temmuzcumvar mi haber? mavi mercancim test yaptin mi bir hafta oldu gerci di mi henuz erken?
canım bende haber bekliyorum seni ararım dedi zübeyde
haber alınca hemen yazıcam canım.
bu arada benim iki test ölçümünün yarım saat süreceğini hiç sanmıyorum çünkü
doktor beni bir muayene ediyor 10 dakka da bitiriyor ultrasona sokuyo şöyle bi bakıyo tamam herşey yolunda diyo çıkıyoruz ne bir tansiyon ölçümü nebir kilo tartımı daha hiç tartma gereği bile duymadı çünkü merkez hem çok kalabalık tüp bebek merkezi olduğu için hemde 3 aydan sonraki takiplerimi orada yaptırmayacağımı düşünerek kıssadan hisse takip ediyor onu ye bunu yeme hiçbir öğütte bile bulunmadı sadece jele devam kan sulandırıcıya devam 2 hafta sonra tekrar görelim ve malesef 10 dakka için her ay 150 tl alıyorlar.
doktor beni bir muayene ediyor 10 dakka da bitiriyor ultrasona sokuyo şöyle bi bakıyo tamam herşey yolunda diyo çıkıyoruz ne bir tansiyon ölçümü nebir kilo tartımı daha hiç tartma gereği bile duymadı çünkü merkez hem çok kalabalık tüp bebek merkezi olduğu için hemde 3 aydan sonraki takiplerimi orada yaptırmayacağımı düşünerek kıssadan hisse takip ediyor onu ye bunu yeme hiçbir öğütte bile bulunmadı sadece jele devam kan sulandırıcıya devam 2 hafta sonra tekrar görelim ve malesef 10 dakka için her ay 150 tl alıyorlar.
kızlar zübeydemin morali çok bozuk ürolog kızın bütün moralini sıfırladı
bundan iki hafta önce bi bulandırdı kızın aklını zübeydenin doktoruyla ürolog birbirinden haberdar değil gibi davranıyorlar zübeyde birkaç kez doktoruna daha önceden örnek verelim siz her ihtimale karşı dondurun demiş doktoruda emre bey gerek görmedi sanırım öyle bişey yapmaya gerek yok sen bunları merak etme kafan rahat olsun demiş bugün emre bey aramış kızı teseden hiç siperm çıkmayabilir elimizde de hiç siperm yok yarın teseden önce örnek versin demiş son dakka son gün kala şimdi zübeyde alt üst oldu zübeydenin korkusu eğer hiç sperm çıkmazsa( ki ben inanıyorum çıkacak) opu işlemine bile gerek kalmayabilir diyor vardır bi çaresi elbet işte böyle kızlar
bu emre bey bide çok tanınmış işinde uzman denilen bi adam nasıl böyle bişey yaparlar aklım almıyor benim ya madem böyleydi kız bir aydır tedavide her hafta çağır al örnek dondur ne olur ne olmaz belki tesede çıkmaz diyerek kız sorduğu halde gerek yok diyorlar sonrada bir gün kala elimizde hiçbirşey yok denirmi bu ya.
tüylerim diken diken oldu rabbim yardımcısı olsun tek yumurta tek sperm de yeter rabbim ol deyincekızlar zübeyde mesaj attı
durumlar kötü çıkmadı yıkama sonrasına bakıyorlar yazmış
bende mesajı yanlış anladım durumlar kötü çıkmadı derken durum kötü değil anladım aradım hemen gözünüz aydın dedim ne salağım ya zübeydenin morali bozuk geliyordu iyi çıkmadı diyince sevincim boğazıma düğümlendi bakalım heşey Allahtan yaradan verdikten sonra bir tek siperm bir tek yumurta yeter ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemedim şimdi.
cnm sen doktoruna belirt bunları sakın sessiz kalma
bir ton para alıyorlar dediğin gibi 10 dk bakıyorlar sonra kafanı duvarlara vurma baştan ilgisiz giden sonda öyle olur bak bazı doktorlar var bi insan gider herşeyi anlatır biri gider anlatmaz sen biraz huysuz hasta profili çizki ilgilensin ilerde bu bi tahlili atlar vs vs başına bela alırsın
sen sor benim tansiyon ve kiloma bakılmıyor hiçbir tahlil yapılmıyor ne zaman yapılacak falan de
canım zaten 12.hafta bitince tüp bebek merkeziyle ilişkim kalmayacak daha sonra kafamda belirlediğim üç iyi doktor var çok tavsiye edilen onlardan birini seçip yola devam edicem inşallah tüp bebek olduğu için ilk 3 ay riskli diye tüp merkezi 12. haftaya kadar çağırıyor bu doktorla devam etmeyi zaten hiç mi hiç düşünmüyorum canım.
acaba kacta netlesir sonuc?
canım maaşallah zaten 12 e bir haftan var ohh artık rahatla ve hamileliğin tadını çıkar. inşallah biz de o günleri görürüz. zübeydeden bir haber yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?