- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Öyle şeylerde hakkını yiyemem çok düşünceli. Benim gitmek istediğim yerlere götürmüyor. Kendi kuzenleriyle erkek erkeğe geziyor hep"erteleme hastalığı " sana şunun garantisini verebilirim ! evlendiginiz zaman hasta oldugunda doktora götürmeyi bile erteleyecek
Sordum düşüncesini ben seni seviyorum diyorNişanlının senden ayrılmasını sağlamanın tek yolu oturup konuşmak. . Ben kendimi mutlu hissetmiyorum seninle yapamayacağımı anladım. Bence yol yakınken dostça bitirelim? Sen ne düşünüyorsun? Başka çare yoj
Ama ben seni sevmiyorum diyeceksin mutlu olamayız diyeceksin sana da haksızlık yapmak istemem diyeceksin. . Ailenede boşansam daha mı iyi diyeceksin? Önce sen kararlı olacaksın.Sordum düşüncesini ben seni seviyorum diyor
:))Cesaretinize hayran kaldım. Genelde evlilikler aldatma ya da şiddet olmadan kolay bitirilmiyor çünkü. Beni sevmiyor başkasına aşık olursa ya?
Severek ayrildiniz ve sonra unutup baskasiyla mi mutlu oldunuz? Ben ayriliyorum su an ama esimi unutacagina dair ya da baskasini sevebilecegime dair hic umudum yok. Omrum boyunca sevip gecinemedigim bi adamin yasini tutacakmisim gibi hissediyorum.. Masallah size:))
Şiddet ya da aldatma yoktu ancak mutlu değildim
4 yıl sabrettim olmadı ve severek ayrıldım
İyiki de ayrılmısım şimdi bir baskası ile evliyim ve çok da mutluyum :)
Evet aynen öyle oldu:)Severek ayrildiniz ve sonra unutup baskasiyla mi mutlu oldunuz? Ben ayriliyorum su an ama esimi unutacagina dair ya da baskasini sevebilecegime dair hic umudum yok. Omrum boyunca sevip gecinemedigim bi adamin yasini tutacakmisim gibi hissediyorum.. Masallah size
Herkesin herkesi tanıdığı çok küçük bir yerde yaşıyorum. Ve ailem nişanı atmamı istemiyor. Ağızlarını aradım biraz tepkileri bana kızmak oldu. Bundan sonraki iyi olacak mıymış. Bunu deme sebepleri de nişanlım kibar efendi biri. Ama bana bazen kabalasabiliyor. Ve beni mutlu etmiyor. Ilgisiz ve istediğim şeyleri hep erteyelen biri. Beni sevdiğini hiç hissedemedim. Sorunca tabiki seviyorum diyor. Ben hep ama hep baska ciftlere ozendim onunla oldugum surece. 21 yaşındayım kendi istegimle oldu herşey. 3 ay var evliliğe. Hiçbir hazırlık yapılmadı daha. Ne yapacağım ben şimdi?
O kadar büyük anlamı varki şunları duymanın. Sağolun. Rabbim daim etsin :)Evet aynen öyle oldu:)
Ben de eski eşimden ayrılırken 10 kg verdm
O olmadan ölürüm sanıyordum
Hayatıma devam edemem sanırdım o kadar acı cektim ki resmen süründüm desem yeridir.
Boşandıktan 3 sene snr şimdiki eşim çıktı karsıma
O benim canım herseyim çok seviyorum onu
Tabi o da beni:)
Evliliğin ne oldugunu şimdiki eşim ile anladım
Bu düşüncelerde olmanız cook normal
Hepsi gececek gidecek , acınızı yasayın yasadıkca bitecektir.
Ben de birdaha evlenemem kimseyi sevemem kimse beni eski eşim gbi sevmez zannederdim ama öyle olmuyor:)
Simdi ailenle Konusmassan daha sonra boşanınca dahanı iyi olur konu s bence ailen ileHerkesin herkesi tanıdığı çok küçük bir yerde yaşıyorum. Ve ailem nişanı atmamı istemiyor. Ağızlarını aradım biraz tepkileri bana kızmak oldu. Bundan sonraki iyi olacak mıymış. Bunu deme sebepleri de nişanlım kibar efendi biri. Ama bana bazen kabalasabiliyor. Ve beni mutlu etmiyor. Ilgisiz ve istediğim şeyleri hep erteyelen biri. Beni sevdiğini hiç hissedemedim. Sorunca tabiki seviyorum diyor. Ben hep ama hep baska ciftlere ozendim onunla oldugum surece. 21 yaşındayım kendi istegimle oldu herşey. 3 ay var evliliğe. Hiçbir hazırlık yapılmadı daha. Ne yapacağım ben şimdi?
Herkesin herkesi tanıdığı çok küçük bir yerde yaşıyorum. Ve ailem nişanı atmamı istemiyor. Ağızlarını aradım biraz tepkileri bana kızmak oldu. Bundan sonraki iyi olacak mıymış. Bunu deme sebepleri de nişanlım kibar efendi biri. Ama bana bazen kabalasabiliyor. Ve beni mutlu etmiyor. Ilgisiz ve istediğim şeyleri hep erteyelen biri. Beni sevdiğini hiç hissedemedim. Sorunca tabiki seviyorum diyor. Ben hep ama hep baska ciftlere ozendim onunla oldugum surece. 21 yaşındayım kendi istegimle oldu herşey. 3 ay var evliliğe. Hiçbir hazırlık yapılmadı daha. Ne yapacağım ben şimdi?
Sakın ama sakın kafanın almadığı içinin isinmadigi biriyle evlenme...Herkesin herkesi tanıdığı çok küçük bir yerde yaşıyorum. Ve ailem nişanı atmamı istemiyor. Ağızlarını aradım biraz tepkileri bana kızmak oldu. Bundan sonraki iyi olacak mıymış. Bunu deme sebepleri de nişanlım kibar efendi biri. Ama bana bazen kabalasabiliyor. Ve beni mutlu etmiyor. Ilgisiz ve istediğim şeyleri hep erteyelen biri. Beni sevdiğini hiç hissedemedim. Sorunca tabiki seviyorum diyor. Ben hep ama hep baska ciftlere ozendim onunla oldugum surece. 21 yaşındayım kendi istegimle oldu herşey. 3 ay var evliliğe. Hiçbir hazırlık yapılmadı daha. Ne yapacağım ben şimdi?
Hangi konuda realist olayım duygularına nasıl müdahale edebilirim ki?Canım benim bende nisanda tonlarca sorun yaşamış biri olarak sana tek diyeceğim şey eğer gerçekten mutlu değilsen ayril boşver uzatma. İleride mutlu mu edecek bi anda seni ? Hayır değişmeyecek ama biraz da realist ol bakalım canım belki gösteremeyen biri ya da ne biliyim belki çok yoğun fln .. karar sana kalmış
Direk söylemeye cesaret edemedim ima ettim artık burdan yüz bulamazsın dedilerSimdi ailenle Konusmassan daha sonra boşanınca dahanı iyi olur konu s bence ailen ile
Eş ve nişanlı farklı değil mi?Önceki konunu şimdi okudum. Sen evde boş boş oturmaktan takmış olabilir misin? Hiçbirimiz eşlerimizle bütün gün telefonla konuşmuyoruz. İşim düşmedikçe gün içinde eşimi aramam. ailene de bu şekilde anlattığın için ciddiye alınmamış olabilir misin? Sen bir yıldır bu adamla berabermişsin. Görücü usulü falan değilmiş. Biraz daha elle tutulur sebeplerle önce nişanlınla konuş. Sonra da ailenle kararlıysan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?