Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba kizlar zeynepcim guzel haberlerle geliceksin Insallah.
zubeydecim kalitye baksaydi bu isler nerdeyse hicbirimiz hamile olamazdik, hangimiz birinci kaliteyle hamile kaldikki? bunlari biliyorsun bu kadar umutsuz olma Allah'in gucune gider derler, dun yaa dolennme hic olmasaydi bunu dusun?????? simdi deneme sansimiz var Allah kismet ettiyse hicbir sey engel olmayacak. biraz kendine gel artik lutfen. surekli olmaz dersen farketmeden vucuduna mesaj veriyorsun negatif rahimde kasilmalar oluyor ve tutunmaya engel diye bana bir doktor arkadasim anlatmisti.

özlemcim haklısın ama geçen seferki gibi aynı olunca insan ister istemez etkileniyor

selcim anlattigin agrilari biliyorum aslinda bende ates olmadi ama tum kaslarim dirt gun boyunca spazm yasadim parmagimi oynatinca cigliklar atiyordum dort gune yakin uyuyamadim sadece sandalyede dort buklum olunca hafifliyordu agrilarim ve sadece 12 yumurtam toplanmasina ragmen.acidan ciglik atarken agiz kaslarimi kullaniyorum diye o zaman bile agri duyuyordum:) yaaa guluyorum ama cektigim acilari sayfalarca yazabilirim kizlar, hala ruyalarima giriyor o agrilar tarif bile edemiyorum oysaki oyle aciya dayanikli insanimdir.
ama o agrilardan korkmani cok iyi anliyorum arkadasim bende kimyasal gebelik yasadim sonuc hic koymamisti da ben nasil bir daha toplama yaptirtirim diyordum(
sonra bana doktorum bu agrilari yasayan kadinlarda donmus embro tedavisi cok basarili oluyor toplama olmadigi icin demisti.
ayrica sen prosgesteron kullanamiyorsun ya donmus tedavisinde eger sen normal yumurtlarsan transfer sonra olucak ya prosgesteronu vcudun kendi uretiyor kullanmasan da oluyor yani progesteron.
sadece bir kez mi donmus transferin oldu?

özlemcim haklısın ama geçen seferki gibi aynı olunca insan ister istemez etkileniyor

walla sana kirginim zubeyde dun burda hepimiz hop hopladik korktuk ya dollenme olmassa diye dusun sadece 9 spermle dollendi o embroyolar bu nedemek?
tabiiki de 9 spermden hepsi cok iyi durumda olmazdiki kaliteler biraz dusuk yani bu cok normal. ama orta kaliteli embroyolarla iyi kalitelerin aslinda hicbir sans farki yokmus oyle anlatmisti embroyolog beni teselli etti sanmistim ama bak cogumuz orta kaliteyle hamile kaldik benimkisi orta bile degildi. Masallah tuttu.
cok agir bir surec olumsuz hissetmek de normal ama insan esinin hatirina burda dua eden arkadaslrinin hatirina azicik neden olmasin belki de olucak der en azindan. sen rahatim desen de bu kadar olumsuz olan birinin vucudu rahat olmazki tutunsun.

yavru kuşum canım benim haklısın ya ben olumsuz değilim olumlu da değilim yani suyu akışına bıraktım doktorumun bana dediklerini yazdım size geçen seferki embiriyolarınla aynı durumda şimdikiler yani bi fark olmadı dedi o bu şekilde bana aksedince ve yarını bekliycez bakalım ilerliycek mi durup kalıcak mı dediğinde çok olumlu yaklaşamıyorsun en basiti sana ne kadar şans vermişti neler hissetmiştin benimkide ondan farklı değil sen nasıl bu bebek tutmaz diye söylendin ise bende doktorun yorumu üzerine tutmaz demiyorum ama ümitli de değilim tatlım

bir de sel benim tup bebek isinde bir arkadasim var embroyolog turkiyede labratuvarlin ozellikle donmus embro konusunda cok kisitli oldugunu anlatti bana, teknolojiyle ilgiliymis. istanbulda birkac merkez disinda kesinliklle tavsiye etmem demisti. ne bileyim cogu tedavin istanbul disi olmus yaa inanirmisin bilmem surekli aklima geliyorsun sen kesinlikle birkac kez daha denemelisin ve donmus embro tedavisi iyi olan merkezleri secersin, yasadigin agrilari anlatman ayni benim basima gelen ben bir kez yasadim bunu defalarca yasamissin cok iyi anliyorum insan nasil katlanir o agrilara defalarca ama bana hem burdaki doktorum hem turkiyedeki hem de embroyolig arkadasim benim gb agri yasaynlarin donmus tedavisine sansinin cok cok arttigini anlatti. bunu bir arastir doktorunla konus istersen. hem progesteron derdinde olmayacak.
yasim ileri diyorsun ama bende 32 olucam doktorum 36 hatta sebepsizlerin genelde yumurta sorunu olmadigi icin 38e kadar sansi yuksek demisti. fransada kadinlar inan 35ten sonra doguruyor yeminle bildigim gordugum hep oyle cunku hepsi kariyer pesinde.

walla kusum ben donmus tedavisinde aksine cok daha umutluydum ama embroyom cozulunce kalitesinden degil (zaten kalite die bir sey kalmammisti) nerdeyse embro kalmadi ortada:)) sekiz hucreden 3 hcureye dustu ee ne oldu hucrelere dedim, evrene uctular dedi embroyolog:)))))))))) sok olmustum. zaten gercekten de benimki biraz muciziye yakin bir durum oldu. yani en azindan yuzume bu denene kadar umutluydum hatta ilk tedavimden cok daha faz sele anlatiklarim nedeniyle.
ama sen daha ignelere baslamadan surekli olmayacak diyorsun. kizma bana ben seni cok sevdigimden boyle tepki veriyorum dur bir transfer gunun gelsin ne olucak ne olmayacak o zaman dusun.
bir de ne bileyim 9 spermden 9u da isleme girebildi bu cok guzel bir gelisme biraz morel olsun.
aysenin ornegi sonra ben biraz ornek olsun canim olacagi varsa gerisi hikayeymis.

özlem çok güzel açıklama yapmışsın teşekkür ederim fazla bilmedigim şeylerdi

özlem çok güzel açıklama yapmışsın teşekkür ederim fazla bilmedigim şeylerdi

vucudumuz toplama ve hormon tedavisine cok tepki verdigi icin tutunmayi engelliyormus, donmus dogal hamilelik surecine cok benzedigi icin bizlere yariyormus.
neyse canim cenem dustu cok konustum:))

Son düzenleme:
neyse kizlar hepinizi cok opuyorum cok yazdim:)) yoruldum resmen:)
zubeydecim canim benim Insallah yarin transferin olucak, guzel haberlerini alacagiz. Allah buyuk biz gonlumuzu ferah tutalim.
canim ya ne olur iki transferi durumumuz ozel deyip zorlayin bakarsin insafa gelirler.

Allah ım sev bizi, sevdir bizi, sevindir bizi (Amin)
amin canım amiiin

bende sana katılıyorum sonuna kadar diretmeli iki tane koymaları konusunda.

kızlar 7.5 mmlik kesem göründü ohh şükür. bir kaç adet de kist olmuş ama doktor bu teadvilerde olur normal dedi atarsın zamanla dedi

canım lütfen rabbimden umut kesilir mi hiç neler görüyoruz bak benmasal çok iyi örnek
hayy maaşallah yaaa rabbim dilerse ne olmaz

evet çok doğru huzur asıl huzur ibadette takvada bence de

kızlar kim yazmıştı bu tesbihi çektim diye neydi..ya mubdi???????????????ya????????
ben de çektim canım Allahın yaratmakla ilgili isimlerini

gözün aydın canım çokkkkkkkk sevindim

sağol canım darısı sana inşallah

huhu biz geldik kızlarrr nasılsınız
zeynebim cnm gözün aydın tatlım allahın izniyle sıra kalp atışındaa.........
kızlar biz bu gün d.r gittik sözde filiz hanım catala alcaktı beni bu gün gene almadı deli kadın:))))))) gerek yok diyor nasılsa sezaryan ne gerek var diyor beni deli etti acılmam varmı yok mu en azından ona bir baksaydı valla hiç memnun degilim ben burdan offfffffffff ümit beyi mumla arıyorm valla keşke imkanım olsaydıda acıbademde kalsaydımmm(((((( bebegimi bile dogru dürüz göstermedi ultrasyonu şöyle bir tuttu sadece (( bebegim 3.226 grm geldi 50 cm boyu kızmın suyunda azalmış diyor ne güldüm bana her gittigimde panik yaptırıyordu dogum yaklaştı yaa suyun normal diyor şimdide her neyse anestesi d.r konuştuk muaynemizi olduk kan verdik artık her şey hazır ya ayın 6 yada 7 sinde doguma gircez az kaldı hayırlısıyla saglıkla gelsinde kızım gerisi boş........
ben tam 3 kilo vermişim d.r şaşırdı ne oldu sana böyle diyor acayip iştahsızım ben yaa hep süt ayran haşlama patetes onlarla duruyorm birde meyva suyu bende haberler bu kadar kızlar bir dahaki randevumuz 1 hafta sonra yani 37+4 günlükken allahın izniyle inşşşş

kızlar 7.5 mmlik kesem göründü ohh şükür. bir kaç adet de kist olmuş ama doktor bu teadvilerde olur normal dedi atarsın zamanla dedi

ZEYNOMMM GÖZÜN AYDIN CANIM BENİMMMM ÇOK SEVİNDİMM SIRADA KALP ATIŞI VAR ALLAHIN İZNİ İLE HADİ MAVİ YARIN BİZE GÜZEL Bİ HALAY ÇEKTİR CANIM BENİM:84::84::84:

tedaviye başlarken bıraktınmı ilaçlarını...ilacın adının baş harflerini yazarmısın????????????????

doktor kontrolünde bıraktım ama çok sıkıntılar çektim bir dönem çok kötü oldum hem ilaçları kesmek hem de hamilelik deli gibi oldum tabiii hemen doktorda aldık soluğu şu an çok az da olsa przk şurup içiyorum ama yıllarca çok ağır ilaçlar kullandım adı koyulamayan nörolajik hastalık ilaçlar antidepresanlar doktorlar sağlıkkarnemi gördüklerinde şaşırıyordu her ilacı kullanmışsın diyorlardı....yalnız bu ilaçların yanetkilerinden çok çektim Allahım herkeze ilaçsız sağlıklı yaşamayı kısmet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…