Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kizlar carsamba zubeyde ile haber akisini kim saglayabilir?
esinin opersyonuyla opu arasinda oldukca vakit var o arada bilgi akisini saglayabiliriz di mi???????

Canlarım benim çok sağolun allah razı olsun hepinizden evet hamiş canlarım sizlerin dualrına ihtiyacım var ya derler ya hamişlerin duası kabul olurmuş diye allahım hepinizden razı olsun bana vermiş olduğunuz destekten ötürü

Ben çok hassas oldum bir yandan yazıp bir yandan ağlıyorum şimdi opu günü yıkarım yine merkezi ağlamaktan bende anestezi sonrası ağlayarak hemde ne ağlama ama öyle bi tepki var zavallı lar beni ayıltana kadar yandılar :)

kızancıklarım nasılsınızz???? zübeydemm sende biraz gerginlik huzursuzluk hissediyorum birazcık rahatlamaya çalışsanhadi gül biraz

merhaba kızlar kulak burun doktoruna gittik bana okyanus suyu verdi burun spreyi şeklinde ateşin yoksa antibiyotik vermeyelim dedi ben de çok yok dedim. çok şükür iyiye gidiyorum sinüslerde akıntı var kulak ve boğaz iyi dedi.çok şükür.

zübeydem dualarımız seninle inan senin için ben bile heyecanlıyım. ben transferde hep ya halık ya bari ya musavvir ya mubdi ya muhyi ya mucib çektim. Allah'ın yaratmakla ilgili isimleri ve dua kabul eden isimi hep bunları özellikle ilk üçünü hep söyledim canım

kız belli olmaz herzaman aynı tepkiyi vericeksin diye bir kaide yok bence bu sefer ağlayarak uyanmazsın gibi geliyor.

canım iyiye gitmene sevidim inşallah bir kaç güne kalmadan tamamen toparlanmış olacaksın aman dikkat et bundan sonraki dönemde de bende dolaptan bişey yiyip içmemeye çalışıyorum gene salgın var hava değişimlerinden dolayı herkez grip :94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…