ay nedime gülmekten yerlere yattım ay allahım beni affet bende gercekten sürnet sandım ayy salak salak okuyorm dönüp dönüp birde adam caza çok geçmiş olsun ayy sen adamı gülmekten öldürürsün nedimee beni öyle güldürdünki anlatamam rabbimde seni güldürsün emiiiiiiiiii
olsun tatlım yarın olsun güzel haber olsun heyecan umut ve dua ederek bekliyoruz sakın üzme kendiniböylede olucan bunlarda olucak böyle nazarlıklarda takıcaz üzülme sen,)))
yok balım ben evlenmeden çnce çok çalıştım şimdi tatil yapıyorum
zeynepim elimde degil ne yapım düşündükce nefretim artıyor biliyorm kin beslemek dinimizde çok büyük günah ve hatta yeri yok ama elimde degil yaradanım beni affetsinnnayşecim çok şeyler yaşadın biliyorum önceden de anlatmıştın biliyorum ben. ama yine de sen görüş demiyorum ama öfkeni arttırma boşver sen inançlısın. bebeğini rabbim sana bağışlasın zaten büyüyünce görür herşeyi. benim ablam da böyle şeyler yaşamıştı.anlayabiliyorum seni
canım ALLAH hepimizi güldürsün
kaynanacım geçen hafta bizdeydi kaynatamı sünnet ettirdik)prostat ameliyatı oldu da şimdi köyde doğumdan birkaç gün önce gelir benimkiyle tv problemimiz var birde misafir sevmez bende inadı çok severim neetçen öyle geçinip gidiyoruz
sende beni gibisin desene bende evlenmeden önce çok çalıştım 12 yıl aralıksız hemde ayy iyice paslanmışım şimdi çok zor geliyor bir ara ben çalışmak istedim eşim izin vermedi ne gerek var acmı kalıyorsun dieee sonra baktım ben kafayı sıyırcam kendini işe sokmak istedi hastanede çalıştım bir yıldan fazla karşıda oturuyorduk tüp bebek d.r yanında asistanı olarak çalıştım sonra sonra d.r benim bebegim olmadıgı ögrenince sana aşılama yapalım dedi aşılama yaptık olmadı bende o stresle işten çıktım bir dahada hiç çalışmadım zaten her gün orda hamile bebek görmekten çok üzülüyordum çıkacaktım oda bir bahane oldu çıktımm hamdolsun yaradanıma şimdi minigim benimle allahım isteyen herkese evlat versin aminnnnnnnn
kızlar 9 tane döllenmiş pek böyle olumlu konuşmadı ama hayırlısı bakalım
kızlar 9 tane döllenmiş bakalım kaçı devam edicek pek olumlu konuşmadı ama hayırlısı bakalım
şöyle düşün benden 8 tane toplandı. 6 tanesi döllendi birisinin gelişimi gerideydi geriye 5 tane kaldı. iki tane transfer edildi. onların kaliteleri hakkında eskisi gibi bilgi vermiyolar yasakmış. diğerlerini dondurmaya bile değer görmedi ama bak şu an hamileyim :) inş. bu sfer seninde halayını çekicez tatlım
tüp bebek tedavisimi ? nerde yaptırıyosun ?
şöyle düşün benden 8 tane toplandı. 6 tanesi döllendi birisinin gelişimi gerideydi geriye 5 tane kaldı. iki tane transfer edildi. onların kaliteleri hakkında eskisi gibi bilgi vermiyolar yasakmış. diğerlerini dondurmaya bile değer görmedi ama bak şu an hamileyim :) inş. bu sfer seninde halayını çekicez tatlım
evet bahçeci kliniğinde yaptırıyorum canım
evet bahçeci kliniğinde yaptırıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?