Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

telefona kaynanam cevap vericene göre bi arayan 2. ye zor ararrr

Son düzenleme:

canım iyişeyler düşüniyi olsun
inşşşşşşşş bir sorun yoktur

aaaaaaaaaa yeter geldii balum sen calışmıyon demi tatlım ?

telefona kaynanam cevap vericene göre bi arayan 2. ye zor ararrr

delİm benim yaaa he bu arada senin kaynana nerde bir ararlar tv kumandası hep ondaydııı:)))))))))))) ay ne gülüyordum size yanındamı tatlım kaynana hala ay allahıma çok şükür benim öyle bir derdim yok allaha çok şükür konuşmuyormda evimede gelemiyor zaten gelsede asla sokmam o cadıyı hortlakk bana yaptıklarını hiç unutmadımmm yaradanım yaşadıgım sürece yüzünü yüzüme cevirmesinnnnnnn AYYYYYYY AMİNNNNNNNNNNNNN

Ayyyyyyyyyyyyyy yanıyorm birisi bir avuç kor ateşi mideme koymuş sanki midem yanıyor offfffffffffffffffffffff ilaç içtim geçmediiiiiiii bu nasıl gecer yaaa((((((

canım benim hatırlıyorum anlatmıştın. eşin görüşmüyor mu şimdi torunu görmek isterler

kaynanacım geçen hafta bizdeydi kaynatamı sünnet ettirdik)prostat ameliyatı oldu da şimdi köyde doğumdan birkaç gün önce gelir benimkiyle tv problemimiz var birde misafir sevmez bende inadı çok severim neetçen öyle geçinip gidiyoruz

canım benim hatırlıyorum anlatmıştın. eşin görüşmüyor mu şimdi torunu görmek isterler
efet cnm eşim konuşuyor ama onlar gelemez asla yeminimin üzerine ne evime sokarım nede kızımı gösteririm onlara ben yaşadıgım sürece rabbim izin verirse kızım onları hiç bilmiycek bilmesinede gerek yok 10 yaşına falan gelince artık merak ederde gitmek isterse durduramam ama küçükken asla ne gözteririm nede onları evime alırım şimdi geçmişi tekrar tekrar anlatmak istemiyorm ama bana hayatı kan kusturdu onlar o yüzden uzak tutucam kızımı omnlardan hee eşim ben göstercem illa kızmı derse kendizi basar gider anasının yanına benim cesetimi çignemeden görüremezz bu kadarda büyük konuşuyorm allahım affetsin benii bana iyi davransalarmış beni kocamdan ayırmadan düşünceklerdi bu günlerinde bir gün geleceginiii kızı dogurcak gitsin ona baksın pis cadıı kokona pislik kadınn
ana ayşe deminden beri benimde çok fena yanıyor ne yapsam diye düşünüyorum

nedimeeee d.r bana ilaç verdi bir tane şurup rennie die ama geçmedi önceden hemen gecerdi bu gün kızımla kaçamak yaptık bir kase pudink yedik sanırım o yakıyor içimi(((((

ay nedime gülmekten yerlere yattım ay allahım beni affet bende gercekten sürnet sandım ayy salak salak okuyorm dönüp dönüp birde adam caza çok geçmiş olsun ayy sen adamı gülmekten öldürürsün nedimee beni öyle güldürdünki anlatamam rabbimde seni güldürsün emiiiiiiiiii

ayşecim çok şeyler yaşadın biliyorum önceden de anlatmıştın biliyorum ben. ama yine de sen görüş demiyorum ama öfkeni arttırma boşver sen inançlısın. bebeğini rabbim sana bağışlasın zaten büyüyünce görür herşeyi. benim ablam da böyle şeyler yaşamıştı.anlayabiliyorum seni

Son düzenleme:
valla nedime ablacım umud ediyorum ha belkide yarın arayıp bilgi verirler yada transfer günü arayıp çağırırlar

olsun tatlım yarın olsun güzel haber olsun heyecan umut ve dua ederek bekliyoruz sakın üzme kendini böylede olucan bunlarda olucak böyle nazarlıklarda takıcazüzülme sen,)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…