Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ayseeeeeeeee ben evra ismine o kadar alisimisimki dikkat et hic yeni ismisyle hitap etmiyorum:)))))) ama artik Eylule alismaliyiz ve kizimizdan ismiyle bahsetmeliyiz degil mi:))))

:)))))))) farkındayım cnm bende öyle hep erva dedim şimdi babası eylül kızım die seviyor birde diyorki bir kızmız daha olursa ekim koyalım diyorray ne güldüm kızlar sakın dalga geçmesinler diyorr eylül ekim die ama tek isim degil eylül denizz artık kesin degişmez cünkü özel sıgorta yaptırdı babası ismini falan verdi dogdugu gün özel sgortası devreye giriyor yani bu isim net ve kesin artık :)))))

karatasöz ne güzel bir gün miniginle tanışmıssın .......saglıkla devam eder inş........

ay aysecim simartmayin beni zaten civigin tekiyim simarinca iyice civirim falan
ay ama ben de senin sesine inanamadim Masallah nasil yumusak sefkatli bir ses tonu oole Eylul bayiliyordur seni dinlemeye.

özlem çok tatlı sorma ayşe cıvıl cıvıl ses tonu kendiside öyle resminide gördüm kızın sana benzesin bence ayşe

tabii canim Allah'in izniyle temiz guzel sonuclar alalimd a yeterki gec olsun. Insallah iyi haberler duyacagiz panadolcum, ogrenir ogrenmez ne olur vakit kaybetmeden bize de yaz canim belki de sali ogreneceksin Insallah guzl haberler getir bize panadolcum.

ay aysecim simartmayin beni zaten civigin tekiyim simarinca iyice civirim falan
ay ama ben de senin sesine inanamadim Masallah nasil yumusak sefkatli bir ses tonu oole Eylul bayiliyordur seni dinlemeye.

yemin ederim yüzüm kıp kırmızı olduuu:)))))))) bilmem bayılır heralde genelde babayı daha daha çok dinliyor ben uyumaktan kızımla pek konuşamıyorm nerdeyse gündüz ful uyuyorz özlem bu akşam hemşire bana diyorki bu bebek çok kilolu dedi bende ulrasyonda 2.844 geldi dedim ben 10 yıldır hemşireyim ve bu bebek iri bir bebek dedi kesinlikle yanışlmıyorm dedi kadın kafamı karıştırdı bazen ultrasyon fazla bazende cok eksik gösterir dedi karnımı top gibi sıkıyordu her yerde bebek var dedi ayy kadının nazarı degmez inşşş şuna bak yerinde durmuyor annesi diyor sen ne yedirdin bu kıza diyor valla kalcamı cimciklemekten dilimi ısırmaktan bir hal oldumm eşime kızmı okuttum inş nazar degmezz

canım nasılsın topik ugurlu bir topik bak ne güzel tek tek hamile kalıyor arkadaşlarımız darısı bizlere canım..

panadol kim kaldık bebiş göbüşüne konmayan................diyorumya kalanlarıda ne yapın edin hamile bırakın artık bilmem gerisini........

ee artik hepimiz alistiralim eylule kendimizi o zaman.

selcim sizlerin de guzel haberleriyle inan cok daha guzel gunler gorucek bu topik biliyorum insan saniyorki benim olmaz ya da olur ama cok sonra hepimiz bunlari hissettik ama oldu, sen hepimizden cok bekledin hepimizden cok ugrastin Rabbim dogal yolla saglikla yollasin Insallah bebegini, sakin vazgecme sel asla umidini yitirme.

canım yazmazmıyım sizlere zaten bu testimin yaptırdıgımı bilen sizin dışında 2.3 kişi var kimse bilmiyor
özlemcigim anlamadıgım biz kadınların her ay yumurta sayımız degişiyor 10. 12 yumutası olan normalde bir arkadaşımın tüpe başladı 2 yumurtası olmuş bir tanesi döllenmiş o taresfer edilmiş biz kadınlarların hormonları ne enteresan insanının aklı sırrı ermiyor

panadolcum gercekten ilgincmis arkadasininki insallah o tek embroyosula hamile kalir.
aslinda dusunsene birinci kalite olmasa bile yine bir embroyoyla hamile kaliyoruz sayiyi cok takmamak lazim. yaa ben hatta az yumurtam olsun derdim cunku geride kalan embrroyolara icim yanarmis gb geliyordu benimki de manyaklik gerci!!mantiga bak.

özlem çok tatlı sorma ayşe cıvıl cıvıl ses tonu kendiside öyle resminide gördüm kızın sana benzesin bence ayşe

cnm benim o senin güzelligin tatlım çok saol kızlar bu gece kanatlarım h,ç aşag inmiyorr heee beni iyice ucurdunuzz asıl ben şımarcam şimdiii kızım görünüş olarak pek bana benzemiyor ama haretliligi aynı benn bir dakika yerinde durmuyorr ben nasıl sabdetcem onu şimdiden onu düşünüyorrmm
dogsun teyzeleri ilk önce bizim topige koycam resmini kara kuru bir şey olur kesin babası gibiii:))))

evet selcim özleme katılıyorm vee aminnnnnnnnnnn diyormmmm

ÖZLEMCİM TEŞEKKÜRLER..........yazmıştım ama bir kere daha yazayım.........allah isterse o kulun işini,mermere geçirir otuziki dişini,allah istemezse o kulun işini ,muhallebi yerken kırar dişini.................özlemcim burda hepimiz güzel arladaşlıkkurduk.........bazılarınız görüşüyorsunuzda...........bu topigi açtıgım için çok mutluyum..........inşallah bende birgün dedigin gibi hamileyim diye yazarımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…