Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

mavi mercan canım nasıl gidiyor test gününe az kaldı hadi bakalım. kızlar bana dua edin 3.30da kese görmeye gidiyorum.

ben 17 yılı geride bırakmış 4 laporoskopi 6 tüp bebek 7 aşılama...geçirmiş sebebsiz infertilite.....ve bir dahada tüpbebek yaptırmayacak.....çocugu olmayan........arkadaşınım............

canım benim yaa neden bir daha yapmayasın umudunu yitirme sen hep kayseride mi yaptırdın başka merkez dene. lütfen

canım benim yaa neden bir daha yapmayasın umudunu yitirme sen hep kayseride mi yaptırdın başka merkez dene. lütfen

2000 city hospital dr gurur polat.......2001 city hospital..........2004 türkiye hastanesi dr nihal çakır.......2005 türkiye hastanesi dondurulmuş transferi..........2007 kayseri sevgi hastanesi dr sanem dingilli...........2010 memırial dr semra kahraman dr güvenç karlıkaya.........sonuç ilk iki kimyasal gebelik....digerleri negatif........sende kese görmeye gitceksin.şimdiden mutluluklar............

benim bi tanıdığım 7. yi anatoliaya gitti ve tutturdu valla. umudunu yitirme bi daha den lütfen

canımyapsikolojim çok bozuldu iyi degilim.......ben yumurta toplandıktan sonra çokkkkkk acı çekiyorum acillik oluyorum görsen beni acırsın.....o aclar yüzünden yaptırmayacagım.yoksa tüpbebek çok kolay........

kızlar içim daralıyor Allah esirgesin dualarınızda beni unutmayın. öğrenci evine göndermek için kurabiye yaptım. aşure yapıyorum doktordan gelince dağıtacağım zaman geçirmek için bişeylerle uğraşıyorum ama nafile. aslaında benim yarın kursum var bugünden başlıyor ama bugün raporluyum diye g,tmiyorum memuru arayıp sordum gitmesem dedim o da raporlu deriz dedi. umarım sorun olmaz

canım çok yumurtan mı oluyor neden öyle oluyorsun

anatoliadan randevü aldım yarın 15,30 a çok sevinçliyim. başlamak bitirmenin yarısıdır. hamiş olmama çok az kaldı rabbimin izniyle. iyi ki varsınız kızlar

ahh canım bugün nasıl mutlu umutlu sevinçlisin her günün öyle olur inşallah evvela bebişini karnında olduğunu hissetme mutluluğu sonra da kucağında koklama mutluluğunu yaşarsın

kızlar benmasal vardı 7. tedavide hamileydi dogum yapmıştır herhalde..............zeynepela.......ya hayyum ya kayyum de tatlım birşey yok herşey güzel olacakkkkkkk..........

kızlar benmasal vardı 7. tedavide hamileydi dogum yapmıştır herhalde..............zeynepela.......ya hayyum ya kayyum de tatlım birşey yok herşey güzel olacakkkkkkk..........

sağol canım inşallah. sahip olup kaybetmek de çok zor biliyorsun diğerini 16 haftalıkken kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…