en yaşlınız benim 28 mayıs 1975 beni atladınız heralde
kızlar ben karpuz gibi catladım yaaakarnım çok kötü catladı off nasıl kaşınıyorr krem sürdüm hiç bir şey fayda etmiyorrr karnım futpol topu gibi popo hiç yokk ay çok komik bir halim varrr en azından dogumdan sonra birde popo eritcem die ugraşmıycam göbegi eritirim inşşş
ayy alemsin ayşee eritirsin sen hem popo daha zor
:))))))))cnm resim acıldımı bende acılmadı kapalı görünüyorr ay tatlım benim saol inş öyledirr bakalım bu cadı kaç kilo dogacak bende merak ediyorm:))))ooo canım sen çok kilo aldım diyorsun ama bence yok bişey bence hepsi o cadının kilosu yoksa sende bi,şeycik yok. o cadı kızımız maaşallah tombik doğacak galiba. sen de doğumdan sonra filinta gibi olursun
:))))))))cnm resim acıldımı bende acılmadı kapalı görünüyorr ay tatlım benim saol inş öyledirr bakalım bu cadı kaç kilo dogacak bende merak ediyorm:))))
Allahım inşallah sağlıkla gelsin ikiniz de çok iyi olun rabbim nazarlardan saklasın bolca elemneirehlake oku canım doğum için bir de
cnm benim allah razı olsun bitanemm sende inş saglıkla bebegini kucagına alırsın inş hamileligin süresince rabbim sizi hiç darda zorda bırakmaz saglıkla bebegini kucagına alırsın aminnnnnnnnnnnn okuyorm bitanem elimden geldigin kadar bildigim her şeyi okuyorm inş sorunsuz bir şekilde dogumumuzu yaparız
en yaşlınız benim 28 mayıs 1975 beni atladınız heralde
cnm benim tşk ederim balım rabbim sanada tez zamnda hayırlı bir evlat versin inşşş efet herkes senin dedigin gibi diyor bu bebek erkek mi diyorlarr:))))))))) karnım top gibiiiayşecim resimlerini paylaştıgın için çok teşekkürler..........çok güzelsin maşallah........sanki kendim yada kardeşimi görmüş kadar sevindim inan gerçekten......hemde çok kilo almamışsın .ben senden daha kilolularını gördüm........hiç popon yok oglan karnı gibi..........canım allahım saglıkla kucagına nasip etsin canım benimmmmmm
kızlarrrr ayşe cigdo ile konuşmuş bebişlerimiz allaha şükür çok iyi imiş biri 1800 diğeri hafta önde gidiyormuş tahmini 2100 falan mış 32. Haftaya girmişler allahıma şükürler hepimize çok selamları varmış benden iletmesi öptüm hepinizi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?