Nişandan Sonra Estirmeye Başlayan Kaynana

• Konu Sahibi Konu Sahibi EceZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ecez sonuç ne oldu .Şimdiye kadar durumu kv yada nişanlınla paylaşman gerekirdi.ezdirme kendini arkandayız

şimdi annesine kızar nişanlın, eşin olduktan sonra da sana.. ohaaa diyorum vallahi kaynanan kafayı yemiş

Neden sessiz kaldınız? ayrıca zaten oradaymışsınız oradan kahvaltıya gitmişsiniz neden tekrar aramış ki neymiş yani o kadar arayıp söylemek istediği şey anlamadım. Metrobüste olup duymadığınız her an telefona bakamayacağınızı abartılacak birşey olmadığını söyleyebilirdiniz yani

canınızı sıkan bir şey olduğunda, o anda tepkinizi koymayınca işte böyle kendinizi yersiniz.
size söylüyorum da ben de aynı yollardan geçtim.
ağzımı açıp tek kelime etmedim.
eşime nişanlıyken bir iki bir şey diyecek oldum. asla kabul etmedi.
o zaman anladım.
bu mücadele tek başına verilecek!

bu olay geçti artık.
zamanında verecektiniz tepkiyi.
bu aşamadan sonra, uzatmanız aleyhinize olur.
çok önemsemiş dert etmiş görünmeyin derim.

tepeden bakan, muhattabınız olmadığını hissettiren bir tavır takınmanız lazım.
ama bunu gözüne soka soka yapmamalısınız.

Bak canım benim babam da kv ye karşı aynısını demişti ki aralarında bir diyalog bile yaşanmadı, ama noldu babam çok haklı çıktı, kv yüzünden boşanma aşamasına bile geldim. Ha benim de hatam tıpkı senin şu an yaptığın gibi alttan almak aman büyüktür eşimin annesidir demek, ailemin aman karışmayalım demesi ve karışmadıkları halde gene kötü olmaları idi. Bu tarz tiplere kibar olmak yaramıyor.

İlk başta da yani nişanlı iken ayni ssorunlari yaşadım eşim inanmadı tartıştık hep en sonunda kaydettim şimdi alıştım ama cook sinir olduğumda söylediğim zaman kendimi savunmak zorunda kalmıyorum

Canım benim çok saf ve iyiniyetlisin. Biz de bu yollardan geçtik bak burda kaç tane ablan yaşındaki insan aynısını yazdı sana. Nişanlın şimdiden sen yanlış anladın diye annesini savunuyor, üstelik kadın bariz şekilde sinir hastası olmasına rağmen. Sen aman evlenene kadar ayıya dayı diyeyim sonra uzak kalır diyorsun ama öyle olmuyor, bak ben 1 yıl görüşmedim , kadın telefonla ülkenin diğer ucundaki akrabama kadar ulaşıp beni şikayet etti. Hiç de uzak kalmaz söyleyeyim.

Bence bu olay çok iyi bir işaret sana. Nişanlınla otur konuş açık açık, annesinin tavrının bu şekilde devam ederse seni kaybeceğini anlat. Ondan sonra da tavrına göre yolunu çiz. Bak kimse ayrılmak istemez, burdaki hiç kimse de sen ayrılınca mutlu olmaz, senin kazancın ise bu adama ömür boyu güvenebilir misin, arkanda mı, ailesi ile senin aranda denge kurabiliyor mu bunu anlaman olacak ki bu çok önemli bir şey, evliliğinin geleceği hatta tamam mı. Şimdi otur nişanlınla konuş ve bize yaz.

Aaaa süper taktik, onu kendi silahıyla vurmak yani, ayrıca seni böyle ezmeye hiiçç hakkı yok, 2 günlük kaynana sonuçta, ekmeğini suyunu o mu veriyor, annenlerden de bir sey saklama kadın seni aleni azarlamiş madem ,annen duyarsa duysun görsün kadının gercek yüzünü

Ben hem sana hem annene kızdım.
Maşallah elin kadınına ne de güzel ezdirmissiniz kendinizi.
Mecburiyetten haklisiniz dedim ne demek yahu böyle bir açıklama olabilir mi ?
Resmen teşekkür etmediğiniz kalmış kadına.
Sen kendini savunamazsan ilk günden biz napabiliriz ki kimse bir şey yapamaz.

Annen niye o telefonu sana verdi??? Neden ağzının payını vermedi. O kadın ailenden aldığı cesaretle daha çokk ezer seni.

12 yıllık evliyim
ve ögrendiğim birşey varsa o şu : kendini saydırmağın sürece kimse seni saymaz , saydıramaz ,

ben olsam bira daha o kadının telefonunu asla açmam ,

Nisanlina anlatmak yerine ucunuz ayni ortamdayken bu konuyu konusun bence. Kendi kizina aynisi yapilsa naparmis. 60 sene evlilikte yasanan bu sorunlari yasamak istemediginizi, sizi kizi gibi gormesini, sizin de onu anneniz gibi goreceginizi, boyle olursa herkesin mutlu olacagini ve bunlari bastan konusmak istediginizi belirtin.

Telefonuna arama ses kayıt programı kur, kv istediği kadar çemkirsin, iyice bunaldığın zaman dinlet nişanlına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…