Nişandan Sonra Estirmeye Başlayan Kaynana

• Konu Sahibi Konu Sahibi EceZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O zaman zaten beraber bulunduğunuz ortamlar oluyo bir kere daha aradığında açma tlf nu karşılaştığınızda nişanlınızda yanınızda olsun Duymadım tlf aramışsınız sonrada arayamadık korktum diyip sesinizi titretin geçen sefer annemide benide bağırarak rencide ettiniz bu seferde olursa kaldıramam size olan sevgimi zedelerim diye sömürü yapın nişanlınızda şahit olur şikayette etmemiş ama onada duyurmuş kv de uyarmış olursunuz

Sesinizi ayarlamayi öğrendiğinizde tekrar arayın deyip kapatmalıydın telefonu. Bugun bunu yapan evlenince neler yapacak düşün bir. Anamdan duymadığımi kimseden dinleyemem ben. Ezdirme kendini. Bu kv den cekenlerin basina ne geliyorsa kendilerini ezdirmekten geliyor.

En başta bir kere uyardınızmı aklı olan kv duracağı yeri bilir ama sen evlenmeden yemek yap temizlik yap iyi geçincem siye alttan al emin ol bınların 5 katını evlenince beklicek yapmıyosun diye söylenecek eşinde aman yapı ver dicek

Etsin yani size bagirdigi gibi ogluna da bagirsin bakalim.Annenizden saklamamkzi bir kereye mahsus hakli buldum ama nisanlinizdan neden sakliyorsunuz? Bir uye yazmis o kadar hakli ki adamlari kaybetmeyeseniz diye nelere katlaniyorsunuz boyle omur mu gecer? Simdiden kendinizi gostereceksiniz bu nisanlilik niye var ?

Yılanın başını küçükken ezeceksin taktiğini uygulamış kaynananız size .

Aman Dikkat

Anlat canım ama ben 11senede şunu öğrendim ki kocana ama babasını şikayet edersen savunmaya geçiyorlar. O yüzden canım üzgün üzgün durucaksin neyin var diye sorunca da şikayet etmeden olanları anlatıcaksın... Sonra da ama ben annemi çok seviyorum niye böyle yaptı ki diyeceksin o zaman nişanlım seni savunmaya geçer emin ol.

Gitsin tribini oğluna yapsın.tepki vermezseniz ilerde daha da abartarak devam edecektir.sorsanız da evladımdan farkın yok o yüzden öyle konuştum falan der.değişmemistir de gerçek yüzünü göstermiştir

Bunlar daha iyi günleriiin.evlendikten sonra ne kabuslar ne kavgalar yaşatıcak sana baştan belli oldu bu. gardını iyi al çektirecek belli ama adamda annesini hakli bulan bi kuzuysa offf

Canım sen bayağı politik oynuyorsun..
Kazançlı çıkacağını sanıyorsun. Ama
Her yapılana susup ince ince her hareketi hesaplıyorsun ya
Kaynanan öyle değil o kartları açık oynuyor ve dişini gösteriyor şimdiden kaynanalık yapıyor
Bu tarz kaynanalarda senin politikaların pek işe yaramıyor
Sen de ona gereken cevapları vermezsen yarın evlenip çocukla ortada kalman çok muhtemel
Önden yüzüne gülüp alttan kötülük yapan bir kaynanan olsaydı politik olmak doğru olurdu
Ama bu tip birine alttan alırsan politika yapmaya çalışırsan sadece ezildiğinle hakarete uğradığınla kalırsın
Sadece bu hareketi de değil çok fazla saygısızlık yapmış sana ve sustum demene rağmen sen hepsini biriktirmişsin unutmamışsın bunların hepsine birden patlaman daha kötü sonuçlar doğurur
Tutma içinde gereken yerde gereken tepkiyi ver bak kaynanan nasıl kuzu olucak senin kolay lokma olmadığını anlasın bir söz var ya insanlar susanı korkak görmezden geleni aptal zanneder diye
Aynen öyle

Bence anlatan ama şikayet eder gibi değil çok üzülmüş aklınıza takılmış mağdur gibi böylece suçlu olamassnz

Gecmis olsun kayinvalide ipler benim elimde mesaji vermis sen de haklisiniz emrinize amadeyim demissin resmen.
Sen nisanlinla mutlu olsan da bu kadinda bu yizsizluk ve edepsizlik varken sizi rahat birakmaz. Ben olsam artik araya mesafe koyarim hatta nisanlima da anlatirim. Ben bana yapilan hadaizlige bakatim. Cocuk yok karsilarinda. Kole de yok, her telefon caldiginda telefonun ucunda olmak zorunda degilsin. Nisanlin anneci ise de hic ugrasma. Bu kayinvalide beter bir tipe benziyor cunku. Epey ugrasacaksin sanki.

Ya neden haklısın diye şişiriyorsun kadını hani ters bişey söylememen yada o anda hakkı olan cevabı bulamamanı anlarım da haklısın demeni anlayamam.ilerde cok üzülürsün.Bir ablan olarak yapma bu kötülüğü kendine demek için yazıyorum.Nişanlınla da paylaş bence şok oldum zor durumda kaldım tepki veremedim o anda ama annenin bu davranışını kabul edemem onu terslemek istemiyorum o yüzden bana bir fikir ver çözüm noktasında gibisinden bir konuşma yapmanı öneririm.Nisanlını çözüme odaklarsan yöneten sen olursun ve daha içten yaklasir.Doldurursan kısa vadede kazanırsın uzin vadede kaybedersin bana göre.

Bu kadar cahil ve dengesiz kv ile icli disli olmak iyi degildi konu sahibi. Bence bu olay kv nin asıl yüzünü görmeni sağladı.
Bundan sonraki hareketlerinde olabildigince altta kalmamaya bak, zaten kv ile fazla da görüşmek istemiyorsundur artık.
Mesafeyi baştan koymak lazımdı.
Evlerine yemek yapip götürmeler bulasik yikamalarla falan sevileceginizi zannetmissiniz ama boyle yaparak kiymetli olunmaz aksine kiymetinizi bilmezler.

sımdı nısanlılıkta bunları gormezden gelıp evlenınce kotu kayınvalıde diye baslık acmayın...gerceklerı gorun sımdıden..ne onlem alacaksanız alın...evlendıkten sonra cok gec kalırsınız..soylemesı

Susup kayınvalidenize haklısınız demek yerine sakin bir tavırla size bağıramayacağını, bağırmasının hiç hoş bir durum olmadığını, telefonları ancak müsait olduğunuzda açabileceğinizi söyleyin, büyüğünüz ve kayınvalideniz olabilir ama herkes yerini bilmeli.

Kayın validen sadece sana bağırmamış, annene de saygısızlık yapmış. Bunu nasıl farketmezsın. Kadın annene ve sana esip gürlüyor, ayıptır diye sesini çıkarmıyorsun. İlla evleneceksin yani o kadının oğluyla. Annene telefonda bağırdığı yetmemiş bizden tavsiye istiyorsun. Gerçekten aşkın gözü körmüş

Kelin ilacı olsa başına sürecek!

kv nin sert mizacı olduğunu sen anlamaışsın
annesin illa ki bilir huyunu
nişanlına anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…