Nişandan sonra düğün yapmaktan vazgeçmek...

sinirinizi bozanları çağırmayın düğüne bence.

bu ne canım terbiyesizlik etmişler yaşları büyük diye herşeyi söylemeye hakları yok biraz saygı olur yani oraya bi mutlu gün kutlamaya geliyorsun küçümsemek nedir?

küçümseyecekleri birinin nişanına niye gelmişler o zaman

neyse düğünümü yapar onları çağırmazdım uzaktan eleştirsinler.

Millet için bişeyler yapmayı da , bişeylerden vazgeçmeyi de doğru bulmuyorum.
Söz hakkı buluyorlar ki konuşuyorlar, konuşma haklarının olmadığını söyleyip bozun.

ben dügün yapmiyorum (suanda organizason asamasindayim)
benimde ailem (annem/babam yok) cekemeyen tiplerden. onlari davet etmek istemiyorum zaten. akrabalari istemedigim icin- toplamda 40 (bazilarini eledim) arkadasim davetli listemde. ayni sekilde nisanlimda eledi (ondada 52 kisi kaldi). azcik daha eledikten sonra organizasyona balaicam.
Plan simdilik nikah yapip- yemege cikmak.
daha tam organize etmedim ama nikahdan önce fotoshooting yapilacak ve nikahdan sonra davetlilerde bir iki poz cekildikten sonra ayarladigim yere gidilecek.
orda yeme icme olayi bitdikten sonra belki bir bara geceriz.

neyse... cok uzun oldu ama ben dügün sevmedigim icin Nikah/yemek tarzinda organizasyonlari daha cok begeniyorum.

inanın yazık günah dedim yaa..Adam 70 tane gül getirdi, bunların lafı ayy bunlar çöp zaten kuruyup çöp olacak dediler.
Valla ne yazacağımı şaşırdım.
Ay harbiden eşeğin bi tarafına su kaçırmış bunlar da ama he.
Bizim kızımız hakediyor yapacaklar tabi triplerine girmeleri gerekirken zırvalığa bak.
Sustur kız şunları bağır çağır.

Kajmery34
senin ailen gercekden cok pis yaaa...
benimkilerde fesat cingirakli tiplerden ama bari yüzüme karsi konusmuyorlar.
güller cöp olacak demek nasil bir sacmalik?
dügüne cagirmayi birak ben bu insanlarin yüzüne bakmam

En doğru kararı vermişsin.
Memnun edemezsiniz hele iyi bı nişandan sonra, güzel bı ev döşersen görürsün fesatlıklarını.
Sakın bu tarz insanları eğlendirip karnını doğurma. Ben nikah yaptım ardından güzel bı balayı, çok güzel anılar biriktirip harcamaları kendinize yaptık.

Nisaniniz zaten çok güzelmiş. Bu kıskanç topluluğa dahası fazla maddi manevi zaman harcamayın.

Yapın nikahı gidin balayına.

Düğün , gelen kişileri yedirip icirdiginiz saçma bir eğlence benim gözümde.

Gelin damat zaten hiçbir şey anlamıyor.

Benim babam vefat ettiği için düğün yapmak gelmedi içimden. Sadece nikah kıydık. Çok da önemli değil. Bir gün için dünyanın masrafını yao, sonra yesin içsin eleştirsinler. Sen de düğünden sonra borç öde.

Bende de aynı akrabalardan var maalesef... Nişanımda giydiğim kıyafetten yaptığım masa düzenine kadar her şeyi pahalı bulup beni akılsız gördüler kendilerince. Ama ne olduysa takı bile takmadan gittiler. O kadar soğudum ki hepsinden bir daha muhattap bile olmak istemiyorum o cahil insanlarla. Bende nikah yapıcam elimde olsa kınama çağırmam ama 5 tane halam var hepsi de aynı....

Duz bi nikah bile yapsaniz eger haberleri olmasin diye ugrasmayacaksaniz, haberleri olduklari takdirde gelecekler. İki kere iki dort yani ya hice sayip davet etmeyeceksiniz ya da buyrun gelin diceksiniz. Nikah su zaman ama sade bi toren olacak gelmeyin derseniz gelecekler.
Bu sefer de bak nişanda kiz tarafi ne yapti bunlar dugunde masraftan kactilar diyip konusacaklar.
Bence siz bi sey yapmakta cok gec kalmissiniz, neden bu kadar konusmalarina izin verdiniz anlamadim. Tersleyecektiniz agizlarina laf tikacaktiniz sesleri soluklari kesilecekti.

Oncelikle hayirli olsun, cok mutlu olun
Bazilari akraba degil akbaba ne yazik ki. Hic caninizi sikmayin. Fesatlik her zaman donup sahibini bulur. Siz eger dugun istiyorsaniz sirf bu akrabalar yuzunden vazgececekseniz dugununuzu yine yapin ama bu kisileri davet etmeyin. Ne olursa olsun. Ben de ne dugunume ne nikahima kan bagi olarak yakin ama ailece fesatlik ve kotuluk tohumu sacan bir akrabamizi davet etmemistim ve cok da mutlu oldum. Istemediginiz kimseyi cagirmak zorunda degilsiniz. Ama diyorsaniz ki dugun benim icin olmasa da olur, o zaman nikahinizi yaparsiniz, dugune gidecek para da yaniniza kalir.

Bak birazdan el izi olmuş mutfak camını sileceğim. Yolla seni üzeni ağzına sirkeli su sıkayım, belki zehirli dilleri temizlenir.

Takma yavrum. Düğünün en güzelini, en eğlencelisini yap çat-la-sın-lar. En çok sen eğlen. Gül, kahkaha at.

Ben olsam hepsini davet eder, öyle yapardım şahsen. Bana öyle konuşana da gülerek, ikinci baharımı yaşıyorum şekerim derdim.

Ooooh oooh başak burçlarının agzindan bal damlıyor tavsannn
Masallah size
Konu sahibi bence de agizlarinin payını vermeniz lazım size dert olacagina onlara olsun mosmor olsunlar

Nikah sonrası çok yakın akrabalarla yemek ayarladık biz.. Çok güzel geçti. İyi ki de düğün falan yapmamışım. Hiç pişman olmadım.

Fesatlar...
En güzelinden düğününüzü yapın, kulp takan herşey de takar. Söyleyecek bir şey mutlaka bulurlar.

Nisanliniz 60 70 bin rakamini fazla söylemiş gibi geldi bana. Düğün yapsaniz kaç kişilik olacak ki?
Gerci istanbul ama o da var
Ben yemekli nisan yaptim bide kokteyl tarzi oldu düğün ara sıcak vs vardı ama böyle bir para vermedik ve otel düğünüydü iste dedigim gibi istanbul fiyatlarini bilmiyorum 600 kisilik düğünse tabi 50 bini bulabilir

Eger dugun hevesin yoksa ve sonradan pisman olmayacaksan nikahla bitirebilirsiniz. Ama dugun istiyorsan sirf bu tip insanlar yuzunden yapmamazlik etme sonra icine batmasin. Zaten dugunde kendi heyecanindan onlari gozun bile gormez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…