Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sizin hiç yazmaya niyetiniz yok çok kırıldım küstüm size kapatıyorum

ay kuzum benimm küsme dur. ben evde yoktumki nerdeyse tüm gün olsaydım yazardım sana.
bebişimi merak etmişsin teyzesi :) maşallah doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi bir ay sonrasına 2. li test dedi bakalım sanırm ben 15 gün sonra başka bir doktora gidicem. doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum benimki şimdiden ayrıntılı ultrason falan istemeye başladı sanırım biraz yolucu türden

aman dikkat edin kendinize salgın var herkez grip
ben aktardan bitki çayları aldım karıştırdım çok iyi geliyor sizde deneyin.

canım bende aktardan
bitki çaylarını içiyorum
inşş işe yarar

ben de gribim ve aktardan portakal kabuğu tarçın kranfil ve değişik bitkilerden çay aldık ıhlamurla karıştırıp içiyorum ıhlamur da göğsü yumuşatıyor öksürüğe çok iyi geliyor

canım ben ilaç içmeyi sevmyorum yaaa
çay falan daha iyi içiyorum
o yüzden aktardan aldıklarım daha iyi

nerelerdesiniz kader arkadaşlarım (kardeşlerim)benden başkası yok neyse bende başka sayfalarda dolaşayım birazcık kızlar bebişime çok güzel ferforje beşik yaptırdım tavsiye ederim çok hoş görünüyor))

nedimem canim gule yatsin pasamiz icinde saglila huzurla yuzunde hep gulucuklerle, Rabbim bize de gostersin o gunleri, aminnnnnnnnn.

nedimem canim gule yatsin pasamiz icinde saglila huzurla yuzunde hep gulucuklerle, Rabbim bize de gostersin o gunleri, aminnnnnnnnn.

bidanem Allahım bu günleri gösterdi o günlride göstericek inşallah CAN ım da en güzel beşiklerde yataklarda yatsın inşallah sağlık ve mutlulukla

sagol nedimecim dogsunlarda saglikla kollarimizda yatsinlar Rabbim o gunleri hepimize gostersin,nasilsin o kan yine gelmedi di mi?

kuşum be o ayrıntılı ultrason ne 4boyutlu gibi mi yoksa çok farklı bişi mi?ben doktorumdan çok memnun kaldım doğumda da herşey yolunda gider inşallah bir ay içerisinde 10 defa da gitsem 1 defa ücret alıyor o da yüz lira Allah razı olsun bakalım doğum için ne isticek;((kuşumm senin oğlun mu olucak))))kuzucuğuma iyi bak öptüm sen

günaydın kızlar. şu deniz suyu buruna çok iyi geliyor haberiniz olsun. cuma günü kese görmeye gideceğiz umarım herşey güzel olur. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

ahh canım benim dualrımız seninle ve minik pıtırcığınla allahım kucağına da sağlıklı eli ayağı düzgün almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…