anatoliadan randevü aldım yarın 15,30 açok sevinçliyim. başlamak bitirmenin yarısıdır. hamiş olmama çok az kaldı rabbimin izniyle. iyi ki varsınız kızlar
sanada şimdiden kolay gelsin.......herşey gönlünce olsun...bir de nur topu gibi bebegin..........
amiiinnn inşallah... senin durumun ne? hamiş misin yoksa benim gibi aday mısın?
ben 17 yılı geride bırakmış 4 laporoskopi 6 tüp bebek 7 aşılama...geçirmiş sebebsiz infertilite.....ve bir dahada tüpbebek yaptırmayacak.....çocugu olmayan........arkadaşınım............
ben 17 yılı geride bırakmış 4 laporoskopi 6 tüp bebek 7 aşılama...geçirmiş sebebsiz infertilite.....ve bir dahada tüpbebek yaptırmayacak.....çocugu olmayan........arkadaşınım............
canım benim yaa neden bir daha yapmayasın umudunu yitirme sen hep kayseride mi yaptırdın başka merkez dene. lütfen
benim bi tanıdığım 7. yi anatoliaya gitti ve tutturdu valla. umudunu yitirme bi daha den lütfen
canımyapsikolojim çok bozuldu iyi degilim.......ben yumurta toplandıktan sonra çokkkkkk acı çekiyorum acillik oluyorum görsen beni acırsın.....o aclar yüzünden yaptırmayacagım.yoksa tüpbebek çok kolay........
anatoliadan randevü aldım yarın 15,30 açok sevinçliyim. başlamak bitirmenin yarısıdır. hamiş olmama çok az kaldı rabbimin izniyle. iyi ki varsınız kızlar
kızlar benmasal vardı 7. tedavide hamileydi dogum yapmıştır herhalde..............zeynepela.......ya hayyum ya kayyum de tatlım birşey yok herşey güzel olacakkkkkkk..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?