fransa gercekten sosyal bir devlet zeynepcim. gordugum kadariyla frnasadaki turkler hep kendi halinde yasiyor turk restaurantinda yiyor, turk magazindan alisveris ediyor tum arkadaslari turk:)) hic fransiz restaurantinda yemekyemeyen turkler oldugunuogrendim:)) adam 30 yilir bir kez gitmemis fransiz yemeklerini bilmiyor:)
onlari dusununce ben fransada iyi haldeyim:)))
ay zubeydecim simdi narkozdan cikiyordur canim benim guzel haberlerle moreli duzelse biraz sonra bize mujde verse 10 gun sonra
bence herşey güzel olucak bu defa inşallahkızlar ben geldim
zübeyde naskozdan çıkmış sesi hafif ukulu geliyordu hafif ağrım var dedi ve yine ağlayarak ayılmış yavrum.
şimdilik pek bir bilgisi yok tam açıklama yapmamışlar ama 12 yumurta toplandı diye duymuşlar yinede tam sayıyı bilmiyor emin değil eşinin sperm sayısından da tam bir bilgisi yok ama yeterli sayıda olacağını düşünüyor kendide bu iyi bir gelişme çünki morali iyi gibi bundan sonra yapacak tek şey bol bol dua etmek inşallah sağlıklı bir şekide döllenecekler inşallah herşey yolunda gidicek Allahım yardım et.
oh cok sukur Insllah hepsi cok saglikli dollenir. cok sagol temmuzcum.
CANIM ANLADIM RABBİM BEBEĞİNLE SANA GÜZEL GÜNLER GÖSTERSİN İNŞALLAH. bu arada eşinin yabancı olduğunu bilmiyordum fransız mızeynepcim ben fransya geldikten 6 ay sonra bebek yapmaya karar verdik o gun bugundur anne olmayi beklemekten gozum ne fransa gordu ne de baska bir sey.
Allah kismet ederse bebegimle ben de yeniden dogacagim hayat bir kez daha yeniden baslayacak benim icin. inanirmisin bebek hasretinden aileme o kdar duskunumdur aile arkads memeleket hasreti duyamadim.
bir de benim esim yabanci oldug icin ben zaten diger turkler gb istesem de (istemezdim zaten) yasamayamazdim. biz mecburen ve kendiliginden evde iki kulturun karisimini yasiyoruz.
turkiyeye donmek planlarimiz arasinda var yok degil ama zamanla yakinda degil.
aysecigimizin dayancak gucu kalmadi yavrum ya su oksurukle son aylar ona cok agir geldi normal olarak. ama gercekten sayili gunu kaldi Allah saglikla huzurla kavustursun Insallah kiziyla onu
kizlar biraz uyumaya gidecegim cok erken kalktim zubeydenin haberini aldik oh rahatladik:)
kızlar ben geldim 13 yumoş toplanmış eşimin tese öncesinden 5-6 tane canlı bulunmuş tese sonrası henüz belli değil yarın saat 2-3 gibi arayıp embiriyo durumunu öğreneceğim benim biraz sancım var eşiminde ağrısı karı koca yatıyoruz karşılıklı dualrınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim allahım hepinizden razı olsun bişi düşünemiyorum yoramıyorum da allahtan herşey nötr durumdayım şu an dondum ve kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?