anam deli bu kadın kızz acık yazmışsınnnn gerci bizim kızların alması bir şey degilde başkalarıda giriyor topigeee herkese acık bu topik yani isteyen herkes giriyorrr özelden atsaydın keşkee delüm bneim yerüm senü yerüm yerümmm
valla kızlar anlamadığım bişi var yada durum kötü çünkü dr arıycakmış beni embiriyo uzmanı daha önce ordakiler arayıp bilgi veriyordu dün ameliyatı yapan doktoruda aradık oda nadir bey arıycak sizi bekleyin dedi şaşırdım sadece
sigara da yasaklandı içemiyorum ki bi rahatlayım :)
telefona kaynanam cevap vericene göre bi arayan 2. ye zor ararrr
sigara da yasaklandı içemiyorum ki bi rahatlayım :)
delİm benim yaaa he bu arada senin kaynana nerde bir ararlar tv kumandası hep ondaydııı:)))))))))))) ay ne gülüyordum size yanındamı tatlım kaynana hala ay allahıma çok şükür benim öyle bir derdim yok allaha çok şükür konuşmuyormda evimede gelemiyor zaten gelsede asla sokmam o cadıyı hortlakk bana yaptıklarını hiç unutmadımmm yaradanım yaşadıgım sürece yüzünü yüzüme cevirmesinnnnnnn AYYYYYYY AMİNNNNNNNNNNNNN
yeminle bana fenalık geldi sabrımı ölçüyorlar sanrıım bi keyifleri gelemedi heriflerin aramıyorlar
Ayyyyyyyyyyyyyy yanıyorm birisi bir avuç kor ateşi mideme koymuş sanki midem yanıyor offfffffffffffffffffffff ilaç içtim geçmediiiiiiii bu nasıl gecer yaaa((((((
valla nedime ablacım umud ediyorum ha belkide yarın arayıp bilgi verirler yada transfer günü arayıp çağırırlar
delİm benim yaaa he bu arada senin kaynana nerde bir ararlar tv kumandası hep ondaydııı:)))))))))))) ay ne gülüyordum size yanındamı tatlım kaynana hala ay allahıma çok şükür benim öyle bir derdim yok allaha çok şükür konuşmuyormda evimede gelemiyor zaten gelsede asla sokmam o cadıyı hortlakk bana yaptıklarını hiç unutmadımmm yaradanım yaşadıgım sürece yüzünü yüzüme cevirmesinnnnnnn AYYYYYYY AMİNNNNNNNNNNNNN
efet cnm eşim konuşuyor ama onlar gelemez asla yeminimin üzerine ne evime sokarım nede kızımı gösteririm onlara ben yaşadıgım sürece rabbim izin verirse kızım onları hiç bilmiycek bilmesinede gerek yok 10 yaşına falan gelince artık merak ederde gitmek isterse durduramam ama küçükken asla ne gözteririm nede onları evime alırım şimdi geçmişi tekrar tekrar anlatmak istemiyorm ama bana hayatı kan kusturdu onlar o yüzden uzak tutucam kızımı omnlardan hee eşim ben göstercem illa kızmı derse kendizi basar gider anasının yanına benim cesetimi çignemeden görüremezz bu kadarda büyük konuşuyorm allahım affetsin benii bana iyi davransalarmış beni kocamdan ayırmadan düşünceklerdi bu günlerinde bir gün geleceginiii kızı dogurcak gitsin ona baksın pis cadıı kokona pislik kadınncanım benim hatırlıyorum anlatmıştın. eşin görüşmüyor mu şimdi torunu görmek isterler
ana ayşe deminden beri benimde çok fena yanıyor ne yapsam diye düşünüyorum
kaynanacım geçen hafta bizdeydi kaynatamı sünnet ettirdik)prostat ameliyatı oldu da şimdi köyde doğumdan birkaç gün önce gelir benimkiyle tv problemimiz var birde misafir sevmez bende inadı çok severim neetçen öyle geçinip gidiyoruz
valla nedime ablacım umud ediyorum ha belkide yarın arayıp bilgi verirler yada transfer günü arayıp çağırırlar
aaaaaaaaaa yeter geldii balum sen calışmıyon demi tatlım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?