Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

keşke bende sizin kadar pozitif bakabilsem doktorumla konuştum kızdı bana 9 da 9 döllenmiş çünkü eşimden sadece 9 sperm elde etmişler daha ne istiyorsun dedi yarın görücez bakalım durumu

keşke bende sizin kadar pozitif bakabilsem doktorumla konuştum kızdı bana 9 da 9 döllenmiş çünkü eşimden sadece 9 sperm elde etmişler daha ne istiyorsun dedi yarın görücez bakalım durumu

canımmm maaşallah daha ne olsun bizim 300 milyon spermle elimizde 3 embriyo kalmıştı. canım önemli olan sonuç sen güçlü ol

slm bende tüp bebek düşünüyorum ama biraz uzun sürüyormuş sanırım. yani nöbetlerim var şubatta onları atlatayım diyorum. şimdi yapılır tam o zamana gelir transfer işi dinlenemem onlarda tutunamaz diye korkuyorum. ankaradasın sanırım sen demi? ne olur bir akıl ver bekleyim mi başlayımmı bir an önce

canım öncelikle psikolojik olark hazır olman gerekir kişiye göre uzun veya kısa protokol uygulanıyor benim kısa protokol tüm tedavim 10 gün içinde bitti. 12 gün sonra sonuç aldım sadece transferden sonra 2 gün dinlendim

yaşın kaç tatlım ve sorun ne ?

ankarada yaptırdım canım anatolia da ama ankarada çok güzel merkezler var herhangi birine gidebilirsin. bu arada benim doktorum galiba artık uzun protokol pek kullanmıyomuş hemşire öyle söylemişti benim ilki uzundu ama 2. tedavim kısa protokoldu oda ort. 10 günlük bi süreç. dinlenme işine gelince 3 gün dinlensen yeter. ama protokolüne doktorla görüşmenden sonra karar verilir görüşmeden uzunu kısamı bilemzsin canım şimdiden bol şans :) bence önce bir görüş planma yapılsın.

kızlar 9 tane döllenmiş bakalım kaçı devam edicek pek olumlu konuşmadı ama hayırlısı bakalım

yarın ola hayrola biz dualarımız la yanınızdayız inşallah iyi olacak sen bunları düşünme şimdi.
bebişin güçlü olucak sana sımsıkı tutunacak Allahın izniyle.

zzubeydecim umutsuz olucak bir sey yok cok sukur 9 ne guzel bir rakam.bizde 12 yumurta vardi 10 olgun cikti 8i dollendi ucuncu gune 5i kalmisti. wallla besini bozdur bozdur harca gb kullanidik kimyasal gebelik dondurma hamilelik cok sukur hala da biri hastanede.
yani 9 cok iyi bir rakam dollenme icin

ayy özlem bozdur bozdura güldüm ..
bence 9 süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar hepinize sonsuz teşekkür ederim haklarınızı helal edin bebişlerinizi de benim yerine sevip teyzeniz çok teşekkür etti desteğiniz için derseniz ben çok mutlu olurum hepinizi öpüyorum allah razı olsun hepinizden

kızlar banada rennie verdiler günde 4 defa

helal olsun zübeydecim...............sende helal et..........yalnız bu arada en yaşlılar yeterrrrrr ve benmişiz............biz sizin ablanızız ..biz ne dersek o olur................

helal olsun zübeydecim...............sende helal et..........yalnız bu arada en yaşlılar yeterrrrrr ve benmişiz............biz sizin ablanızız ..biz ne dersek o olur................
neeeeeeee en büyük bizmiyiz
Burada biz ne dersek ol olurrrrrrrrrr
Sel havaya girdim kız

en yaşlınız benim 28 mayıs 1975 beni atladınız heralde

helal olsun bitanem ne demekk daha dur bu başlangınç allahın izniyle bebegimizin halayınıda çekecez hep beraberrrrrrrrrrrrrr inşşş unutma biz bir aile olduk artıkk valla sanki aynı evde yaşıyormuşuz gibi bir birimizin her şeyini biliyorzz :)))))) ne güzel maşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…