Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zeynepçim kaç tane transfer edildi belkide 1 den fazla kese görücen hadi hayırlısı bu güzel günde güzel haberlerle bekliyoruz seni

canım çok yumurtan mı oluyor neden öyle oluyorsun

ilk tadavimde 24 toplanmıştı ama en sonkinde 9 mu 12 miydi unuttum ..........yok bende yapışıklık varda ondanmı........yumurta toplanmada 1 sonra mutlaka gece yarısı acillik oluyorum tabi dr da olmuyor........ateş ve ağrı.......progestanda eger vaginadan alırsam 8 9. güne malum bölge kıpkırmızı kaşıntılı el değmez oluyor.....anlatamam........progestan igneside 3 den fazla vurunamıyorum ilk ignede kalçam taş gibi hareket edemez üstüne oturaamaz yatamaz oluyorum.hareket ederken sangi çengel takıyorlar kalçamı koparıyorlar.....agla agla allahım bende hep böyle oluyor ya çok acı çekiyorumm.............negatifi alıyorum daha kalçamda o agrı duruyor oluyor hafiflemiş olarak.........

ahh canım bugün nasıl mutlu umutlu sevinçlisin her günün öyle olur inşallah evvela bebişini karnında olduğunu hissetme mutluluğu sonra da kucağında koklama mutluluğunu yaşarsın

kızlar gözlerim dolarak okuyorum mesajlarınızı.beni bi siz anlarsınız. bilmiyorum ama çok umutluyum boşuna geçirilmiş 6 ay geride kaldı. eşim çok acele ettiğimi düşünüyor ama ben öyle düşünmüyorum. o hala aşılama yapalım deyip duruyor ama dinlemicem

zeynepela teşekkürler ...........ay ne güzel resimler onlar maşallah..........ay cennet kokulu bebekler...........senin bebişinin resminide görecegiz.......ay allahım banada nasip edermi.......yoksa..............................???????????????????????????

nerde ikamet ediyorsun canım.........

o kadar acıdan sonra olmayınca insan üzülüyor boşuna çekmişim diyosun ağrıyı. benimde çatlama iğneleri ve rahim filmim çok zor ve ağrılı oldu. ama belli bi süre sonra unutuyosun. az bekle 2011 de bi daha düşün.

hayırlı cumalar canlar;

Zübeyde cim kaç yumurtan toplandı canım? Umarım trasnferin de güzel geçer, yarın yada pazartesi transfer ederler dimi.

Ben 9. gündeyim, yarın sabah testimizi yaptırcaz, çok heyecanlıyım. Bakalım bu sefer nasıl sonuç alcaz. Dualarınızı eksik etmeyin.

Bu arada Zübeydecim özel mesajlarında kotan dolmuş yeni mesaj gönderemiyorum, silmen lazımmış.

Hepinize sevgiler.

Son düzenleme:

selcim hiç psikolojik tedavi gördün mü maşallah iiii dayanmışsın ben seninkadar güçlü olamazdım ama bugün seni biraz kendini üzmüş bırakmış gibi hissettim kendini bırakma tatlım biliyorsun her şey Allahın taktiri

sildim tatlım hadi bakalım heycanla seni bekliyoruz

kızlar doktorumla konuştum şimdi geçen seferle aynı gidiyo embiriyolar orta kalitede ve düşük kalite olmak üzere 2 ye ayrılıyo :) hayırlısı bakalım geçen seferden farklı bi sonuç olacağını sanmıyorum hadi hayırlısı

hadi hayırlısı tatlım güzel haberlerini bekliyoruz.eczaneden test alıp yapmadınmı ben dayanamayıp yapmıştımbaştan çıkmadı daha sonra silik bir çizgi oluşmuştu ve sonuç pozitiffffff kısmetse 10 gün sonra kucağıma alıcam darısı senin ve tüm isteyen arkadaşların başına

öyle zaten allaha inancım sonsuz çünkü allahımı çok seviyorum.........kendi kendimi mutlu etmeye çalışıyorum..........geçen sene panik atak tedavisi gördüm 12..ayda ameliyattan önce bıraktım.ama sanırsam tekrar gitmem lazım daa doktorlara gidecek hiç gücüm takadim yok.....ama sizlerle mutluyum..........

zübeydecim yine umutsuzluktan mı bahsediyorsun seni dövicem kızzzzzz ben senden 1 değil 2 3 tane bebişşş bekliyorum duydunmu beniiii???????????? doktorda bir anne adayına rastladım 2 tane transfer edilmiş üçüz olmuş 14 yıldır bekliyormuş ama 1ini sonlandırabiliriz demişti doktor;((( dün merakımdan sekretere onu sordum nasıl ne oldu diye şuan 3ü de çok iyi kalpleri gümbür gübür atıyor dedi çok mutlu oldum darısı senin ve diğer kardeşlerimin başına canım

canımm benim ben yıllardır pskolojk tedavi görüyorum ve doktoruma gittiğim zaman faydasını görüyorum en büyük tedaviyi düzenli ibadet namaz kılarken görüyorum ozaman çok rahat mutlu sabırlı oluyorum ama hamileliğimde yapamadım bugünlerde de olmuyor inşallah doğurunca devamı gelicek))

tedaviye başlarken bıraktınmı ilaçlarını...ilacın adının baş harflerini yazarmısın????????????????

kızların hepsi aynı anda topikte olsa degilmi 10 12 kişi oluruz.....zübeyde nasıl bu topigi sabitleştirebilirim............yazarmısın..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…