ayseeeeeeeee ben evra ismine o kadar alisimisimki dikkat et hic yeni ismisyle hitap etmiyorum:)))))) ama artik Eylule alismaliyiz ve kizimizdan ismiyle bahsetmeliyiz degil mi:))))
ay aysecim simartmayin benizaten civigin tekiyim simarinca iyice civirim falan
ay ama ben de senin sesine inanamadim Masallah nasil yumusak sefkatli bir ses tonu ooleEylul bayiliyordur seni dinlemeye.
selcim iyi geceler iyiyiz canim sen nasilsin?
bende iyiyim canım ev işi ile geçti günüm bugun yorulmuşum dün aradım evet aralık demişlerdi
sunucum için benim testimi çalışan doktor dogum iznine ayrılmış hamileydi başkası çalışıyomuş salı günü tekrar arayın dediler sanırım bu ay sonuna kadar çıkar iyi çıksında geç çıksın yeterki canımm özlemim
karatasöz ne güzel bir gün miniginle tanışmıssın .......saglıkla devam eder inş........
ay aysecim simartmayin benizaten civigin tekiyim simarinca iyice civirim falan
ay ama ben de senin sesine inanamadim Masallah nasil yumusak sefkatli bir ses tonu ooleEylul bayiliyordur seni dinlemeye.
canım nasılsın topik ugurlu bir topik bak ne güzel tek tek hamile kalıyor arkadaşlarımız darısı bizlere canım..
ayşecik neyapmıssın kız öyle YANLIŞ ALARM...........
tabii canim Allah'in izniyle temiz guzel sonuclar alalimd a yeterki gec olsun. Insallah iyi haberler duyacagiz panadolcum, ogrenir ogrenmez ne olur vakit kaybetmeden bize de yaz canim belki de sali ogreneceksin Insallah guzl haberler getir bize panadolcum.
balummmmm datlum nasılsın ayyy evet yaaa bu kızz beni 9 dogurtuyor valla
özlem çok tatlı sorma ayşe cıvıl cıvıl ses tonu kendiside öyle resminide gördüm kızın sana benzesin bence ayşe
panadol kim kaldık bebiş göbüşüne konmayan................diyorumya kalanlarıda ne yapın edin hamile bırakın artık bilmem gerisini........
ee artik hepimiz alistiralim eylule kendimizi o zaman.
selcim sizlerin de guzel haberleriyle inan cok daha guzel gunler gorucek bu topik biliyorum insan saniyorki benim olmaz ya da olur ama cok sonra hepimiz bunlari hissettik ama oldu, sen hepimizden cok bekledin hepimizden cok ugrastin Rabbim dogal yolla saglikla yollasin Insallah bebegini, sakin vazgecme sel asla umidini yitirme.
ee artik hepimiz alistiralim eylule kendimizi o zaman.
selcim sizlerin de guzel haberleriyle inan cok daha guzel gunler gorucek bu topik biliyorum insan saniyorki benim olmaz ya da olur ama cok sonra hepimiz bunlari hissettik ama oldu, sen hepimizden cok bekledin hepimizden cok ugrastin Rabbim dogal yolla saglikla yollasin Insallah bebegini, sakin vazgecme sel asla umidini yitirme.
canım fazla kalmadı senin benim dışımda 2.3 kişi kaldı ben sanırım ümitsiz vakayım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?