merhaba kizlar zeynepcim guzel haberlerle geliceksin ınsallah.
Zubeydecim kalitye baksaydi bu isler nerdeyse hicbirimiz hamile olamazdik, hangimiz birinci kaliteyle hamile kaldikki? Bunlari biliyorsun bu kadar umutsuz olma allah'in gucune gider derler, dun yaa dolennme hic olmasaydi bunu dusun?????? Simdi deneme sansimiz var allah kismet ettiyse hicbir sey engel olmayacak. Biraz kendine gel artik lutfen. Surekli olmaz dersen farketmeden vucuduna mesaj veriyorsun negatif rahimde kasilmalar oluyor ve tutunmaya engel diye bana bir doktor arkadasim anlatmisti.
özlemcim haklısın ama geçen seferki gibi aynı olunca insan ister istemez etkileniyor
selcim anlattigin agrilari biliyorum aslinda bende ates olmadi ama tum kaslarim dirt gun boyunca spazm yasadim parmagimi oynatinca cigliklar atiyordum dort gune yakin uyuyamadim sadece sandalyede dort buklum olunca hafifliyordu agrilarim ve sadece 12 yumurtam toplanmasina ragmen.acidan ciglik atarken agiz kaslarimi kullaniyorum diye o zaman bile agri duyuyordum:) yaaa guluyorum ama cektigim acilari sayfalarca yazabilirim kizlar, hala ruyalarima giriyor o agrilar tarif bile edemiyorum oysaki oyle aciya dayanikli insanimdir.
ama o agrilardan korkmani cok iyi anliyorum arkadasim bende kimyasal gebelik yasadim sonuc hic koymamisti da ben nasil bir daha toplama yaptirtirim diyordum(
sonra bana doktorum bu agrilari yasayan kadinlarda donmus embro tedavisi cok basarili oluyor toplama olmadigi icin demisti.
ayrica sen prosgesteron kullanamiyorsun ya donmus tedavisinde eger sen normal yumurtlarsan transfer sonra olucak ya prosgesteronu vcudun kendi uretiyor kullanmasan da oluyor yani progesteron .evet canım oda merkezin iyiligine baglı.....diyorumya yaptık transfer ettik diyorlar .........ama.......transfer olmayacak deseler para alamayacklar.....bilmiyorum...valla........igne tedavisi esnasında çok iyiyim yumurta toplandıgı günde iyi gibiyim ama ondan sonra çarpılmış gibi biri oluyorum hiç bişey düşünemez oluyorum agrılardan..........................
walla sana kirginim zubeyde dun burda hepimiz hop hopladik korktuk ya dollenme olmassa diye dusun sadece 9 spermle dollendi o embroyolar bu nedemek?
Tabiiki de 9 spermden hepsi cok iyi durumda olmazdiki kaliteler biraz dusuk yani bu cok normal. Ama orta kaliteli embroyolarla iyi kalitelerin aslinda hicbir sans farki yokmus oyle anlatmisti embroyolog beni teselli etti sanmistim ama bak cogumuz orta kaliteyle hamile kaldik benimkisi orta bile degildi. Masallah tuttu.
Cok agir bir surec olumsuz hissetmek de normal ama insan esinin hatirina burda dua eden arkadaslrinin hatirina azicik neden olmasin belki de olucak der en azindan. Sen rahatim desen de bu kadar olumsuz olan birinin vucudu rahat olmazki tutunsun.
yavru kuşum canım benim haklısın ya ben olumsuz değilim olumlu da değilim yani suyu akışına bıraktım doktorumun bana dediklerini yazdım size geçen seferki embiriyolarınla aynı durumda şimdikiler yani bi fark olmadı dedi o bu şekilde bana aksedince ve yarını bekliycez bakalım ilerliycek mi durup kalıcak mı dediğinde çok olumlu yaklaşamıyorsun en basiti sana ne kadar şans vermişti neler hissetmiştin benimkide ondan farklı değil sen nasıl bu bebek tutmaz diye söylendin ise bende doktorun yorumu üzerine tutmaz demiyorum ama ümitli de değilim tatlım
özlem çok güzel açıklama yapmışsın teşekkür ederim fazla bilmedigim şeylerdibir de sel benim tup bebek isinde bir arkadasim var embroyolog turkiyede labratuvarlin ozellikle donmus embro konusunda cok kisitli oldugunu anlatti bana, teknolojiyle ilgiliymis. istanbulda birkac merkez disinda kesinliklle tavsiye etmem demisti. ne bileyim cogu tedavin istanbul disi olmus yaa inanirmisin bilmem surekli aklima geliyorsun sen kesinlikle birkac kez daha denemelisin ve donmus embro tedavisi iyi olan merkezleri secersin, yasadigin agrilari anlatman ayni benim basima gelen ben bir kez yasadim bunu defalarca yasamissin cok iyi anliyorum insan nasil katlanir o agrilara defalarca ama bana hem burdaki doktorum hem turkiyedeki hem de embroyolig arkadasim benim gb agri yasaynlarin donmus tedavisine sansinin cok cok arttigini anlatti. bunu bir arastir doktorunla konus istersen. hem progesteron derdinde olmayacak.
yasim ileri diyorsun ama bende 32 olucam doktorum 36 hatta sebepsizlerin genelde yumurta sorunu olmadigi icin 38e kadar sansi yuksek demisti. fransada kadinlar inan 35ten sonra doguruyor yeminle bildigim gordugum hep oyle cunku hepsi kariyer pesinde.
özlem çok güzel açıklama yapmışsın teşekkür ederim fazla bilmedigim şeylerdi
amin canım amiiinAllah ım sev bizi, sevdir bizi, sevindir bizi (Amin)
neyse kizlar hepinizi cok opuyorum cok yazdim:))yoruldum resmen:)
zubeydecim canim benim Insallah yarin transferin olucak, guzel haberlerini alacagiz. Allah buyuk biz gonlumuzu ferah tutalim.
canim ya ne olur iki transferi durumumuz ozel deyip zorlayin bakarsin insafa gelirler.
kızlar 7.5 mmlik kesem göründü ohh şükür. Bir kaç adet de kist olmuş ama doktor bu teadvilerde olur normal dedi atarsın zamanla dedi
canım lütfen rabbimden umut kesilir mi hiç neler görüyoruz bak benmasal çok iyi örneköyle zaten allaha inancım sonsuz çünkü allahımı çok seviyorum.........kendi kendimi mutlu etmeye çalışıyorum..........geçen sene panik atak tedavisi gördüm 12..ayda ameliyattan önce bıraktım.ama sanırsam tekrar gitmem lazım daa doktorlara gidecek hiç gücüm takadim yok.....ama sizlerle mutluyum..........
hayy maaşallah yaaa rabbim dilerse ne olmazzübeydecim yine umutsuzluktan mı bahsediyorsun seni dövicem kızzzzzz ben senden 1 değil 2 3 tane bebişşş bekliyorum duydunmu beniiii???????????? doktorda bir anne adayına rastladım 2 tane transfer edilmiş üçüz olmuş 14 yıldır bekliyormuş ama 1ini sonlandırabiliriz demişti doktor;((( dün merakımdan sekretere onu sordum nasıl ne oldu diye şuan 3ü de çok iyi kalpleri gümbür gübür atıyor dedi çok mutlu oldum darısı senin ve diğer kardeşlerimin başına canım
evet çok doğru huzur asıl huzur ibadette takvada bence decanımm benim ben yıllardır pskolojk tedavi görüyorum ve doktoruma gittiğim zaman faydasını görüyorum en büyük tedaviyi düzenli ibadet namaz kılarken görüyorum ozaman çok rahat mutlu sabırlı oluyorum ama hamileliğimde yapamadım bugünlerde de olmuyor inşallah doğurunca devamı gelicek))
ben de çektim canım Allahın yaratmakla ilgili isimlerinikızlar kim yazmıştı bu tesbihi çektim diye neydi..ya mubdi???????????????ya????????
gözün aydın canım çokkkkkkkk sevindim
kızlar 7.5 mmlik kesem göründü ohh şükür. bir kaç adet de kist olmuş ama doktor bu teadvilerde olur normal dedi atarsın zamanla dedi
kızlar 7.5 mmlik kesem göründü ohh şükür. bir kaç adet de kist olmuş ama doktor bu teadvilerde olur normal dedi atarsın zamanla dedi
tedaviye başlarken bıraktınmı ilaçlarını...ilacın adının baş harflerini yazarmısın????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?