Nişanı atamıyorum

Nişanlının senden ayrılmasını sağlamanın tek yolu oturup konuşmak. . Ben kendimi mutlu hissetmiyorum seninle yapamayacağımı anladım. Bence yol yakınken dostça bitirelim? Sen ne düşünüyorsun? Başka çare yoj

Sordum düşüncesini ben seni seviyorum diyor
Ama ben seni sevmiyorum diyeceksin mutlu olamayız diyeceksin sana da haksızlık yapmak istemem diyeceksin. . Ailenede boşansam daha mı iyi diyeceksin? Önce sen kararlı olacaksın.

Okulun bitip işe girene kadar dişini sık sen de, bir kere nişanlandın tamam artık mecbursun evlenmeye diye bir şey mi var yahu. İstemiyorsan at nişanı, evlenince ailem arkamda değil diye ömür boyu çekersin bak okuyoruz her gün burada.
Keşke okul bitirmeden bu işlere kalkışmasaydınız. Ne yapacaklar zorla mı evlendirecekler ailen seni.

Cesaretinize hayran kaldım. Genelde evlilikler aldatma ya da şiddet olmadan kolay bitirilmiyor çünkü. Beni sevmiyor başkasına aşık olursa ya?
:))
Şiddet ya da aldatma yoktu ancak mutlu değildim
4 yıl sabrettim olmadı ve severek ayrıldım
İyiki de ayrılmısım şimdi bir baskası ile evliyim ve çok da mutluyum :)

:))
Şiddet ya da aldatma yoktu ancak mutlu değildim
4 yıl sabrettim olmadı ve severek ayrıldım
İyiki de ayrılmısım şimdi bir baskası ile evliyim ve çok da mutluyum :)
Severek ayrildiniz ve sonra unutup baskasiyla mi mutlu oldunuz? Ben ayriliyorum su an ama esimi unutacagina dair ya da baskasini sevebilecegime dair hic umudum yok. Omrum boyunca sevip gecinemedigim bi adamin yasini tutacakmisim gibi hissediyorum.. Masallah size

Evet aynen öyle oldu:)
Ben de eski eşimden ayrılırken 10 kg verdm
O olmadan ölürüm sanıyordum
Hayatıma devam edemem sanırdım o kadar acı cektim ki resmen süründüm desem yeridir.
Boşandıktan 3 sene snr şimdiki eşim çıktı karsıma
O benim canım herseyim çok seviyorum onu
Tabi o da beni:)
Evliliğin ne oldugunu şimdiki eşim ile anladım
Bu düşüncelerde olmanız cook normal
Hepsi gececek gidecek , acınızı yasayın yasadıkca bitecektir.
Ben de birdaha evlenemem kimseyi sevemem kimse beni eski eşim gbi sevmez zannederdim ama öyle olmuyor:)

İyi de bundan sonrakinin ne önemi var şu an. Gerekirse hiç evlenmem ama bu adamla da evlenemem de annene babana. Daha yaşın çok küçük evlilik için. Yapacağın şey annenle babanla düzgünce konuşmayı denemek olmuyorsa nişanlınla konuşacaksın. Bitirelim ailelere sebep açıklamayalım aramızda kalsın diyelim de.

O kadar büyük anlamı varki şunları duymanın. Sağolun. Rabbim daim etsin :)

Simdi ailenle Konusmassan daha sonra boşanınca dahanı iyi olur konu s bence ailen ile

Önceki konunu şimdi okudum. Sen evde boş boş oturmaktan takmış olabilir misin? Hiçbirimiz eşlerimizle bütün gün telefonla konuşmuyoruz. İşim düşmedikçe gün içinde eşimi aramam. ailene de bu şekilde anlattığın için ciddiye alınmamış olabilir misin? Sen bir yıldır bu adamla berabermişsin. Görücü usulü falan değilmiş. Biraz daha elle tutulur sebeplerle önce nişanlınla konuş. Sonra da ailenle kararlıysan.

nişan atmakta bir şey yok. bitsin istiyorum der bitirirsin. ailen üç beş gün konuşur sonra susarlar, ne yapacaklar. ama asıl sen bu adamı gerçekten hayatından atmak istiyor musun ona karar ver. gerçekten onunla mutlu olamayacağından emin misin yoksa zaman zaman evlilik öncesi herkesin hissedebileceği bekar hayatım bitiyor kaygılarını mı yaşıyorsun? bunun iyi ayırt ettikten sonra problem yok. kararının arkasında durursun.

Canım benim bende nisanda tonlarca sorun yaşamış biri olarak sana tek diyeceğim şey eğer gerçekten mutlu değilsen ayril boşver uzatma. İleride mutlu mu edecek bi anda seni ? Hayır değişmeyecek ama biraz da realist ol bakalım canım belki gösteremeyen biri ya da ne biliyim belki çok yoğun fln .. karar sana kalmış

Sakın ama sakın kafanın almadığı içinin isinmadigi biriyle evlenme...
Kim ne derse desin bırak nisandan ayrıldı desinler....
Kucağında cocugunla ayrilmaktansa evlilik nişanlılık gibi olmuyor herşeyini ozelini paylasacaksin kalbin sevmeden hergün ölüm gibi gelir insana canim yaşın cok küçük ailenin derdi ne anlamadım ne bu acele....

Hangi konuda realist olayım duygularına nasıl müdahale edebilirim ki?

Eş ve nişanlı farklı değil mi?
Siz aksamdan sabaha kadar zaten berabersiniz. Normal ki konusmamanız. Zaten çok sık görüşmüyoruz. Ne bileyim ozlendigimi hissetmiyorum hic. Ben dolu dolu aşk yaşamak istiyorum. O ununu eleyip elegini asmış gibi. Millete ozeniyorum. Senelerdir evliymisiz gibi o kadar monotonuz ki. Heyecanlanmak ozlenmek prenses gibi hissetmek istiyorum. Bunun için bana aşık olması gerekiyor değil mi? Zoraki olmuyor hissettirdikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…