Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

temmuz simdi kendi kendime gulme krizine girdim bizimù bebisler donmus tedavisinden ya ne alaka bilmem dusunup gulesim geldi:)) donmus ailesine mavi mercani da alicaz Insallah:)))

bende şimdi funda ile konuştum çok duygulandım çok tuhaf oldum kızlar ya allahım biz ne güzel dostluklar kurmuşuz birbirimizin mutluluklarıyla mutlu olup üzüntüleri ile ağlar olduk bu kadar mı yakın olduk fark etmeden birbirimize çok duygulandım ve ağlıyorum

canım benim ya öyle valla enterasan bişi bağladı galiba bizi. bende hastaneye gittiğimde karşılıklı ağladık durduk. ağlama kız diyorum bu ağlayınca benimde akıyo ay ne garip bişi bu. ilk tanıştığımızda da karşılaştık öpüştük ağlamaya başladık :) sanırım hepimizin hormonlar tavanda. Allahım mutluluk göz yaşları versin hepimize her zaman ne güzel işte :)

maaşallah fundayı rabbim bebeişinden hiç ayırmasın çok sağlıklı güzel hayırrlı ömrü olsun. kızlar ben erkenciyim 8.50de doktor randevum var rapor aşıp kan vericem umarım kanım kat kat katlanmıştır. görürşürüz

Günaydın kızlar
zeynepcim inş degerin kat kat artmıştır tatlım dualarım seninle cnm güzel haberlerini bekliyorzz rabbim bu bebegi sana ve eşine bagışlasın aminn

funda tatlım hayırlı olsun allahım analı babalı büyütsün inş darısı bizim başımıza aminnnnnnnnnnnn

Kızlar bu gece sabah ettim sancıdan yalancı sancı bu kadar şiddetli oluyormuydu yafff allahım ne kadar acı veriyorr sabah 6 kadar bekledik en sonunda uyumuşum allahım hayırlısıyla bir dogumumuzu yapsak bizde ayyyy ilk başlardaki hamilelik hiçmiş valla asıl hamilelik sonu kızlarrr allahım yardımcınız olsun hepinizii şuan gene başladı bu sıklıkta devam ederse belkide bu cadı erken gelir en azından 37 haftalık oluyım o zaman sorun olmaz heraldeeeee

canım benim yaa. ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık en güzel anlara çok az kaldı.inşallah rabbim kavuşturucak.

kızlar ben kan verdim geldim doktr rapor verdi 5 gün daha. ve kulak buruna yönlendirdi sesim kötü rengim yok geniz akıntom var diye oysaki bu gördüğü benim çooook düzelmiş halim. bakalım 2.30da kbb randevum var.

Son düzenleme:
aysecim daha okumadan ismini gordum yaninda kacta yazdigin yazior yaa ah canim yine uyumamis dedim.kiyamam tatlim benim. acikcasi sonlardan benim de gozum korktu ama tek derdimiz bu olsun deyip sabredicez mecbur.
aysecim benim bildigim 36 haftadan sonra dogan bebekler zaten premature olmuyor artik.yakin arkadasim 36 bitince soylerdi bunu hamileyken. senin takvimin 36+0 gorunuyor ya 36 bitmis 37in basindasin zaten.sen ne zaman istiyorsan annesini dinlesin o zaman gelsin kizimiz tabii ama korkmana da gerek yok artik.hos gerci biz korkmadan duramayiz biliyorum:)))))))))

zeynepcim Allah'in izniyle sonucun cok guzel gelicek Insallah.
olsun uzulme gripten hicbir sey olmaz guzelce dinlenirsin bu haftada sonraya kalmaz birseyin Insallah. kan sonucunu kacta aliriz canim?
zubeydecim toplama gunu carsamba mi gorunuyor?

zeynepcim değerin kat kat kat katlanmış olacak inşallah merak etme canım.
funda için de çok sevindim sırada nedime abla ve ayşe var Allahım kolay doğumlar nasip etsin.
özlemcim sen korkma bitanem her annenin başına gelicek olaylar geçmiştede gelecektete
haftaya güzel haberlerle başladık bütün haftamız güzel geçsin.

sorma zeynep göz uyaşım hale hazırda bekliyo tv izleyemez hale geldim dizi de izlemiyorum yoksa ağlamaktan helak oluyorum yaw.

temmuzcum gunaydin ne guzel dedin tum haftamiz guzel haberlerle gecsin Insallah.
zubeydecim icin onemli bir hafta dularimiz onunla.

evett ben geldim çarşamba sabah saat 9 da eşimin tesesi benimde saat 1 gibi opum var kızlar herşey yolunda gidiyormuş ben gayet sakin ve relaxsım geçen tedavimi düşünüyorumda yerimde duramıyordum şimdi çok sakinim sadece eşim korkuyor benden yana geçen seferki gibi üzülmemden çok endişe ediyo ama boşuna endişe ediyo ben hazırlıklıyım negatif sonucuna da o ilk deneme idi şimdi herşey farklı ama anlatamıyorum ki kocişime neyse bu gece saat 1 de çatlatma iğnemi vuracağım bugun ve yarın gene göbüşten iğnelerim var ayy nedir benim bu göbüşümün çektiği bi konsa oraya yavrucakta oda rahatlasa bende :) işin şaka yanını bıraktım daolurda hamiş kalırsam 6. aya kadar göbüş iğnelerine devam mış bende bide o hiç sevmediğim hapa :)

temmuzcum gunaydin ne guzel dedin tum haftamiz guzel haberlerle gecsin Insallah.
zubeydecim icin onemli bir hafta dularimiz onunla.

özlemcim çok haklısın zaten muharrem ayındayız mubarek aylardan birindeyiz
zübeydenin hem opusunda hem transferinde birer yasin okuyalım içinizden ne geçiyorsa davmınıda okuyabilir herkez birbirimiz için etiğimiz dualar kabul olur.

oh maşallah zeynebimm aman dikkat et kendine toparlan biranönce bol sıvı tüket ki hastalığını atabilesin çok sevindim tatlım allahım kucağına da almayı nasip etsin

canım çok sağol. rabbim yardımcın olsun dualrım inan seninle hatta bebeği kaybedince sana sormuştum ne zaman düşünüyorsun ben aralık gibi demiştim beraber olur inşallah demiştik. şimdi de çok istiyorum inşallah beraber hamiş olalım rabbim devamını nasip etsin inşallah kucağımıza da alırız

inşallah bitanem beraber büyütürüz göbüşlerimizi temmuz halayı çekti karatasöz elini tuttu şimdi sen onun elini mavimercan senin elini bende onun elini bakalım benim elimi kim tutucak

:)) maşallah sana, hadi bakalım az kaldı seninde inşallah tatlım her şey yolunda gidicek merak etme , bebişler için her şeye değer göbüş birazcık daha terlicek :)))
kızlar değerm 1153 eşim telde söyledi baya bi katlanmış maaşallah
maşallahhhhhhh :) ne güzel haber bu.

zeynepcimmmmmmmmmmmm ohhhhhhhhh kirbirkere Masallahhhhhhhhhhhh canim sende guzelce bir rahatla artik, gribi de hic takma neler atlatiyoruz icimizdeki canlar bizim dusundugumuzden cok cok daha gucluler benim doktorum hep bunu soyler. bir dis tedavisi bir antobiotik vs bunlarla bir sey olmaz yeterki dogru ilaclar kullanilsin dior. oh canim walla cok sevindim
zubeydemmmmmmmmmmm uc gece ustu uste yasin okuyacgim sana esine ayrica bol dol dua edicez yeminle cok umutluyum Allah yardimciniz olsun her sey cok guzel ilerlersin ve bebisinize saglikla kavusun canim.
6 aya kadar olan igneni merak ettim, kan sulandirici icin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…