Bir tek nişanda bohça yapılıyor zaten . Ben ona o bana bu kadar. Başkalarına yapmıyoruz.nişanda da bohça mı lazım?
Yüzük takılacak evet.Nisana kadar bi bişey alamaz mı? Madem çevrenz için önemli
Bi tane kolye ya da ince bi bilezik falan
Zaten yüzük takılacak di mi nişanda?
Aslında yüzük dışında bişey takmasına gerek yok bence
Bir tek nişanda bohça yapılıyor zaten . Ben ona o bana bu kadar. Başkalarına yapmıyoruz.
Bu işlere girene kadar ben de pek bilmiyordumöyle mi? ben düğünde yapılıyor sanıyordum
salondamı olacak nişan?
1 tane de olsa bilezik takılmalı diyor herkes. Herkes önemli değil de annem Nişanı kız tarafı yapar
Yüzük alacakmış işte daha ne alsın
Şimdi insanlar böyle şeylere önem de verebilir bence normal ama önem veren kişi de ona göre durumu uygun birini bulmalı maddi durumu uygun olmayan birini bunlara zorlamaktansa1 tane de olsa bilezik takılmalı diyor herkes. Herkes önemli değil de annem
Siz alın, o size taksın.Herkese merhaba. Bir buçuk yıllık bir ilişkim var aile arasında söz yaptık nisanda da nişan yapmayı planlıyoruz kısmetse. (Her şeyi sözlüm yapacak, ailesinin durumu yok) Fakat sözlümün biraz borcu var ve bohça için bile her şeyi ay ay alıyoruz. Nişanda hiçbir şey takamayacağımı söylüyor benim annemlerde kalabalık olacak ele güne karşı olmaz diyor. Sözlüm de insanların (laf edecek akraba vs) beni ilgilendirmiyor kimse bana çıkarıp para vermiyor diyor. Ne yapacağımı şaşırdım fikri olan var mı ?
Tazminatı var baya onu alıp kısa dönem askere gidecek. Eşyalarımızı onunla alacağız. Askere gitmeden alamıyor ama nişan dönemine denk gelmiyor yani.dugun ne zamana ? soyleyecegim belki agir kacacak ama nişanda bi bilezik takamayacak kisi dugunu diger esyalari nasil halledecek ? durumu elvermiyorsa biraz erteleyin bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?