- 6 Ağustos 2015
- 385
- 511
- 18
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Erteleme imkanım olsa keşke 1 yıl daha o arada iş bulur atarım nişanı
Kurulmus yuvayı yıkmak nişanı atmaktan cok cok zorrrrErteleme imkanım olsa keşke 1 yıl daha o arada iş bulur atarım nişanı
Böyle davranırsam sen bitirmissin zaten kendi kafanda derArama sorma. 3 ararsa bir aç, ben seni sonra ararım de. Mesajlarına cevap yazma. Erkekler kızlara genelde bunları yapıyor, sen de bir süre dene bari.
Dırdır önemli. Sürekli başka erkeklerle kıyasla, yakışıklı değilsin, sen de erkek misin pffff de.
Daha da gitmezse 404 olmuş demektir sen terk etmek zorunda kalacaksın.
Yazık derken bahane üretmek yerine , gerçek ayrılık sebebini bilemeyeceği için bunu kastettimOna yazık değil. Benden ilgisini esirgiyor
Keske bu kadar basit olsa herşey. Ailem namus meselesi haline getirdi çok üzülüyorumIftira atiyor, hem terk etti hem beni sucluyor dersin, ailene somurtursun birazcik vay it vay kizimizi uzdu diyip gecerler.
İstemiyorum diceksin ya. İstemiyorum. Bu adamı seçmek benim kararımdı şimdi bırakmak da benim kararım. Bitti. Sen dik durursan ailen de dik durabilirAilem burdan yüz bulamazsın artık kendi isteginle oldu herşey diyor. Ama onlar olmasın demedi asla karşı çıkmadılar. Bu sözü duyup ne yapabilirim
Laftan anlamayacaklarsa bu kadarıkmazsa durum senin için, nişanlından soğut kendini, istemediği gibi davran.Konussam ihale yine bana kalacak. Inanır misiniz dua ediyorum o benden ayrilisın diye. Bunu sağlamanın bir yolu varmı
Siz neden ayrıldınız özel değilse? Benim korkularim beni sevgiye aç bırakması yönünde. Aşk meşk bilmediğim şeyler değil. Hissetriklerim kıyısından geçmiyor aşkınKurulmus yuvayı yıkmak nişanı atmaktan cok cok zorrrr
İlk evliliğini bitirmiş biri olarak net söylüyorum
Nişanı atmak daha kolay
Evlilik bitince herkes size acıyor vah vah diye
Bazen ikinci el muamelesi görüyorsunuz
Ya da erkeklerin gözünde her an sevişmeye hazır aç bir kadın gbi görünüyorsunuz
Siz nişanı atamıyorsanız ileride nasıl bosanıcaksınjz mutsuz olsanız
Ailenizin bu tutumu ile ?
Bana çok kötü davranırlar keşke evlenseydim bile diyebilirimİstemiyorum diceksin ya. İstemiyorum. Bu adamı seçmek benim kararımdı şimdi bırakmak da benim kararım. Bitti. Sen dik durursan ailen de dik durabilir
Tabiki vazgeçer evlenmekten istemediğimi söylersem ama ben dua ediyorum o benden ayrilsin diyeLaftan anlamayacaklarsa bu kadarıkmazsa durum senin için, nişanlından soğut kendini, istemediği gibi davran.
Yaa aslında bu oyunlara girme, sen yine de konuş,ihale sana kalsa da.
Nişanlın da vazgeçecektir zaten, zorla mı evlendirecekler
İnan demezsin. Annen babanın kötü davranışı bile içinde evladım merhameti taşır. Bende babamla 2 ay küsüp sık sık tartışırdım son yılımda. Ama baba barışırdık bi şekilde. Ben yalnızlıktan 4-3 saat ağladığımı eşimin de salondan kes sesini uyuyamıyorum diyip kapı çarptığını biliyorum. Ya annen ya baban hep sarılcak biri vardır ailende. Eşin yapmazBana çok kötü davranırlar keşke evlenseydim bile diyebilirim
Teşekkür ederim son 2 madde aklımda. Neyin var derse ne diyeceğim pekiBenim aklıma şunlar geldi .
1:direkt konuş nisanlinla durumu anlat yapamayacağını ama ailenin küçük yer olduğu için kabul edemediğini vs nişanı atmak istiyorum ama sen atmış ol falan gibi bir konuşma .
2: onu sevmediğini belli et yanında huzursuz olduğunu görsün . Yani gerçekten mutsuzsan bunu dışa vur.
3:birde istihare yap hayırlı mi değil mi için rahat olur
Ben eski eşimin ailesi ve eşimin de evlilikten bi haber olması yüzünden ayrıldımSiz neden ayrıldınız özel değilse? Benim korkularim beni sevgiye aç bırakması yönünde. Aşk meşk bilmediğim şeyler değil. Hissetriklerim kıyısından geçmiyor aşkın
Dünya duayla dönüyor derler o ayrı ama sadece dua ile olacak iş değil.Tabiki vazgeçer evlenmekten istemediğimi söylersem ama ben dua ediyorum o benden ayrilsin diye
Çok üzüldümİnan demezsin. Annen babanın kötü davranışı bile içinde evladım merhameti taşır. Bende babamla 2 ay küsüp sık sık tartışırdım son yılımda. Ama baba barışırdık bi şekilde. Ben yalnızlıktan 4-3 saat ağladığımı eşimin de salondan kes sesini uyuyamıyorum diyip kapı çarptığını biliyorum. Ya annen ya baban hep sarılcak biri vardır ailende. Eşin yapmaz
Seviyo olabilir ama sevgi için fedakarlık alaka ilgi özen ünce düşünce gerekir. Evliliği yürüten sevgi değil bu yazdıklarım emin ol. Ben eşimi hala seviyorum o da beni seviyo biliyorum ama benim için hiçbir fedakarlık yapmaz. Bencildir. Bencil bi sevgi sadece seni tüketir. Yapma bjnu kendineÇok üzüldümkendimi görüyorum sanki. Nisanlimin sevgisini hissetmiyorum ama kanıtım yok. Seviyorum diyor
Cesaretinize hayran kaldım. Genelde evlilikler aldatma ya da şiddet olmadan kolay bitirilmiyor çünkü. Beni sevmiyor başkasına aşık olursa ya?Ben eski eşimin ailesi ve eşimin de evlilikten bi haber olması yüzünden ayrıldım
Adamın evle alakası yoktu
Beni deli gbi severek evlendi ama evlenince ben bu adami hiç eve sokamadım
Varsa yoksa annesi ablası erkek arkadasları ortami cevresi oldu
Evde iken bana cok ilgili idi ama adam basına buyruktu cok
Bunları ben dert edince sorunlar cıktı
Sürekli annesi
İle olmak istiyordu bir insan 4 sene boyunca her hsonunu annesi
İle gecirmek ister mi ya
Ben de küçük bir yerde yasıyordum ama boşanma kararı aldım
Annesine komple yolladım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?