bende şimdi funda ile konuştum çok duygulandım çok tuhaf oldum kızlar ya allahım biz ne güzel dostluklar kurmuşuz birbirimizin mutluluklarıyla mutlu olup üzüntüleri ile ağlar olduk bu kadar mı yakın olduk fark etmeden birbirimize çok duygulandım ve ağlıyorum
canım benim ya öyle valla enterasan bişi bağladı galiba bizi. bende hastaneye gittiğimde karşılıklı ağladık durduk. ağlama kız diyorum bu ağlayınca benimde akıyo ay ne garip bişi bu. ilk tanıştığımızda da karşılaştık öpüştük ağlamaya başladık :) sanırım hepimizin hormonlar tavanda. Allahım mutluluk göz yaşları versin hepimize her zaman ne güzel işte :)
Kızlar bu gece sabah ettim sancıdan yalancı sancı bu kadar şiddetli oluyormuydu yafff allahım ne kadar acı veriyorr sabah 6 kadar bekledik en sonunda uyumuşum allahım hayırlısıyla bir dogumumuzu yapsak bizde ayyyy ilk başlardaki hamilelik hiçmiş valla asıl hamilelik sonu kızlarrr allahım yardımcınız olsun hepinizii şuan gene başladı bu sıklıkta devam ederse belkide bu cadı erken gelir en azından 37 haftalık oluyım o zaman sorun olmaz heraldeeeee
maaşallah fundayı rabbim bebeişinden hiç ayırmasın çok sağlıklı güzel hayırrlı ömrü olsun. kızlar ben erkenciyim 8.50de doktor randevum var rapor aşıp kan vericem umarım kanım kat kat katlanmıştır. görürşürüz
temmuzcum gunaydin ne guzel dedin tum haftamiz guzel haberlerle gecsin Insallah.
zubeydecim icin onemli bir hafta dularimiz onunla.
kızlar değerm 1153 eşim telde söyledi baya bi katlanmış maaşallah
oh maşallah zeynebimm aman dikkat et kendine toparlan biranönce bol sıvı tüket ki hastalığını atabilesin çok sevindim tatlım allahım kucağına da almayı nasip etsin
canım çok sağol. Rabbim yardımcın olsun dualrım inan seninle hatta bebeği kaybedince sana sormuştum ne zaman düşünüyorsun ben aralık gibi demiştim beraber olur inşallah demiştik. şimdi de çok istiyorum inşallah beraber hamiş olalım rabbim devamını nasip etsin inşallah kucağımıza da alırız
:)) maşallah sana, hadi bakalım az kaldı seninde inşallah tatlım her şey yolunda gidicek merak etme , bebişler için her şeye değer göbüş birazcık daha terlicek :)))evett ben geldim çarşamba sabah saat 9 da eşimin tesesi benimde saat 1 gibi opum var kızlar herşey yolunda gidiyormuş ben gayet sakin ve relaxsım geçen tedavimi düşünüyorumda yerimde duramıyordum şimdi çok sakinim sadece eşim korkuyor benden yana geçen seferki gibi üzülmemden çok endişe ediyo ama boşuna endişe ediyo ben hazırlıklıyım negatif sonucuna da o ilk deneme idi şimdi herşey farklı ama anlatamıyorum ki kocişime neyse bu gece saat 1 de çatlatma iğnemi vuracağım bugun ve yarın gene göbüşten iğnelerim var ayy nedir benim bu göbüşümün çektiği bi konsa oraya yavrucakta oda rahatlasa bende :) işin şaka yanını bıraktım daolurda hamiş kalırsam 6. aya kadar göbüş iğnelerine devam mış bende bide o hiç sevmediğim hapa :)
maşallahhhhhhh :) ne güzel haber bu.kızlar değerm 1153 eşim telde söyledi baya bi katlanmış maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?