Çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun ikimizinde bebek isteyen herkesin tabi. Nezaman başladın acaba tedaviye tüpler alınınca düşük tehlikesi geçiyormu acaba yada enazndan daha iyi mi ihtimal oluyor. Sonucunu merak ediyorum inşaallah tedavin pozitif sonuçlanır hayırlısıylaBende vardı dört defa normal hamile kaldım kalp atışı olduğu halde düşük yaptım ocak ayında tüplerimin ikisi alındı bu ay tüp bebek tedavisi görüyorum. Hidrosalpenks embriyo tutunmasını engelliyo tutunan embriyo üzerine toksik etki yapıyo aldırmak gerekiyo yada tıkaç uygulanıyo
TüÇok üzüldüm Allah yardımcımız olsun ikimizinde bebek isteyen herkesin tabi. Nezaman başladın acaba tedaviye tüpler alınınca düşük tehlikesi geçiyormu acaba yada enazndan daha iyi mi ihtimal oluyor. Sonucunu merak ediyorum inşaallah tedavin pozitif sonuçlanır hayırlısıyla
Teşekkür ederim Allah hepimize yardım etsin yıpratıcı bi süreç kaldı ki ben bayağı badire atlattım ama hala pozitifim azmettim olacak Allah’ın izniyle Hidrosalpenks hem düşük sebebi hemde tüp bebek şansını düşüren bi faktör. 9 Nisan’dan beri tedavi sürecindeyim haftaya toplayıp transfer planlanıyorÇok üzüldüm Allah yardımcımız olsun ikimizinde bebek isteyen herkesin tabi. Nezaman başladın acaba tedaviye tüpler alınınca düşük tehlikesi geçiyormu acaba yada enazndan daha iyi mi ihtimal oluyor. Sonucunu merak ediyorum inşaallah tedavin pozitif sonuçlanır hayırlısıyla
Amin inşallah yazarım ben sonucu olumlu olumsuzİnşaallah güzel haberlerini alırım banada bir ümit ışığı olursun. Rabbim yüzümüzü güldğrsğn hayrlısıyla güzellik sonuclar alalım inşaallah
Merhaba. Aynı şeyi bende yaşadım 1 olması gerekiyor değerin. Doktorum yumurta nekadar kaliteli olsa da tutma olasılığı düşüyor oyuzden dondurup, raimi 1 ay dinlendirip, progesteron dusurelim. Yuksek çıkması hormon iğnelerinden dolayı çok normal dedi ve geçen ay dondurduk. Bu ay transferim olacak. Progesteronu düşürmenin hiç bir yolu yok kendi kendine hormon iğneleri vücuttan atıldıkça düşüyorKızlar çok moralim bozuk çarşamba yumurta toplanacak progesteron 2.küsür çıkmış 1.in altında olması lazımmış doktor toplayıp transfer yapmayalım dedi çok ağladım bugün ısrar edince cumartesi transfer yapalım dedi ama progesteron önemli olmusuz konuştu...bu hormonla ilgili bilginiz var mı nasıl düşürebilirim transfere kdar
Tabiki allahtan ümit kesilmez ama en iyi embriyo transferi bile yapılsa progesteron yüksek olduğunda düşükle sonuçlanma ihtimali çok yuksekmis. Ben bu konu ile ilgili 4 farklı prof ile görüştüm ve hepsi yaptırmamami, 1 ay bekleyip vücuttan hormonların atılmasını beklememi önerdi. Bende kendi doktoruma güvendim ve adet olmayı bekliyorum şimdi cunki yumurtam 5. Gün embriyosu idi ve riske atmak istemedim . Inşallah hayırlısı olur sizin icinHadi ya bn bidaha zor gelirim ya( çok uzuluyorum
Toplama öncesi günaşırı usg ve hormon ölçümü yapılıyo. Bugün opu yapıldı bana falan progesteron yüksek çıktı transferim ertelendiKızlar bir sorum var progestan değeri kanda ölçülüyor ya. Ben toplama sonrası kan vermedim transfer aşamasında da almadılar. Siz ne ara kan verip değer ölçümü yaptırdınız? Toplama da alıyorlar mı kan?
Yankafam karıştı şimdi benden doktor bir müddet sonra tahlil almamıştı ve aldığım tahliller sadece e2 tahliliydi.Toplama öncesi günaşırı usg ve hormon ölçümü yapılıyo. Bugün opu yapıldı bana falan progesteron yüksek çıktı transferim ertelendi
Bende de gün aşırı hormon tahlili yapıldı ve toplamadan 2 gün önce progesteron yüksek çıktığı için 1 ay ertelendi. Cunki bu testler çok önemliToplama öncesi günaşırı usg ve hormon ölçümü yapılıyo. Bugün opu yapıldı bana falan progesteron yüksek çıktı transferim ertelendi
E2nin tek başına hiç bir anlamı yok arkadaşım. Progesteron transfer öncesi çok cok önemli. Eğer yüksek ise tutmama ve düşüğe sebep olurYankafam karıştı şimdi benden doktor bir müddet sonra tahlil almamıştı ve aldığım tahliller sadece e2 tahliliydi.
Toplama sonrası zaten ölçüm yapmıyorlar öncesinde bakılıyor. En son toplamadan iki gün önce estradiol progesteron usg bakıp sonuca göre transfer planlanıyor. Eğer transferin yapıldıysa bunları kafana takıp sıkılma büyük ihtimalle sıkıntı olmadığı için transfer edildiYankafam karıştı şimdi benden doktor bir müddet sonra tahlil almamıştı ve aldığım tahliller sadece e2 tahliliydi.
Toplama sonrası zaten ölçüm yapmıyorlar öncesinde bakılıyor. En son toplamadan iki gün önce estradiol progesteron usg bakıp sonuca göre transfer planlanıyor. Eğer transferin yapıldıysa bunları kafana takıp sıkılma büyük ihtimalle sıkıntı olmadığı için transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?