Nişanı atamıyorum

Erteleme imkanım olsa keşke 1 yıl daha o arada iş bulur atarım nişanı
Erteleme imkanım olsa keşke 1 yıl daha o arada iş bulur atarım nişanı
Kurulmus yuvayı yıkmak nişanı atmaktan cok cok zorrrr
İlk evliliğini bitirmiş biri olarak net söylüyorum
Nişanı atmak daha kolay
Evlilik bitince herkes size acıyor vah vah diye
Bazen ikinci el muamelesi görüyorsunuz
Ya da erkeklerin gözünde her an sevişmeye hazır aç bir kadın gbi görünüyorsunuz
Siz nişanı atamıyorsanız ileride nasıl bosanıcaksınjz mutsuz olsanız
Ailenizin bu tutumu ile ?

Böyle davranırsam sen bitirmissin zaten kendi kafanda der

Ailem burdan yüz bulamazsın artık kendi isteginle oldu herşey diyor. Ama onlar olmasın demedi asla karşı çıkmadılar. Bu sözü duyup ne yapabilirim
İstemiyorum diceksin ya. İstemiyorum. Bu adamı seçmek benim kararımdı şimdi bırakmak da benim kararım. Bitti. Sen dik durursan ailen de dik durabilir

Konussam ihale yine bana kalacak. Inanır misiniz dua ediyorum o benden ayrilisın diye. Bunu sağlamanın bir yolu varmı
Laftan anlamayacaklarsa bu kadarıkmazsa durum senin için, nişanlından soğut kendini, istemediği gibi davran.

Yaa aslında bu oyunlara girme, sen yine de konuş,ihale sana kalsa da.
Nişanlın da vazgeçecektir zaten, zorla mı evlendirecekler

Siz neden ayrıldınız özel değilse? Benim korkularim beni sevgiye aç bırakması yönünde. Aşk meşk bilmediğim şeyler değil. Hissetriklerim kıyısından geçmiyor aşkın

Benim aklıma şunlar geldi .
1:direkt konuş nisanlinla durumu anlat yapamayacağını ama ailenin küçük yer olduğu için kabul edemediğini vs nişanı atmak istiyorum ama sen atmış ol falan gibi bir konuşma .
2: onu sevmediğini belli et yanında huzursuz olduğunu görsün . Yani gerçekten mutsuzsan bunu dışa vur.
3:birde istihare yap hayırlı mi değil mi için rahat olur

Tabiki vazgeçer evlenmekten istemediğimi söylersem ama ben dua ediyorum o benden ayrilsin diye

Bana çok kötü davranırlar keşke evlenseydim bile diyebilirim
İnan demezsin. Annen babanın kötü davranışı bile içinde evladım merhameti taşır. Bende babamla 2 ay küsüp sık sık tartışırdım son yılımda. Ama baba barışırdık bi şekilde. Ben yalnızlıktan 4-3 saat ağladığımı eşimin de salondan kes sesini uyuyamıyorum diyip kapı çarptığını biliyorum. Ya annen ya baban hep sarılcak biri vardır ailende. Eşin yapmaz

Teşekkür ederim son 2 madde aklımda. Neyin var derse ne diyeceğim peki

Siz neden ayrıldınız özel değilse? Benim korkularim beni sevgiye aç bırakması yönünde. Aşk meşk bilmediğim şeyler değil. Hissetriklerim kıyısından geçmiyor aşkın
Ben eski eşimin ailesi ve eşimin de evlilikten bi haber olması yüzünden ayrıldım
Adamın evle alakası yoktu
Beni deli gbi severek evlendi ama evlenince ben bu adami hiç eve sokamadım
Varsa yoksa annesi ablası erkek arkadasları ortami cevresi oldu
Evde iken bana cok ilgili idi ama adam basına buyruktu cok
Bunları ben dert edince sorunlar cıktı
Sürekli annesi
İle olmak istiyordu bir insan 4 sene boyunca her hsonunu annesi
İle gecirmek ister mi ya
Ben de küçük bir yerde yasıyordum ama boşanma kararı aldım
Annesine komple yolladım :)))

Tabiki vazgeçer evlenmekten istemediğimi söylersem ama ben dua ediyorum o benden ayrilsin diye
Dünya duayla dönüyor derler o ayrı ama sadece dua ile olacak iş değil.
Bir arkadaş ne güzel yazmış, dik dur, istemiyorum de, var mı ötesi.
Bu kadar insana fikir sordun, herkes hemfikir, konuş, bitir.
Eminsen..
İnanki sonrası zor olur, herkes çekilir kenara, bir evin içinde sen kalırsın kocanla, hele bir de sevgi yoksa o ev sana zindan olur.

Çok üzüldüm kendimi görüyorum sanki. Nisanlimin sevgisini hissetmiyorum ama kanıtım yok. Seviyorum diyor

Çok üzüldüm kendimi görüyorum sanki. Nisanlimin sevgisini hissetmiyorum ama kanıtım yok. Seviyorum diyor
Seviyo olabilir ama sevgi için fedakarlık alaka ilgi özen ünce düşünce gerekir. Evliliği yürüten sevgi değil bu yazdıklarım emin ol. Ben eşimi hala seviyorum o da beni seviyo biliyorum ama benim için hiçbir fedakarlık yapmaz. Bencildir. Bencil bi sevgi sadece seni tüketir. Yapma bjnu kendine

Cesaretinize hayran kaldım. Genelde evlilikler aldatma ya da şiddet olmadan kolay bitirilmiyor çünkü. Beni sevmiyor başkasına aşık olursa ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…