Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Canım gözün aydınnnnnnnnn :)
Rabbim kucağna almayı nasip etsin :)
canım sağol darısı sana
ayyy çok az kaldı hadi dayan canım. valla süper yaa dualarımız seninle.

ZEYNOMMM GÖZÜN AYDIN CANIM BENİMMMM ÇOK SEVİNDİMM SIRADA KALP ATIŞI VAR ALLAHIN İZNİ İLE HADİ MAVİ YARIN BİZE GÜZEL Bİ HALAY ÇEKTİR CANIM BENİM:84::84::84:

canımmmmmmmmmmm darısı sana valla çok duacıyım sana rabbim yüzünü güldürsün şu 2 işini ısrar et bence bir çok merkez yapıyor bunu

kızlar 7.5 mmlik kesem göründü ohh şükür. bir kaç adet de kist olmuş ama doktor bu teadvilerde olur normal dedi atarsın zamanla dedi

canım çok sevindim maaşallah sağlıklı hamilelikler olsun Rabbim tamammına erdirsin kucağımıza aldığımız günleride görelim inşallah her gün doktora götürseler hayır demiyecem çok merak ediyorum iyimi acaba diyip duruyorum kendi kendime doğana kadar bu böyle devam edecek sanırım.

canımmmm hadi gözün aydın her şey yolunda bak cimcimeye benim haydarı katlamış )))))ama benim oğlum dışarıya bi çıksın bak senin nazlı kızını nasıl katlıcaz şaka şaka Allahın izniyle benden 3 gün sonra giricen doğuma ağrısız acısız bir doğum olur inşallah)))

nedime abla sana da çok geçmiş olsun neler yaşamışsın sen. ben de sağlık sorunu çok yaşadım hem de genç yaşımda bebeklerimiz umut olsun

valla çok özür diliyerek söylüyorum tabiricaizse sen attan indin eşşeğe bindin bacım
ümit beyden sonra filizi beğenmemen çok normal yüzdün kuyruğuna geldin Rabbim bir avazda kurtarsın derler gerçi sezeryanda avaz da yok ama çok kolay doğum olsun inşallah

kızlar 7.5 mmlik kesem göründü ohh şükür. bir kaç adet de kist olmuş ama doktor bu teadvilerde olur normal dedi atarsın zamanla dedi

hadi güzelim gözün aydın Allahım kucağına almayı kısmet etsin)))kistler sorun değil benim eltimde hamileliğinde oluşmuş doğumda patladı gitti .......

nedime abla bende de migren var nöroloji bölümüne gittiğimde çok genç bi kadınla tanıştım çok güzel bir bayandı 3. çocuğu doğduktan sonra bunalıma girmiş bende normal bir bunalım zannetmiştim çok kötü çok zor zamanlar geçirdim sana anlatamam bile dedi ama daha sonra yapılan bi tedavi çok iyi gelmiş ozaman şimdiki zamanı kıyaslayınca ben bile bukadar düzeldiğime şaşırıyorum demişti
sen inşallah tamamen düzelirsin abla bende migrenden dolayııı çoook norolojilerde gezdim inşallah bende kurtulurum bu iletten 15 yıldır çekiyorum.

nedime abla sana da çok geçmiş olsun neler yaşamışsın sen. ben de sağlık sorunu çok yaşadım hem de genç yaşımda bebeklerimiz umut olsun

aminn bi tanem bu dünyada en önemli şey sağlık Allahım kimseyi sağlıktan etmesin canım.sanada çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin bebişlerimiz dertlerimize deva olsunlar inşallah))

hadi güzelim gözün aydın Allahım kucağına almayı kısmet etsin)))kistler sorun değil benim eltimde hamileliğinde oluşmuş doğumda patladı gitti .......

benim bir arkadaşım vardı yaşı 26-27 falan daha bekardı kızdı yani çukulata kistleri vardı hemde kaç tane bir tanesi patlamak üzereymiş apar topar amiliyat oldu bildiğimiz sezeryan amiliyatı geçirdi bende diyordum ki bu kızın evlendiklten sonra çocuğu biraz zor olur bu kızda uğraşır diyordum 6 aylık evli 3 aylık hamileymiş hemde son reglimiz aynı gün. Allah nasıl nasip ettiyse öyle oluyor topiklerde kistten dolayı çocuğu olmayan tedavi olanları okuyorum veren Rabbim veriyo.

kızlar herkeze iyi akşamlar ben çıkıyorum
mavi mercan zübeydem güzel haberlerinizi bekliyorum ben yarın nete giremem annemde olucam orda internet yok
herkez kendine çoooooooooooooook iyi baksın kucak dolusu sevgiler

canım çok geçmiş olsun bu hastalıklar da bizim yazımız kaderimiz ama sabırla katlanmamız gerekiyor ALLAHIM o sabrı dayanma gücünü versin bize isyan etmeden sabırla çekersek bize büyük bir mükafat bunlar inşallah sabredenlerden oluruz....benim şu an istediğim tek şey Allahımdan bebişlerimize bakıcak ömür sağlık hepimiz için.

sağol canım yaa. inşallah sorunsuz olur bu defa çok korkuyorum Allah'a emanet

canim gozun aydin kirbirkere MAsallah korkma canim bu sefer her sey yolunda gidicek Allah'in izniyle. ben de hep korkarak devam ediyorum ama site birbirimizi motive edelim korkmayalim:)
oy annesinin kuzusu daha 7;5 mmmis

:)))))))))))) cnm benim tşk ederim teysezi merak etme senin haydar bir dogsun hayırlısıyla tosun paşa gibi olcak allahın izniyle inşşşş :)))

valla temmuzcum dogru diyorsun ama 8 milyar dogum ben ne yapım o kadar param yok 4.500 falan olsaydı gene orda yapcaktım dogumu o kadar konuştum ümitbeyle en son 6.500 dedi elimden geleni yaptım ayşe dedi aslında uygun yapmaları gerek ben tüp bebegide orda yaptım bütün kontrollarımıda orda yaptım elimden bir şey gelmiyor artık saglık olsunn ama ne yalan söyliyim d.r çok özledim çok samimi ve çok içten birisi belki yarın giderim kızımı görmeye nasılsaa ultrasyona para vermiyorm

aysecim Masallah ne guzel haberler bunlar kizimiz cidden artik geldi geliyor cok duygulandim Rabbim bize de gostersin o gunleri Insallah
azcik daha yemene dikkat et canim, en azindan meyve falan yemeye calis. az kaldi dayan artik cidden az kaldi ayse dusunsene Allah'in izniyle iki haftaya yavrun kollarinda olucak ay az daha yazarsam zirlayacagimmmmmmmmmmmmmmm

canim gozun aydin kirbirkere MAsallah korkma canim bu sefer her sey yolunda gidicek Allah'in izniyle. ben de hep korkarak devam ediyorum ama site birbirimizi motive edelim korkmayalim:)
oy annesinin kuzusu daha 7;5 mmmis

canım inşallahhh hepinmiz sağlıkla alalım kucakalrımıza inşallah

ay nedimecim uc gun sonra dogummmmmmmm muuuuuuuuuu? ay canim benim kacirmisim arada MAallah, oglun Insallah cok iyi gelicek sana.

cnm benim tşk ederim özlemcim efet bende düşündükce heycanlanıyorm ayy allahım yaa hayırlısıyla bir dogsa minigim öbür topikte nalanı okudum korktum ben ya banada bir şey olursa die çok şükür benim tansiyon hamilelikte hiç çıkmadı sadece hastayken çıktı o kadar ama insan genede korkuyor((((( özlemcim sabır bak maşallahhh25 haftaya girdin hamdolsun sıra sana geliyor yavaş yavaşş rabbim salıkla melegini kucagına almayı nasip etsin aminnnnnn

cnm nedime 3 ocakta yapcak dogumu yannış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…