kızlarrrr size kıyamıyorum ama çıkmam lazım eksikler hiç bitmiyor son bir ikişey var şimdi onları almaya çıkıcam inşallah ayakta durabilirim de hallederiz)) kızlar bu güzel hazırlıkları hayırlısıyla Allahım hepinize kısmet etsin ))))çok güzel duygular
Zeynepcigim gözün aydın allah analı babalı etsin geçmiş olsun kendine iyi bak.
Zübeydem ne oldu moreller yerlerde canım bozma morelini inşallah herşey güzel gelişecek dualarım seninle inanki sabah erken kalkıyorum işe giderken yolda anne olmak isteyen herkese dualar
ediyorum tabiki banada tatlım üzme kendini
Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir allaha emanet olun ben biraz grip olmuşum havalar çevremde herkeslerde grip
Ayşem az kaldı maşallah olsun tatlım
özlemim Canımız nasıl seni üzmüyordur umarım öpüyorum hepinizi
ayy ne bu herkes grip dikkat et kendine.
kızlar grip olanlar bol bol kivi yiyin.
kızlar zübeydemin morali çok bozuk ürolog kızın bütün moralini sıfırladı
bundan iki hafta önce bi bulandırdı kızın aklını zübeydenin doktoruyla ürolog birbirinden haberdar değil gibi davranıyorlar zübeyde birkaç kez doktoruna daha önceden örnek verelim siz her ihtimale karşı dondurun demiş doktoruda emre bey gerek görmedi sanırım öyle bişey yapmaya gerek yok sen bunları merak etme kafan rahat olsun demiş bugün emre bey aramış kızı teseden hiç siperm çıkmayabilir elimizde de hiç siperm yok yarın teseden önce örnek versin demiş son dakka son gün kala şimdi zübeyde alt üst oldu zübeydenin korkusu eğer hiç sperm çıkmazsa( ki ben inanıyorum çıkacak) opu işlemine bile gerek kalmayabilir diyor vardır bi çaresi elbet işte böyle kızlar
bu emre bey bide çok tanınmış işinde uzman denilen bi adam nasıl böyle bişey yaparlar aklım almıyor benim ya madem böyleydi kız bir aydır tedavide her hafta çağır al örnek dondur ne olur ne olmaz belki tesede çıkmaz diyerek kız sorduğu halde gerek yok diyorlar sonrada bir gün kala elimizde hiçbirşey yok denirmi bu ya.
şimdilik çok iyi tatlım maşallah inş. sonun akadar öyle gider yavrumu alıırım kucağıma :) darısı sizlere olsun inş. sen nasılsın nasıl gidiyo hayat.Tatlım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor..
ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar.
kızlar zübeydemin morali çok bozuk ürolog kızın bütün moralini sıfırladı
bundan iki hafta önce bi bulandırdı kızın aklını zübeydenin doktoruyla ürolog birbirinden haberdar değil gibi davranıyorlar zübeyde birkaç kez doktoruna daha önceden örnek verelim siz her ihtimale karşı dondurun demiş doktoruda emre bey gerek görmedi sanırım öyle bişey yapmaya gerek yok sen bunları merak etme kafan rahat olsun demiş bugün emre bey aramış kızı teseden hiç siperm çıkmayabilir elimizde de hiç siperm yok yarın teseden önce örnek versin demiş son dakka son gün kala şimdi zübeyde alt üst oldu zübeydenin korkusu eğer hiç sperm çıkmazsa( ki ben inanıyorum çıkacak) opu işlemine bile gerek kalmayabilir diyor vardır bi çaresi elbet işte böyle kızlar
bu emre bey bide çok tanınmış işinde uzman denilen bi adam nasıl böyle bişey yaparlar aklım almıyor benim ya madem böyleydi kız bir aydır tedavide her hafta çağır al örnek dondur ne olur ne olmaz belki tesede çıkmaz diyerek kız sorduğu halde gerek yok diyorlar sonrada bir gün kala elimizde hiçbirşey yok denirmi bu ya.
ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar.
bu hamilelik beni aptallaştırdı iyice temmuzcumçok utandım pıt pıtları duymuş birine denirmi hiç şöyle neyse kusuruma bakma zeynebime dicektim.
senin nasıl gidiyo tatlım hamileiilk benim doktor ikili testle beraber ayrıntılı ultrason istedi seninkide istedimi. daha ileri hamileliği olan arkadaşlarım gereksiz olduğunu doktorun para almak için yaptığını söylüyolar kafam karıştı açıkçası.
amiiiiiiiiiiiin kuşum :) hadi bakalım cicilerini alda gel darısı bizlere olsun inş. %75 indrimi bekliyorum bende cıt cıtlı badi alıcam :)))))))) ilk aldığım şey olucak sanırsam
bu hamilelik beni aptallaştırdı iyice temmuzcumçok utandım pıt pıtları duymuş birine denirmi hiç şöyle neyse kusuruma bakma zeynebime dicektim.
senin nasıl gidiyo tatlım hamileiilk benim doktor ikili testle beraber ayrıntılı ultrason istedi seninkide istedimi. daha ileri hamileliği olan arkadaşlarım gereksiz olduğunu doktorun para almak için yaptığını söylüyolar kafam karıştı açıkçası.
aa temmuzcum turkiyede normal jinekolog yapiyor demek bu olcumu? burda bize denen bu konuda ozel egitim almis uzmanlarin yaptigi onlarda ancak ayrintili ultrasonda, biz ikili testteyken uzman bize gostererek anlatmisti burda binde bir elim kaysa ya da bebek dogru pozisyonda diye dusunup yanlis pozisyonda olcumu yapsak sonucunuz riskli cikar demisti. cunku cok uzun surdu 10 15 acidan farkli olcumler yapinca biz sandik sorun var o yuzden gostererek anlatti. demekki doktorunuzun ultrasonu ileri duzey teknoloji. walla bana cok tuhaf geldi jinekologun kendi makinasiyla bunu yapmasi.
gunaydin kizlar; gozumu actim aklima ilk zubeyde geldi canim yaa kimbilir nasil streslidir. guzel haberlerini alicaz Insallah. temmuzcum sen zubeydeyi arayabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?