- Konu Sahibi benoctobus
-
yazik ya igrenc kazak,igrenc defter falan filan
nekadr cok maddiyatcisiniz..insanlrin maddi durumu yoksa ne yapsinlar,sizin durumunuz iyi olabilir o insanlari bu kadar kücümsememeniz lazim..siz gercekten ayrilin yoksa adamin basinin etini yersiniz yazik cok yazik
yok sevmiyorsun, yok maddiyatçısın diyenlere bakma canım. ben seni çok iyi anlayabiliyorum. maddi durum meselesi değil bu, özensizlik, kayınvalide adayın evini yaptırana kadar altın pırlanta değil ama defter yerine güzel bir hediye pekala alabilirmiş. üstelik nişanlının ulu orta saçını çekmesi, ne affedilebilir, ne kabullenilebilir. o kim oluyor ki, el bebek gül bebek bizi büyüten babalarımız bi tokat vurmamışken dönüp de sokak ortasında senin saçını çeken bir adama, sen neden katlanasın? arada çocuklarınız mı var ki ayrılamayasın, ayrılman en ama en mantıklısı.
seversin, parası olmaz ama saygısı sevgisi olur, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. insanlar 1000 lira maaşla da evleniyor, ama birikimini yapıyor ama taksite gidiyor yapıyor hallediyor bir şekilde. nişanlında o isteği göremedim ben. senin en kıymetli olman gereken zamanlarda sana gösterdiği tavrın farkına var, neler neler okuyoruz kk'da, erkekler evlendikten sonra hepten çantada keklik olarak görüyor eşini, durum vahim hale gelebilir.
ve dahası, sen bu kadar probleme rağmen onunla bir ömür geçirmeye karar vermişsen, hayat statünü düşürmek pahasına onunla beraber olmak istediğini kendi ailene direte direte söylemişsen, kusura bakmasın da beyefendi senin gösterdiğin toleransın 10da 1ini gösterseymiş de şikayetlerini adam gibi dinleseymiş. yapamadın, edemedin bari sevgilini manevi olarak el üstünde tut, derdini dinle, anladığını belli et, bari ordan kurtar bu ilişkiyi ama nerde...
ayrılmak senin için en doğru tercih olucak. nişanlının seni gerçekten sevdiğini düşünmüyorum. seven erkeğin göstereceği tepki değil bu saç çekmek baş çekmek.
yaşıtız. daha genciz. güzel bi hayatı hak ediyoruz. en önemlisi gerçekten sevilmeyi hak ediyoruz canım.
yaa ne güzel yazmışsın tebrik ettim helal olsun..
Ne kadar boş şeylerle uğraşıyorsunuz. Nişanlımı seviyorum edebiyatı yapıyorsun hem de onları küçümsüyorsun. Sen nişanlını gerçekten sevsen ben de çalışırım bir şekilde hayatımızı kurarız diye düşünürdün eminim şuan karşına zengin bir adam çıksa sen nişanlını bile aldatırsın...
arkadasın zaten ısı var parası var.....
kimin işi parası var anlamadım ?
bu konuyu acan kızın .. Zaten kız bankacılık okuyor.
Karşınızdaki insanla niçin nişanlandınız? Sizin için sevdiğiniz biri mi önemli yoksa maddi rahatlık sağlayacak herhangi biri mi? Bunların cevabını bulun önce. Kendi standartlarınızın altına düşmemek istemeniz normal karşılanabilir ama onun koşullarını iyi kötü biliyordunuz sanırım. Siz de çalıştığınız zaman ekonomik gücünüz daha da artacaktır ama benim için maddiyat ilk sırada diyorsanız bu işten vazgeçin ve karşınızdaki insan da sizin yüzünüzden ömür boyu ezilmesin ve üzülmesin. Aynı şekilde siz de ömür boyu maddi yoksunluk duygusu içinde üzülmeyin. Umarım karşınıza hem maddi hem de manevi yönden sizi mutlu edecek biri çıkar.
Neyini alkisliyorsunuz anlamadimki
namussuzlukla sucladi arkadas konu sahibini
zengin biri ciksa aldatirsin dedi
siddet var, bagirma cagirma var ve sonucta bir genc kizin hayalleri var
benim kaynanam evini yenilendirecek banada bir defter hediye edilecek
benimde zoruma giderdi
ailesi kizlarini dusunuyor el bebek buyut sonra sacma sapan insanlara gelin ver
yok babam gelinligimi alacak yok bana yardim edecek
karsi taraf bir sey yapmayacak
ustelik nisanlim nasil gecinecez diye umudunu piyangoya baglayacak
konu sahibi kusura bakmada nisanlin pek gururlu bir insan degil gibime geldi
kendine guvenmiyorsa evlenmesin
kızlar derdımı soyle anlatmaya baslıyayım.ben eylulde nısanladım ve nısanlımısın aılesı bana ne bohca nede nısan alısverısı yaptılar sadece yuzuk ve ıgrenc kadın ısı bı ıncı kolye taktılar okdar. benım aılemın maddı durumu oldukca ıyı ama nısanlımın oyle degıl nısanlımın 1000 tl maaası var aılesıde dugune yardımcı olmucak gıbı gelınlık kuafor esya salon hepsını ucuz ucuz seylerden almaya bakıolar kayınvalıdem hep işittirio bana. bısey dedıgım zamanda nısanlım bana okdar bagırıyokı anlatamam kızlar bısey dıyemıyorum susuyorum. babam nısanlanmama sıcak bakmadı cunku durumlarını bılıyor baana hep naısl gecınıceksınız dıodu ama ben karsı cıktım.sonra dn gece kayınvalıdm geldı bosbos konusup dugun gunu soylemedn gıttı konuusulmadı bıle bıde bana bı kazak almıs ıgrenc bısey ınsan onu getırırken utanır zaten bayrmdada bısey almadılar yılbasında kayınbabam defter hedıye etttı:S sonra annem cok sınırlendı dun gece konsutuk benım masraflarım ısteklerım hersey ıcımde kalıcak bılıyorum onu sevıyorm ama evlenırsek evlılıgımız bnm ıcın kabus olucak cunku ben ıyı gıyınmyı ıyı yasamayı seven bı ınsanım benım aılem benı oyle buyyuttu maddıyat nerye kadar dıe dusunuyodm ama yok kızlar olmucak galıba ben cocuguma ıyı bı gelecek veremdıkten sonra bu evlılıgın anlamı ne sızce??bugun nısanlımla konusup bu işi bitiricem. aılem ıcınde sorn olmaz hatta babam sevınır bıle. hoscaklaın kızlar yorumlarınızı bklyrm:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?