık demişlerdi
sunucum için benim testimi çalışan doktor dogum iznine ayrılmış hamileydi başkası çalışıyomuş salı günü tekrar arayın dediler sanırım bu ay sonuna kadar çıkar iyi çıksında geç çıksın yeterki canımm özlemim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…