Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım ALLAH hepimizi güldürsün

olsun tatlım yarın olsun güzel haber olsun heyecan umut ve dua ederek bekliyoruz sakın üzme kendini böylede olucan bunlarda olucak böyle nazarlıklarda takıcazüzülme sen,)))

nedime abla sen çorlu daydın dimi tekirdağ giderken uğrarım bak haydarı görmeye gelirim ona göre telefonunuda verdim

kızlarrr hepinizi çok özledim aşağıda isminizi görüyorum ama yazacak halim yok ben biraz kaçayım çok fena midem yanıyor hepinizi öpüyorum ama yine gelicem siz yazışın ben de okurum))))

yok balım ben evlenmeden çnce çok çalıştım şimdi tatil yapıyorum

sende beni gibisin desene bende evlenmeden önce çok çalıştım 12 yıl aralıksız hemde ayy iyice paslanmışım şimdi çok zor geliyor bir ara ben çalışmak istedim eşim izin vermedi ne gerek var acmı kalıyorsun dieee sonra baktım ben kafayı sıyırcam kendini işe sokmak istedi hastanede çalıştım bir yıldan fazla karşıda oturuyorduk tüp bebek d.r yanında asistanı olarak çalıştım sonra sonra d.r benim bebegim olmadıgı ögrenince sana aşılama yapalım dedi aşılama yaptık olmadı bende o stresle işten çıktım bir dahada hiç çalışmadım zaten her gün orda hamile bebek görmekten çok üzülüyordum çıkacaktım oda bir bahane oldu çıktımm hamdolsun yaradanıma şimdi minigim benimle allahım isteyen herkese evlat versin aminnnnnnnn

zeynepim elimde degil ne yapım düşündükce nefretim artıyor biliyorm kin beslemek dinimizde çok büyük günah ve hatta yeri yok ama elimde degil yaradanım beni affetsinnn ((
canım ALLAH hepimizi güldürsün

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

abla varya inan benide güldürdün
dedim kaynım demek istedi heralde sonra ama okadar ufak kaynı olamazki diyorum saniyede geçti aklımdan sonra prostat kısmını okuyunca çok güldüm.

valla bende bu gün bir rekor kırdım uzun zamandır bu kadar kalmamıştım nette zübeydem gene gelirim karnımın bir tarafına bu cadı toplandı ayy nasıl canımı yakıyor azacık uzanıyım gene gelirim bitanem olurmu msn acık zaten tatlım çok öptüm seni güzel haberler bekliyorz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aslında ben evlendikten sonrada çalıştım ama tedavilerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım 2 yıldır evdeyim bu yl çalışmak istedim ama burası küçük yer iş bulmak zor
düzgün çalışacak yer bulmak daha da zor bende evde tatil yapıyorum

kızlar 9 tane döllenmiş pek böyle olumlu konuşmadı ama hayırlısı bakalım

9 çok iyi bir rakam neden olumsuz konuştuki anlamadım, kaliteleri içinmi olumsuz konuştu? eğer öyleyse bile bunun güzel örnekleri var biliyosun bu işler kaliteye falan bakmıyo. her ne dediyse bence kafana fazla takma yine söylüyorum veren Allah. transfern ne zaman olucak canım

şöyle düşün benden 8 tane toplandı. 6 tanesi döllendi birisinin gelişimi gerideydi geriye 5 tane kaldı. iki tane transfer edildi. onların kaliteleri hakkında eskisi gibi bilgi vermiyolar yasakmış. diğerlerini dondurmaya bile değer görmedi ama bak şu an hamileyim :) inş. bu sfer seninde halayını çekicez tatlım

transfer ya c.tesi ya p.tesi olucakmış ama büyük bi ihtimal c.tesi olur gibi geliyo keşke bana da 2 tane transfer etseler

slm bende tüp bebek düşünüyorum ama biraz uzun sürüyormuş sanırım. yani nöbetlerim var şubatta onları atlatayım diyorum. şimdi yapılır tam o zamana gelir transfer işi dinlenemem onlarda tutunamaz diye korkuyorum. bu arada hangi merkezde yaptırdın ankaramı birde?

evet bahçeci kliniğinde yaptırıyorum canım

Zübeyde cnm inş herşey çok güzel olacak lütfen kendini strese sokma. Akışına bırak herşeyi bak benim de bir arkadaşım şuan tedavide ve sadece 1 tane yumurtası oluşmuş ama çok ümitli olacak diyor ( bende inanıyorum olacak)
Cnm 2 tane transfer olayına gelince bunu dile getir ne demişler "isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara"
Biliyoruz olacaksa 1 tane bile olsa yeter ama 2 tanenin şansı arttırdığıda ortada bence dile getir.
Öyle direkt söylemede yerini yaparak söyle zaten senin bahçecide 2. tedavin yaparlar gibime geliyor.Bunu birşeye güvenerek söylüyorum tatlım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…