canım sağol darısı sanaCanım gözün aydınnnnnnnnn :)
Rabbim kucağna almayı nasip etsin :)
ayyy çok az kaldı hadi dayan canım. valla süper yaa dualarımız seninle.huhu biz geldik kızlarrr nasılsınız
zeynebim cnm gözün aydın tatlım allahın izniyle sıra kalp atışındaa.........
kızlar biz bu gün d.r gittik sözde filiz hanım catala alcaktı beni bu gün gene almadı deli kadın:))))))) gerek yok diyor nasılsa sezaryan ne gerek var diyor beni deli etti acılmam varmı yok mu en azından ona bir baksaydı valla hiç memnun degilim ben burdan offfffffffff ümit beyi mumla arıyorm valla keşke imkanım olsaydıda acıbademde kalsaydımmm(((((( bebegimi bile dogru dürüz göstermedi ultrasyonu şöyle bir tuttu sadece (( bebegim 3.226 grm geldi 50 cm boyu kızmın suyunda azalmış diyor ne güldüm bana her gittigimde panik yaptırıyordu dogum yaklaştı yaa suyun normal diyor şimdide her neyse anestesi d.r konuştuk muaynemizi olduk kan verdik artık her şey hazır ya ayın 6 yada 7 sinde doguma gircez az kaldı hayırlısıyla saglıkla gelsinde kızım gerisi boş........
ben tam 3 kilo vermişim d.r şaşırdı ne oldu sana böyle diyor acayip iştahsızım ben yaa hep süt ayran haşlama patetes onlarla duruyorm birde meyva suyu bende haberler bu kadar kızlar bir dahaki randevumuz 1 hafta sonra yani 37+4 günlükken allahın izniyle inşşşş
ZEYNOMMM GÖZÜN AYDIN CANIM BENİMMMM ÇOK SEVİNDİMM SIRADA KALP ATIŞI VAR ALLAHIN İZNİ İLE HADİ MAVİ YARIN BİZE GÜZEL Bİ HALAY ÇEKTİR CANIM BENİM:84::84::84:
kızlar 7.5 mmlik kesem göründü ohh şükür. bir kaç adet de kist olmuş ama doktor bu teadvilerde olur normal dedi atarsın zamanla dedi
huhu biz geldik kızlarrr nasılsınız
kızlar biz bu gün d.r gittik sözde filiz hanım catala alcaktı beni bu gün gene almadı deli kadın:))))))) gerek yok diyor nasılsa sezaryan ne gerek var diyor beni deli etti acılmam varmı yok mu en azından ona bir baksaydı valla hiç memnun degilim ben burdan offfffffffff ümit beyi mumla arıyorm valla keşke imkanım olsaydıda acıbademde kalsaydımmm(((((( bebegimi bile dogru dürüz göstermedi ultrasyonu şöyle bir tuttu sadece (( bebegim 3.226 grm geldi 50 cm boyu kızmın suyunda azalmış diyor ne güldüm bana her gittigimde panik yaptırıyordu dogum yaklaştı yaa suyun normal diyor şimdide her neyse anestesi d.r konuştuk muaynemizi olduk kan verdik artık her şey hazır ya ayın 6 yada 7 sinde doguma gircez az kaldı hayırlısıyla saglıkla gelsinde kızım gerisi boş........
ben tam 3 kilo vermişim d.r şaşırdı ne oldu sana böyle diyor acayip iştahsızım ben yaa hep süt ayran haşlama patetes onlarla duruyorm birde meyva suyu bende haberler bu kadar kızlar bir dahaki randevumuz 1 hafta sonra yani 37+4 günlükken allahın izniyle inşşşş
huhu biz geldik kızlarrr nasılsınız
kızlar 7.5 mmlik kesem göründü ohh şükür. bir kaç adet de kist olmuş ama doktor bu teadvilerde olur normal dedi atarsın zamanla dedi
doktor kontrolünde bıraktım ama çok sıkıntılar çektim bir dönem çok kötü oldum hem ilaçları kesmek hem de hamilelik deli gibi oldum tabiii hemen doktorda aldık soluğu şu an çok az da olsa przk şurup içiyorum ama yıllarca çok ağır ilaçlar kullandım adı koyulamayan nörolajik hastalık ilaçlar antidepresanlar doktorlar sağlıkkarnemi gördüklerinde şaşırıyordu her ilacı kullanmışsın diyorlardı....yalnız bu ilaçların yanetkilerinden çok çektim Allahım herkeze ilaçsız sağlıklı yaşamayı kısmet etsin
hadi güzelim gözün aydın Allahım kucağına almayı kısmet etsin)))kistler sorun değil benim eltimde hamileliğinde oluşmuş doğumda patladı gitti .......
nedime abla sana da çok geçmiş olsun neler yaşamışsın sen. ben de sağlık sorunu çok yaşadım hem de genç yaşımda bebeklerimiz umut olsun
hadi güzelim gözün aydın Allahım kucağına almayı kısmet etsin)))kistler sorun değil benim eltimde hamileliğinde oluşmuş doğumda patladı gitti .......
aminn bi tanem bu dünyada en önemli şey sağlık Allahım kimseyi sağlıktan etmesin canım.sanada çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin bebişlerimiz dertlerimize deva olsunlar inşallah))
nedime abla bende de migren var nöroloji bölümüne gittiğimde çok genç bi kadınla tanıştım çok güzel bir bayandı 3. çocuğu doğduktan sonra bunalıma girmiş bende normal bir bunalım zannetmiştim çok kötü çok zor zamanlar geçirdim sana anlatamam bile dedi ama daha sonra yapılan bi tedavi çok iyi gelmiş ozaman şimdiki zamanı kıyaslayınca ben bile bukadar düzeldiğime şaşırıyorum demişti
sen inşallah tamamen düzelirsin abla bende migrenden dolayııı çoook norolojilerde gezdim inşallah bende kurtulurum bu iletten 15 yıldır çekiyorum.
sağol canım yaa. inşallah sorunsuz olur bu defa çok korkuyorum Allah'a emanet
:)))))))))))) cnm benim tşk ederim teysezi merak etme senin haydar bir dogsun hayırlısıyla tosun paşa gibi olcak allahın izniyle inşşşş :)))canımmmm hadi gözün aydın her şey yolunda bak cimcimeye benim haydarı katlamış)))))ama benim oğlum dışarıya bi çıksın bak senin nazlı kızını nasıl katlıcaz şaka şaka Allahın izniyle benden 3 gün sonra giricen doğuma ağrısız acısız bir doğum olur inşallah )))
valla çok özür diliyerek söylüyorum tabiricaizse sen attan indin eşşeğe bindin bacım
ümit beyden sonra filizi beğenmemen çok normal yüzdün kuyruğuna geldin Rabbim bir avazda kurtarsın derler gerçi sezeryanda avaz da yok amaçok kolay doğum olsun inşallah
canim gozun aydin kirbirkere MAsallahkorkma canim bu sefer her sey yolunda gidicek Allah'in izniyle. ben de hep korkarak devam ediyorum ama site birbirimizi motive edelim korkmayalim:)
oy annesinin kuzusu daha 7;5 mmmis
aysecim Masallah ne guzel haberler bunlarkizimiz cidden artik geldi geliyor cok duygulandim Rabbim bize de gostersin o gunleri Insallah
azcik daha yemene dikkat et canim, en azindan meyve falan yemeye calis. az kaldi dayan artik cidden az kaldi ayse dusunsene Allah'in izniyle iki haftaya yavrun kollarinda olucakay az daha yazarsam zirlayacagimmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?