ayyy çok sağol canım benim. rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bak bu defa çizelge bile yapmadım henüz geçen sefer hemen pozitif görünce yapmıştım daha 4 haftalık bile değildi ama bu defa kese görmeden yapmak içimden bile gelmiyor. insan yaşadıkalrından etkileniyor işte. benim de dualrım sneinle inan senin için çok heyecanlıyım rabbim nasip eder inşallah.ahh canım benim dualrımız seninle ve minik pıtırcığınla allahım kucağına da sağlıklı eli ayağı düzgün almayı nasip etsin
ayyy çok sağol canım benim. rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bak bu defa çizelge bile yapmadım henüz geçen sefer hemen pozitif görünce yapmıştım daha 4 haftalık bile değildi ama bu defa kese görmeden yapmak içimden bile gelmiyor. insan yaşadıkalrından etkileniyor işte. benim de dualrım sneinle inan senin için çok heyecanlıyım rabbim nasip eder inşallah.
zübeydem hayırlı günler canım iyisininşallah
zübeydecim transfer günü belli mi
canım inş. iyi haberlerle gelirsin :) dualarım seninle.günaydın kızlar. şu deniz suyu buruna çok iyi geliyor haberiniz olsun. cuma günü kese görmeye gideceğiz umarım herşey güzel olur. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
:)) benimde içimde erkek olucak gibi bir his var canım bakalım heralde bir ay sonra öğrenebilirim.kuşum be o ayrıntılı ultrason ne 4boyutlu gibi mi yoksa çok farklı bişi mi?ben doktorumdan çok memnun kaldım doğumda da herşey yolunda gider inşallah bir ay içerisinde 10 defa da gitsem 1 defa ücret alıyor o da yüz lira Allah razı olsun bakalım doğum için ne isticek;((kuşumm senin oğlun mu olucak))))kuzucuğuma iyi bak öptüm sen
yok tatlım henüz değil yarın toplama olucak bakalım perşembe az çok belli olur hangi gün olacağı
canım inş. iyi haberlerle gelirsin :) dualarım seninle.
:)) benimde içimde erkek olucak gibi bir his var canım bakalım heralde bir ay sonra öğrenebilirim.
biizm doktor 220 lira alıyo canım muayene başına. bakalım diper doktorun hem genel yaşamla anlaşması var onda ücret ödemicez.
canım benim toplaman saat kaçta olur haber verirmisin bana
kizlar merhaba ayse dun gece gelmemis ee bu sabahta???????????? bilen duyan?
nedimecim dun internetim gitti yazamadim sana.
zubeydecim yarina tum dualarimiz sizinle Allah her isinizi rast getirsin Insallah.
zeynepcim canim anliyorum ama ne olur kendini guzel seylere motive et. Allah'in izniyle bu hamileliginde yuzun hep gulucek Insallah.
karatasozcum ohoo bir aya belli olur die hayal kurma bence:) 12.hftada hatta 13 iciydi bana kiz demislerdi sen sen ol, 15.haftadan once ne derlerse inanma hatta bence hic sorma.
bende bu şanssızlık varken zor özlemcimm
zeynepcim ben memnunum sadece üroloji doktorundan memnun değilim arkadaşının erkekten kaynaklı ise dışardan kendi üroloji doktoru yoksa bahçecinin üroloji doktoru emre bakırcıoğlunu tavsiye etmiyorum ama merkez doktorlarının hepsi çok iyi ben memnunum benim doktoruum dr erbil yağmur prof. doktor mustafa bahçecinin partneri kendisi ama diğer bütün doktorlarda çok iyi fiyat konusuna gelince 4000 tl sadece tüp parası ilaçlar hariç
canım bende 29 bu arada ayşenin cep teli kapalı yavv
canım benim inşallah asıl sende ne var ne yok??????? bebişimiz nasıl geceleri rahat mısınız? senin sağlık durumun nasıl?Kızlar nasılsınız sizi ihmal ettim bu aralar gelişmeler var herhalde
zeynepciğimin iyi haberlerini okudum kızıma yalovada arkadaş geliyor inşallah
züneydeciğimin için yarın büyük gün
ee daha ne var ne yok ?
canım tebrik ederim :) sağlıklı sıhhatli kocaman bi kız olsun inş. nasılsın ? bebiş nasıl ?Kızlar nasılsınız sizi ihmal ettim bu aralar gelişmeler var herhalde
zeynepciğimin iyi haberlerini okudum kızıma yalovada arkadaş geliyor inşallah
züneydeciğimin için yarın büyük gün
ee daha ne var ne yok ?
canım tebrik ederim :) sağlıklı sıhhatli kocaman bi kız olsun inş. nasılsın ? bebiş nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?