Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zübeydeyle konuştum eşini saat 9 da almışlar zübeydenin morali iyi gibiydi sesi güzel geliyordu
bir saat sonra sonuç belli olur inşallah güzel haberlerini yazıcam size.

ay temmuzcum Insallah hadi bize cok guzel haberler getir. inan benim de icim kipir kipir zubeyde icin inanir misin senin yazini gorunce bile sonucu yazdin sandim kamp atislarim degisti.
temmuzcum doktorun kendi yapiyorsa makinesi iyi demektir, bence de burdaki sistem daha mantikli ama yillardir gelen bir durumsa turkiyede demeki dogru cikiyor sonuclar. bir de bizler burda ayrintiliya gidince mesala 120 euro tutuyor 85ini devlet karsiliyor ee tabii bu devlete buyuk yuk turkiyede bu sistem olmadigi icin cok masraflidir diye dusunuluyordur.
ama kizlar su da var acikcasi ben ikili testi bile yaptirmak istemedim cunku yuzde guvenirligi yok sonuc kotu cikarsa sadece kadina stres veriyor diye dusunuyorum. yani cok da takmayin doktorlariniz yapsin ustunde durmayin derim.
ayrintilida ben 12+2ydim test yapildiginda her yeri belli organlari vs olcuyorlar beni o kismi rahatlatmisti cok bir de bebek kucukken icerde neler yapiyor her seyi goruyorsunuz yarim saat suruyor kontrol o kismi cok guzldu doya doya gormek.

temmuzcumvar mi haber? mavi mercancim test yaptin mi bir hafta oldu gerci di mi henuz erken?

canım bende haber bekliyorum seni ararım dedi zübeyde
haber alınca hemen yazıcam canım.

bu arada benim iki test ölçümünün yarım saat süreceğini hiç sanmıyorum çünkü
doktor beni bir muayene ediyor 10 dakka da bitiriyor ultrasona sokuyo şöyle bi bakıyo tamam herşey yolunda diyo çıkıyoruz ne bir tansiyon ölçümü nebir kilo tartımı daha hiç tartma gereği bile duymadı çünkü merkez hem çok kalabalık tüp bebek merkezi olduğu için hemde 3 aydan sonraki takiplerimi orada yaptırmayacağımı düşünerek kıssadan hisse takip ediyor onu ye bunu yeme hiçbir öğütte bile bulunmadı sadece jele devam kan sulandırıcıya devam 2 hafta sonra tekrar görelim ve malesef 10 dakka için her ay 150 tl alıyorlar.

canım benim de geçen sefer 3 ay tüp bebek merkezime devam etmiştim ama aynı zamanda sonra devam edeceğim doktora da başlamıştım hem bebeği sık görüyordum. ama cidden büyük paralar gidiyor. ama benim tamsiyon ve kiloya hepsi bakıyor.

yaa temmuzcum hepsi ayni ben ondakika icerde durdugumu bile sanmiyorum. ultrason cidden uc dakka falan tutuyor rsimlere saati yazar ya ordan baktim uc resim var hepsi birer daika farkla. fakat ben 6 haftada bir ayrintiliya girdim simdiye kadar ve burda doktora gore asil onemli olan ayrtintili ultrasonlar o yuzden de kendi ultrasonunu kisa tutuyor, kalp atimi ritmik mi rahim ne durumda die oyle kisaca bakiyor. ama Allah icin hakkini yemeyeyim her gittigimde kilo tansiyon ve alttan aciklik var mi die parmakla bakiyor vaginal. ben vaginal bakilmasindan hosnut degildim ve turkiyedede her seferinde bakilmadigini bildigim icin doktorum bana bu kontrollerde bebegi gormeden aylarca devam edebilriz bir sey olmaz ama aciklik kontrollu yapmasam sen acikligini kendin asla farkedemezsin agrin olmassa, ve cok tehlikeli diye anlatti simdi citi cikarmadan baktiriyorum acimiyorda neyseki alistimda utanmadan gosterir oldum
bir de kizlar lutfen idrarda seker ve protein icin her ay test isteyin. bende doktorumdan ogrendim her ay bakiliyor idrarda ure ve protein de olabilir fransizcasindan emin degilim. enfeksiyon testlerinizi de ayrica iki ayda bir mutlaka yaptirin.
yani bizde doktor yaninda cok az kaliyoz ama test ve kontrollerden cok sukur memnunum.

Son düzenleme:

yani şimdi bişey dicem olmicak
ne diim ki iş olsun işte....bide kız sölmişşşşte daha ne olsun...
offf ya allah yarımcısı olsun allah bu doktorlara akıl versinnn...

kızlar zübeyde mesaj attı
durumlar kötü çıkmadı yıkama sonrasına bakıyorlar yazmış
bende mesajı yanlış anladım durumlar kötü çıkmadı derken durum kötü değil anladım aradım hemen gözünüz aydın dedim ne salağım ya zübeydenin morali bozuk geliyordu iyi çıkmadı diyince sevincim boğazıma düğümlendi bakalım heşey Allahtan yaradan verdikten sonra bir tek siperm bir tek yumurta yeter ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemedim şimdi.

cnm sen doktoruna belirt bunları sakın sessiz kalma
bir ton para alıyorlar dediğin gibi 10 dk bakıyorlar sonra kafanı duvarlara vurma baştan ilgisiz giden sonda öyle olur bak bazı doktorlar var bi insan gider herşeyi anlatır biri gider anlatmaz sen biraz huysuz hasta profili çizki ilgilensin ilerde bu bi tahlili atlar vs vs başına bela alırsın

sen sor benim tansiyon ve kiloma bakılmıyor hiçbir tahlil yapılmıyor ne zaman yapılacak falan de

tüylerim diken diken oldu rabbim yardımcısı olsun tek yumurta tek sperm de yeter rabbim ol deyince

hay Allah yaa ben de ne diyecegimi bilemedim simdi ama hala umutluyum cikicak Insallah yeterli sperm yikanmadan anlasilmaz kesin( Allah'im ne olur yardim et nasip et.

bir disari cikmam lazim hemen donucem temmuzcum ne olur biraz sonra yine arasan? yani yikamadan sonra?? ama yikama yapiliyorsa sperm cikmistir acaba zubeyde cok cikmadi gb mi dusunup morelini bozdu. cok uzgunum

canım zaten 12.hafta bitince tüp bebek merkeziyle ilişkim kalmayacak daha sonra kafamda belirlediğim üç iyi doktor var çok tavsiye edilen onlardan birini seçip yola devam edicem inşallah tüp bebek olduğu için ilk 3 ay riskli diye tüp merkezi 12. haftaya kadar çağırıyor bu doktorla devam etmeyi zaten hiç mi hiç düşünmüyorum canım.

canım maaşallah zaten 12 e bir haftan var ohh artık rahatla ve hamileliğin tadını çıkar. inşallah biz de o günleri görürüz. zübeydeden bir haber yok mu

canım maaşallah zaten 12 e bir haftan var ohh artık rahatla ve hamileliğin tadını çıkar. inşallah biz de o günleri görürüz. zübeydeden bir haber yok mu

az evvel dayanamadım aradım telefon 3-4 defa çaldı daha fazla çaldırmak istemedim zübeyde işlem göreceği odaya alınmış olabilir telefonda başkasındadır diye kapattım saat 1 de arıyacam kızlar size haber veririm.

aksi gibi yanımdaki arkadaş rahatsız bugün işe gelmedi o arkadaşın masasındayım bugün yan odayım arada bir geliyorum kendi yerime onun için devamlı yazamıyorum ama saat 1 de tekrar arıyacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…