kızlar değerm 1153 eşim telde söyledi baya bi katlanmış maaşallah
Ben çok hassas oldum bir yandan yazıp bir yandan ağlıyorum şimdi opu günü yıkarım yine merkezi ağlamaktan bende anestezi sonrası ağlayarak hemde ne ağlama ama öyle bi tepki var zavallı lar beni ayıltana kadar yandılar :)
Kızancıklarım nasılsınızz???? Zübeydemm sende biraz gerginlik huzursuzluk hissediyorum birazcık rahatlamaya çalışsanhadi gül biraz
kızlar değerm 1153 eşim telde söyledi baya bi katlanmış maaşallah
Oldu mu ablacımmm
kizlar carsamba zubeyde ile haber akisini kim saglayabilir?
esinin opersyonuyla opu arasinda oldukca vakit var o arada bilgi akisini saglayabiliriz di mi???????
Ben çok hassas oldum bir yandan yazıp bir yandan ağlıyorum şimdi opu günü yıkarım yine merkezi ağlamaktan bende anestezi sonrası ağlayarak hemde ne ağlama ama öyle bi tepki var zavallı lar beni ayıltana kadar yandılar :)
sizin hiç yazmaya niyetiniz yok çok kırıldım küstüm size kapatıyorum
merhaba kızlar kulak burun doktoruna gittik bana okyanus suyu verdi burun spreyi şeklinde ateşin yoksa antibiyotik vermeyelim dedi ben de çok yok dedim. çok şükür iyiye gidiyorum sinüslerde akıntı var kulak ve boğaz iyi dedi.çok şükür.
zübeydem dualarımız seninle inan senin için ben bile heyecanlıyım. ben transferde hep ya halık ya bari ya musavvir ya mubdi ya muhyi ya mucib çektim. Allah'ın yaratmakla ilgili isimleri ve dua kabul eden isimi hep bunları özellikle ilk üçünü hep söyledim canım
arkadaşlar nasılsınız
iyiiiiyiz canım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?