Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

tamam temmuzcum canim cok sagol hepimizi idare edion is biz:))
opuya alindiysa haberler o kadar da kotu degil demekki sperm var yetrli cok sukur Rabbim kaliteli beegine kavusturcak bior embro nasip etse yetr hatta ogrendikki kalite bile onemli degil Rabbim buyuk ol desin yeter hepberaber kalbimizi temiz tutalim korkmayalim, Insallah guzel olucak.
zeynebi yakayacak zubeydecim mavomercanla da ayni Insallah.

kizlar ben bir seyi ogrendim fransadaki sistem sayesinde, ultrasondan daha onemlisi size yazdigim testler; ultrason tabiiki cok cok onemli ama ayrintili ultrasonlarimiz yani bebegin organlarinin bakildigi ultrasonlar iyi geciyorsa gerisi annenin testleri enfeksion cikmamasi 20 haftadan sonra ozellikle tansiyonun cok iyi takip edilmesi gereken gb durumlar. tabii riskli bir hamilelik degilse. yani bebek eger sglikliysa gerisi biz iyi beslendik mi? idrar yolu enfeksionumuz var miyok mu? bir de dedigim gb gebelik zehirlenmesini haber veren idrarda protein ve ure takibi.
yani baktiniz bebekle ilgili sorun yok bence doktorlarinizi testler konusunda baski yapin ve gonlunuzu ferah tutun. yalniz hani acilma kontorlu dedim ya o sadece acilma icin degil rahim azgi olcusu yapilmasi cok ama cok ama cok onemli ayrintilida vaginal ultrasonla uc dort saniyede bakiliyor doktor acilmayi kontorl ederkende sanirim parmagiyla kisalma var mi onu da goruyor.
bunlar benim tecrubelerim simdi sizinkilerde eklenince daha iyi ogrenecegiz hepberaber.

başka bişey de yapamıyorum zübeydeden haber bekliyorum.

zaman geçsin özlemcim fransa nasıl fransada türk olmak nasıl?

fransa gercekten sosyal bir devlet zeynepcim. gordugum kadariyla frnasadaki turkler hep kendi halinde yasiyor turk restaurantinda yiyor, turk magazindan alisveris ediyor tum arkadaslari turk:)) hic fransiz restaurantinda yemekyemeyen turkler oldugunuogrendim:)) adam 30 yilir bir kez gitmemis fransiz yemeklerini bilmiyor:)
onlari dusununce ben fransada iyi haldeyim:)))

ay zubeydecim simdi narkozdan cikiyordur canim benim guzel haberlerle moreli duzelse biraz sonra bize mujde verse 10 gun sonra

ne mutlu sana. benim farklı kültürler toplumlar çok dikkatimi çeker kültürleri yemekleri tarihleri vs. ama yurt dışında yaşamak zor olurdu benim için.

kızlar ben geldim
zübeyde naskozdan çıkmış sesi hafif ukulu geliyordu hafif ağrım var dedi ve yine ağlayarak ayılmış yavrum.
şimdilik pek bir bilgisi yok tam açıklama yapmamışlar ama 12 yumurta toplandı diye duymuşlar yinede tam sayıyı bilmiyor emin değil eşinin sperm sayısından da tam bir bilgisi yok ama yeterli sayıda olacağını düşünüyor kendide bu iyi bir gelişme çünki morali iyi gibi bundan sonra yapacak tek şey bol bol dua etmek inşallah sağlıklı bir şekide döllenecekler inşallah herşey yolunda gidicek Allahım yardım et.

bence herşey güzel olucak bu defa inşallah

zeynepcim ben fransya geldikten 6 ay sonra bebek yapmaya karar verdik o gun bugundur anne olmayi beklemekten gozum ne fransa gordu ne de baska bir sey.
Allah kismet ederse bebegimle ben de yeniden dogacagim hayat bir kez daha yeniden baslayacak benim icin. inanirmisin bebek hasretinden aileme o kdar duskunumdur aile arkads memeleket hasreti duyamadim.
bir de benim esim yabanci oldug icin ben zaten diger turkler gb istesem de (istemezdim zaten) yasamayamazdim. biz mecburen ve kendiliginden evde iki kulturun karisimini yasiyoruz.
turkiyeye donmek planlarimiz arasinda var yok degil ama zamanla yakinda degil.

CANIM ANLADIM RABBİM BEBEĞİNLE SANA GÜZEL GÜNLER GÖSTERSİN İNŞALLAH. bu arada eşinin yabancı olduğunu bilmiyordum fransız mı

aysecigimizin dayancak gucu kalmadi yavrum ya su oksurukle son aylar ona cok agir geldi normal olarak. ama gercekten sayili gunu kaldi Allah saglikla huzurla kavustursun Insallah kiziyla onu
kizlar biraz uyumaya gidecegim cok erken kalktim zubeydenin haberini aldik oh rahatladik:)

neyseki çok az kaldı ayşeye. iyi uykularr canımmm

zübeydem geçmiş olsun dünden okudum yazacaktım ama bende bir garip oldum......neyse geçmiş olsun.......bence senden hamiş haberini alacagız........gör bak istersen iddiaya girelim..........hemde unutma sen yenik başladım zannediyorsun maça ama unutma maç 90 dakika artı uzatmalarvar canım benim.......kendine dikkat et tekrar geçmiş olsun güzel gözlüm.........

topikteki güzel kızlar hamişler hepinize iyi günler diliyorum hepinizi okuyorum güzel hamilelikler diliyorum............kızlar zübeyde hamiş olunca tek benle panadol kalıyor..........belki zübeydenin güzel sonucundan sonra bende tüp yaptırsammı bu topik bebeksiz kimse kalmasın..ne dersiniz......

selcim kesinlikle denemelisin maddi gucunun elverdigi son liraya kadar asla ama asla vazgecme. ben ilk hamileligimde 22 ayda dogal yoldan hamime kalmistim dusunsene 21 ay olmadi neden 22.de oldu. biz her ne kadar tup bebegi kesin bir seymis gb gorsek de, aslinda degil tek yapilan spermle yumurtanin birlestirilmesi yani 6 kezde olmaz ama yedincide olur yada yedide olmaz sekizde olur.
dusunki benim normal tedavimde olmadi donmus embroyomùda embro cozulunce oyle kotu bir hal aldiki embro basina yuzde dort sans verdiler bana. o kadar emindimki olmaz diye bir dahaki tedaviyi planladim.
yani bu isler kac kez denedigine, embornun ne halde olduguna falan bakmiyor. umarim bol bol paraniz olur ve manevi olarak da kendini guclu hissedersin de birdahaki denemende yavruna kavusursun Insallah.

kızlar ben geldim 13 yumoş toplanmış eşimin tese öncesinden 5-6 tane canlı bulunmuş tese sonrası henüz belli değil yarın saat 2-3 gibi arayıp embiriyo durumunu öğreneceğim benim biraz sancım var eşiminde ağrısı karı koca yatıyoruz karşılıklı dualrınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim allahım hepinizden razı olsun bişi düşünemiyorum yoramıyorum da allahtan herşey nötr durumdayım şu an dondum ve kaldım

canım herşey güzel olucak için rahat olsun dualrımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…