keşke bende sizin kadar pozitif bakabilsem doktorumla konuştum kızdı bana 9 da 9 döllenmiş çünkü eşimden sadece 9 sperm elde etmişler daha ne istiyorsun dedi yarın görücez bakalım durumu
keşke bende sizin kadar pozitif bakabilsem doktorumla konuştum kızdı bana 9 da 9 döllenmiş çünkü eşimden sadece 9 sperm elde etmişler daha ne istiyorsun dedi yarın görücez bakalım durumu
slm bende tüp bebek düşünüyorum ama biraz uzun sürüyormuş sanırım. yani nöbetlerim var şubatta onları atlatayım diyorum. şimdi yapılır tam o zamana gelir transfer işi dinlenemem onlarda tutunamaz diye korkuyorum. ankaradasın sanırım sen demi? ne olur bir akıl ver bekleyim mi başlayımmı bir an önce
slm bende tüp bebek düşünüyorum ama biraz uzun sürüyormuş sanırım. yani nöbetlerim var şubatta onları atlatayım diyorum. şimdi yapılır tam o zamana gelir transfer işi dinlenemem onlarda tutunamaz diye korkuyorum. ankaradasın sanırım sen demi? ne olur bir akıl ver bekleyim mi başlayımmı bir an önce
slm bende tüp bebek düşünüyorum ama biraz uzun sürüyormuş sanırım. yani nöbetlerim var şubatta onları atlatayım diyorum. şimdi yapılır tam o zamana gelir transfer işi dinlenemem onlarda tutunamaz diye korkuyorum. bu arada hangi merkezde yaptırdın ankaramı birde?
kızlar 9 tane döllenmiş bakalım kaçı devam edicek pek olumlu konuşmadı ama hayırlısı bakalım
transfer ya c.tesi ya p.tesi olucakmış ama büyük bi ihtimal c.tesi olur gibi geliyo keşke bana da 2 tane transfer etseler
zzubeydecim umutsuz olucak bir sey yok cok sukur 9 ne guzel bir rakam.bizde 12 yumurta vardi 10 olgun cikti 8i dollendi ucuncu gune 5i kalmisti. wallla besini bozdur bozdur harca gb kullanidik kimyasal gebelik dondurma hamilelik cok sukur hala da biri hastanede.
yani 9 cok iyi bir rakam dollenme icin
efet cnm eşim konuşuyor ama onlar gelemez asla yeminimin üzerine ne evime sokarım nede kızımı gösteririm onlara ben yaşadıgım sürece rabbim izin verirse kızım onları hiç bilmiycek bilmesinede gerek yok 10 yaşına falan gelince artık merak ederde gitmek isterse durduramam ama küçükken asla ne gözteririm nede onları evime alırım şimdi geçmişi tekrar tekrar anlatmak istemiyorm ama bana hayatı kan kusturdu onlar o yüzden uzak tutucam kızımı omnlardan hee eşim ben göstercem illa kızmı derse kendizi basar gider anasının yanına benim cesetimi çignemeden görüremezz bu kadarda büyük konuşuyorm allahım affetsin benii bana iyi davransalarmış beni kocamdan ayırmadan düşünceklerdi bu günlerinde bir gün geleceginiii kızı dogurcak gitsin ona baksın pis cadıı kokona pislik kadınn
nedimeeee d.r bana ilaç verdi bir tane şurup rennie die ama geçmedi önceden hemen gecerdi bu gün kızımla kaçamak yaptık bir kase pudink yedik sanırım o yakıyor içimi(((((
neeeeeeee en büyük bizmiyizhelal olsun zübeydecim...............sende helal et..........yalnız bu arada en yaşlılar yeterrrrrr ve benmişiz............biz sizin ablanızız ..biz ne dersek o olur................
helal olsun zübeydecim...............sende helal et..........yalnız bu arada en yaşlılar yeterrrrrr ve benmişiz............biz sizin ablanızız ..biz ne dersek o olur................
kızlar 9 tane döllenmiş bakalım kaçı devam edicek pek olumlu konuşmadı ama hayırlısı bakalım
kızlar hepinize sonsuz teşekkür ederim haklarınızı helal edin bebişlerinizi de benim yerine sevip teyzeniz çok teşekkür etti desteğiniz için derseniz ben çok mutlu olurum hepinizi öpüyorum allah razı olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?