Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ç&d çiğdem mi ayy hayırlı olsun benimle ilk transferimiz aynı gün olmuştu ne zaman kaç haftalık doğum yaptı ikizler nasıllar rabbim ayırmasın inşallah. ikisi de erkek galiba?

evet o cigdem zeynepcim cigdemin kızları oldu ve 28+4 günlük falan dogum yaptı bayag küvezde kaldı minik kızlarımız rabbim bir daha ayırmasınn aminnnnnnn

Son düzenleme:
kızlar duramıyorm ben çıkıyorm hepinizi yaradana emanet ediyorm çok öptüm kendinize ve miniklerinize iii bakınnnnnnnnnnnnnn

evet o cigdem zeynepcim cigdemin kızları oldu ve 28+4 günlük falan dogum yaptı bayag küvezde kaldı minik kızlarımız rabbim bir daha ayırmasınn aminnnnnnn
ayşecim öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. çiğdem çok erken doğum yapmış ama iyiler ya önemli olan o. sen de dikkat et kendine çok hareket etme en iyi küvez anne karnı ne kadar kalırsa o kadar iyi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar bu gece zübeyde için yasin okuyalım hem tese hem opu başarılı geçsin şuan onların en ihtiyacı olan şey dua Allahım yüzlerini güldürsün bu mutluluğa erdirsin sevinç gözyaşlarına çevirsin emeklerini boşa çıkartmasın zübeyde canım dualarımız seninle.

yeteeeeerr sağol canım sen nasılsın gerçi ben bugün hiçç ii değilim grip oldum müthiş br sıkıntı mide bulantısı berbat bir gün;((komşum dert etme ay tutulmasından diyor)

ya herkez grip salgın var aman dikkat son demlerindesin nedime abla doğdu doğacak dikkat et kendine.

yeteeeeerr sağol canım sen nasılsın gerçi ben bugün hiçç ii değilim grip oldum müthiş br sıkıntı mide bulantısı berbat bir gün;((komşum dert etme ay tutulmasından diyor)

gribim hala geçmedi canım yaaaaa
hatta hafilemedi bile

ya herkez grip salgın var aman dikkat son demlerindesin nedime abla doğdu doğacak dikkat et kendine.

evet kızlar duanıza çok ihtiyacım var çünkü bugun hiç iyi değilim temmuz biliyo nedenlerini çökmüş bi faziyetteyim bi damla umudum vardı onuda salağın teki aldı gitti artık biran önce sabah olsun istiyorum

canım harika bi yazı meleğinin duygularını nasılda güzel dile getirmişsin)canımm yavrunu sağlık mutluluk içinde büyüt inşallah adı da çok güzel maşallah rahatsızlığına gelince öyle umutsuzluğa kapılma Allahım sana kocamaaan bir ömür bahşetti farkında değil misin sana o rahatsızlıkla dünyanın en güzel varlığını hediye etti sakın sakın böyle üzme kendini ki o da bu duyguları hissediyor canımmm o güzel yavrunu koynuna al sar kokla ona geleceğinizden nasıl güzel günleriniz olacak onları anlat güzel kardeşim benim hepimizin duaları seninle hiç üzülme olur mu?

sağol canım benim sende dikkat et bu grip olayı tehlikeli kimseyi korkutmak istemiyorum ama benim yakınım grip mikrobundan 5 aylık erken doğurdu ve tabii ki kaybetti hepizmiz çok dikkat etmeliyiz.

zübeydem kuzum sen neler söylüyorsun öyle sana kızıyorum ama etrafına bir bak bak gizemli neler atlattı meleğini koynuna aldı çok güzel bir yola çıktın umutla devam ediceksin EN BÜYÜK GÜNAHLARDAN BİRİSİ NEDİR CANIM ALLAHTAN UMUT KESMEK ;(((UMUDUMU YİTİRDİM DERSEN ÇOK BÜYÜK GÜNAH İŞLERSİN UMUTLA DUALARLA HEPİMİZİN DUASIYA ALLAHIM SENİN İÇİN HAYIRLISI NEYSE ONU, MURADINI VERİCEK TATLIM.YÜZÜN GÜLSÜN TMAM MI?

kizlar merhaba hemen cikmam lazim ayseyi ve zubeydeyi merak etmistim iyi cok sukur. aysecim gece uyanik bebekler ondan hareket ettikce agrin oluyor galiba. benimkisini de gunduz cok az hissediyorum gece hic durmuyor. tabii hareketler hafif olugu icin benim icin sorun olmuyor ama son aylar sanki senin gb olcakmisim gb gelior.

zubeydecim canim yarin buyuk gun Rabbim yardimciniz olsun dualarimizdasin dort gozle senden iyi haberler bekleyecegiz.
hepinizi opuyorum nedimecim aysecim az kaldi dayanin.

zubeydecim yazini yeni gordum ne olur kimsenin seni bugun yipratmasina daha fazla izin verme canim. Allah buyuk yarin Insallah haberlerin cok guzel gelicek.

zübeyde hiçbirşey düşünmemeye çalış
pozitif enerji yayalım dua edelim
yarın ola hayır ola akşam oldu zaten yatçan kalkçan sabah olmuş sonrada inşallah güzel haberler vericeksin aklımız gönlümüz dualarımız seninle canım.

canımmm dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun inşallah.

kızlarrrr size kıyamıyorum ama çıkmam lazım eksikler hiç bitmiyor son bir ikişey var şimdi onları almaya çıkıcam inşallah ayakta durabilirim de hallederiz)) kızlar bu güzel hazırlıkları hayırlısıyla Allahım hepinize kısmet etsin))))çok güzel duygular

Zeynepcigim gözün aydın allah analı babalı etsin geçmiş olsun kendine iyi bak.
Zübeydem ne oldu moreller yerlerde canım bozma morelini inşallah herşey güzel gelişecek dualarım seninle inanki sabah erken kalkıyorum işe giderken yolda anne olmak isteyen herkese dualar
ediyorum tabiki banada tatlım üzme kendini

Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir allaha emanet olun ben biraz grip olmuşum havalar çevremde herkeslerde grip
Ayşem az kaldı maşallah olsun tatlım
özlemim Canımız nasıl seni üzmüyordur umarım öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…