kızlar içim daralıyor Allah esirgesin dualarınızda beni unutmayın. öğrenci evine göndermek için kurabiye yaptım. aşure yapıyorum doktordan gelince dağıtacağım zaman geçirmek için bişeylerle uğraşıyorum ama nafile. aslaında benim yarın kursum var bugünden başlıyor ama bugün raporluyum diye g,tmiyorum memuru arayıp sordum gitmesem dedim o da raporlu deriz dedi. umarım sorun olmaz
canım çok yumurtan mı oluyor neden öyle oluyorsun
ahh canım bugün nasıl mutlu umutlu sevinçlisin her günün öyle olur inşallah evvela bebişini karnında olduğunu hissetme mutluluğu sonra da kucağında koklama mutluluğunu yaşarsın
kızlar gözlerim dolarak okuyorum mesajlarınızı.beni bi siz anlarsınız. bilmiyorum ama çok umutluyum boşuna geçirilmiş 6 ay geride kaldı. eşim çok acele ettiğimi düşünüyor ama ben öyle düşünmüyorum. o hala aşılama yapalım deyip duruyor ama dinlemicem
canımyapsikolojim çok bozuldu iyi degilim.......ben yumurta toplandıktan sonra çokkkkkk acı çekiyorum acillik oluyorum görsen beni acırsın.....o aclar yüzünden yaptırmayacagım.yoksa tüpbebek çok kolay........
nerde ikamet ediyorsun canım.........
zeynepela teşekkürler ...........ay ne güzel resimler onlar maşallah..........ay cennet kokulu bebekler...........senin bebişinin resminide görecegiz.......ay allahım banada nasip edermi.......yoksa..............................???????????????????????????
hayırlı cumalar canlar;
Zübeyde cim kaç yumurtan toplandı canım? Umarım trasnferin de güzel geçer, yarın yada pazartesi transfer ederler dimi.
Ben 9. gündeyim, yarın sabah testimizi yaptırcaz, çok heyecanlıyım. Bakalım bu sefer nasıl sonuç alcaz. Dualarınızı eksik etmeyin.
Bu arada Zübeydecim özel mesajlarında kotan dolmuş yeni mesaj gönderemiyorum, silmen lazımmış.
Hepinize sevgiler.
hadi hayırlısı tatlım güzel haberlerini bekliyoruz.eczaneden test alıp yapmadınmı ben dayanamayıp yapmıştımbaştan çıkmadı daha sonra silik bir çizgi oluşmuştu ve sonuç pozitiffffff kısmetse 10 gün sonra kucağıma alıcam darısı senin ve tüm isteyen arkadaşların başınahayırlı cumalar canlar;
Zübeyde cim kaç yumurtan toplandı canım? Umarım trasnferin de güzel geçer, yarın yada pazartesi transfer ederler dimi.
Ben 9. gündeyim, yarın sabah testimizi yaptırcaz, çok heyecanlıyım. Bakalım bu sefer nasıl sonuç alcaz. Dualarınızı eksik etmeyin.
Bu arada Zübeydecim özel mesajlarında kotan dolmuş yeni mesaj gönderemiyorum, silmen lazımmış.
Hepinize sevgiler.
öyle zaten allaha inancım sonsuz çünkü allahımı çok seviyorum.........kendi kendimi mutlu etmeye çalışıyorum..........geçen sene panik atak tedavisi gördüm 12..ayda ameliyattan önce bıraktım.ama sanırsam tekrar gitmem lazım daa doktorlara gidecek hiç gücüm takadim yok.....ama sizlerle mutluyum..........selcim hiç psikolojik tedavi gördün mü maşallah iiii dayanmışsın ben seninkadar güçlü olamazdım ama bugün seni biraz kendini üzmüş bırakmış gibi hissettim kendini bırakma tatlım biliyorsun her şey Allahın taktiri
zübeydecim yine umutsuzluktan mı bahsediyorsun seni dövicem kızzzzzz ben senden 1 değil 2 3 tane bebişşş bekliyorum duydunmu beniiiisildim tatlım hadi bakalım heycanla seni bekliyoruz
kızlar doktorumla konuştum şimdi geçen seferle aynı gidiyo embiriyolar orta kalitede ve düşük kalite olmak üzere 2 ye ayrılıyo :) hayırlısı bakalım geçen seferden farklı bi sonuç olacağını sanmıyorum hadi hayırlısı
öyle zaten allaha inancım sonsuz çünkü allahımı çok seviyorum.........kendi kendimi mutlu etmeye çalışıyorum..........geçen sene panik atak tedavisi gördüm 12..ayda ameliyattan önce bıraktım.ama sanırsam tekrar gitmem lazım daa doktorlara gidecek hiç gücüm takadim yok.....ama sizlerle mutluyum..........
canımm benim ben yıllardır pskolojk tedavi görüyorum ve doktoruma gittiğim zaman faydasını görüyorum en büyük tedaviyi düzenli ibadet namaz kılarken görüyorum ozaman çok rahat mutlu sabırlı oluyorum ama hamileliğimde yapamadım bugünlerde de olmuyor inşallah doğurunca devamı gelicek))
Ya mubdi cellü calalü tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?