Kendisi çok iyi kazanıyor aslında ama ailesi sürekli ıvır zıvır şeyler için para istiyor. Yardım etmedikleri gibi , istiyorlar bir de sürekli. Babası çalışamayacak yaşta değil ama çalışmıyor. Benim babam ondan büyük olduğu halde çalışıyor. Ailesinden dolayı yapamıyor yani en çok da ondan takılıyorum bu kadar sanırım.Nişanı kız tarafı yapar normalde. Sizde nişanlınız yapıyor, üstüne bir de durumu olmadığı halde bohçayı çıkarmışsınız.
O da yetmemiş illa takı tak diyorsunuz.
Pes artık!!!
Bohça çok mu şart o sıkışıklıkta. Bir de alınacakları ay ay alabiliyor demişsiniz. Bohçadaki iç çamaşırı, pijama takımı vs olmadan evlenemiyor musunuz?
Kendisi çok iyi kazanıyor aslında ama ailesi sürekli ıvır zıvır şeyler için para istiyor. Yardım etmedikleri gibi , istiyorlar bir de sürekli. Babası çalışamayacak yaşta değil ama çalışmıyor. Benim babam ondan büyük olduğu halde çalışıyor. Ailesinden dolayı yapamıyor yani en çok da ondan takılıyorum bu kadar sanırım.
Nişanı biz yapıyoruz organizasyon vs hep biz tutacağız. Onun bohçasını da yapıyoruz. Saatini de alacağız.E siz de istiyorsunuz sürekli. Arada bir fark göremedim ben?
Çok iyi kazanmasında bir desteğiniz var mı ki nereye harcadığında söz hakkınız olsun?
Siz çalışmıyor musunuz? Sizin babanız çalışmıyor mu? Neden nişanı siz yapmıyorsunuz kız tarafı olarak?
Ama bu büyük sıkıntı. Siz evlenince de isteyebilir para. Çalışıyor musunuz siz. Sizin işiniz varsa daha çok isteyebilirler hatta. Evlendiniz diye el etek çekmezler oğullarından. Kıskanıp daha çok isteme durumu da var.Kendisi çok iyi kazanıyor aslında ama ailesi sürekli ıvır zıvır şeyler için para istiyor. Yardım etmedikleri gibi , istiyorlar bir de sürekli. Babası çalışamayacak yaşta değil ama çalışmıyor. Benim babam ondan büyük olduğu halde çalışıyor. Ailesinden dolayı yapamıyor yani en çok da ondan takılıyorum bu kadar sanırım.
Sizin nişandaki takıdan daha büyük bir sorununuz var. Siz evlenince ailesi para istemeyecek mi? Daha nişan bohçasını zor yapıyor, evi nasıl geçindirecek eşiniz?Kendisi çok iyi kazanıyor aslında ama ailesi sürekli ıvır zıvır şeyler için para istiyor. Yardım etmedikleri gibi , istiyorlar bir de sürekli. Babası çalışamayacak yaşta değil ama çalışmıyor. Benim babam ondan büyük olduğu halde çalışıyor. Ailesinden dolayı yapamıyor yani en çok da ondan takılıyorum bu kadar sanırım.
Arkadaşın yazdığı o kadar doğru ki .bu insanlar evlendikten sonra da sizden birşeyler beklerler.bir anda yardımı kesecek değil esin.sen gönlünce harcayamayip onlara yardım edersiniz.sindi kolay gelebilir ama evlendikten sonra çok zor gelirSizin nişandaki takıdan daha büyük bir sorununuz var. Siz evlenince ailesi para istemeyecek mi? Daha nişan bohçasını zor yapıyor, evi nasıl geçindirecek eşiniz?
Ortak sorun bu galiba düşüncesiz anne babalar. Gırtlağa kadar soktukları evlatları nasıl evlenicek.Allah yardım etsin. Kullarından fayda yok.Herkese merhaba. Bir buçuk yıllık bir ilişkim var aile arasında söz yaptık nisanda da nişan yapmayı planlıyoruz kısmetse. (Her şeyi sözlüm yapacak, ailesinin durumu yok) Fakat sözlümün biraz borcu var ve bohça için bile her şeyi ay ay alıyoruz. Nişanda hiçbir şey takamayacağımı söylüyor benim annemlerde kalabalık olacak ele güne karşı olmaz diyor. Sözlüm de insanların (laf edecek akraba vs) beni ilgilendirmiyor kimse bana çıkarıp para vermiyor diyor. Ne yapacağımı şaşırdım fikri olan var mı ?
Düzeltme:Kendisi çok iyi kazanıyor aslında ama ailesi sürekli ıvır zıvır şeyler için para istiyor. Yardım etmedikleri gibi , istiyorlar bir de sürekli. Babası çalışamayacak yaşta değil ama çalışmıyor. Benim babam ondan büyük olduğu halde çalışıyor. Ailesinden dolayı yapamıyor yani en çok da ondan takılıyorum bu kadar sanırım.
Bence nişanda takı takılmamasına kafanızı yormak yerine buna kafa yorunKendisi çok iyi kazanıyor aslında ama ailesi sürekli ıvır zıvır şeyler için para istiyor. Yardım etmedikleri gibi , istiyorlar bir de sürekli. Babası çalışamayacak yaşta değil ama çalışmıyor. Benim babam ondan büyük olduğu halde çalışıyor. Ailesinden dolayı yapamıyor yani en çok da ondan takılıyorum bu kadar sanırım.
Neden onların bahçesinde sizin bir yer tutmanız ya da kendi evinizde yapmanız gerekmez miydi?Bu işlere girene kadar ben de pek bilmiyordum
Onların bahçesinde olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?