Nişanı atmalı mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi f23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ezilecek bir karakterde değilim. Şu an ki sorunlara da tahammül etmemin sebebi nişanlım çok sevmem. Fikir alma sebebim de yaşanılan tecrübeler ve evlilikte neler doğuracağı mı bilmek istemem
bir arkadaşım teyzesinin oğluyla evli.
öz teyzesi diğer gelinini kayırıyor mesela çünkü o kız aktaba değil. bizimkine de sen bizdensin ne de olsa ayakları çekiyor.

Sadece 17 yaşımda tanıdım aramızda birşey olmadı o süreçte 21 yaşında nişanlandık şu an 23 yaşındayım ve üniversiteden yeni mezun oldum

Ben ezilecek bir karakterde değilim. Şu an ki sorunlara da tahammül etmemin sebebi nişanlım çok sevmem. Fikir alma sebebim de yaşanılan tecrübeler ve evlilikte neler doğuracağı mı bilmek istemem
İnsallah boylesındır.
Bızı ben gucluyum dıye kandırmak sana bısey katmaz cunku. Bız guclusun diye seviniriz sonra hayatlarımıza bakar caylarımızı ıcer masumlar apartmanını izleriz, o ara eziyetı sen gorursun.
Bizlik bir durum yok. Soz konusu sen hayatın.

bir arkadaşım teyzesinin oğluyla evli.
öz teyzesi diğer gelinini kayırıyor mesela çünkü o kız aktaba değil. bizimkine de sen bizdensin ne de olsa ayakları çekiyor.

Evimiz ayrı bir şehirde olucak ve ailesi bizden farklı bir şehirde. Ve onların tavırları pek umrumda olmaz açıkcası hem uzakta olucaklar

Haklısınız teşekkür ederim. İşin mantığını bakınca doğru ama ortada kalbi duygularımda olduğu için bu kararı vermek bana acı veriyor

Evimiz ayrı bir şehirde olucak ve ailesi bizden farklı bir şehirde. Ve onların tavırları pek umrumda olmaz açıkcası hem uzakta olucaklar
Onların tavırları umrumda olmaz yazarken rahatta, hayatına gırınce hıc oyle olmuyor. Guclu olmak gerceklerı goz ardı etmek küçümsemek degıldır yalnız.
Kendını aıle konusunda fazla da kandırma umrumda degıller diyerek

Haklısınız teşekkür ederim. İşin mantığını bakınca doğru ama ortada kalbi duygularımda olduğu için bu kararı vermek bana acı veriyor
Kalp senın. Yeniden asık olursun, gencecık kızsın.
Ya cocuk cok duzgun olur okey de cocukta duzgun degıl kı.
Bırkere saygısız.
Ve kadın kocasına hizmet eder kafasında.

boşuna dememişler bekara karı boşamak kolay

Kalp senın. Yeniden asık olursun, gencecık kızsın.
Ya cocuk cok duzgun olur okey de cocukta duzgun degıl kı.
Bırkere saygısız.
Ve kadın kocasına hizmet eder kafasında.
Evlilik zaten çok sıcak bakacağım bir konu değildi eğer nişan atma gibi bir durum olursa da tekrar böyle birşeye sıcak bakacağımı düşünmüyorum kariyerimi odaklanırım

Yani bence de saydı çok önemli. Kavga esnasında söylediği şeylerdense kadın saygılı olmalı demesine takıldım ben. Saygı herkese lazım. Al karşına ciddi ciddi konuş. Ben böyle bir şey istemiyorum de. Baktın düzelmiştir ondan sonra karar ver.

Evlilik zaten çok sıcak bakacağım bir konu değildi eğer nişan atma gibi bir durum olursa da tekrar böyle birşeye sıcak bakacağımı düşünmüyorum kariyerimi odaklanırım
Yani ınsallah kariyerine odaklanırsan
Koca bulunur da kariyer bırkere kacarsa bıdaha zor.
Evlilige sıcak bakmayıp 18de neden nısanlandın?
Ne mezunusun?

boşuna dememişler bekara karı boşamak kolay ☺
Ailesi ile canım cicim değiliz sahteden canım kaynanam diye filan davranmam saygıda kusur etmem hiç bir zaman. Arada saygılı bir uzaklık var bunu kastettim. Karşılıklı bir beklenti yok yani

Ailesi ile canım cicim değiliz sahteden canım kaynanam diye filan davranmam saygıda kusur etmem hiç bir zaman. Arada saygılı bir uzaklık var bunu kastettim. Karşılıklı bir beklenti yok yani
tamam da oğullarıyla ilişkisi nasıl? sadce seninle olan ilişkisi etkilemeyecek ki.

Bende diyorum madem eşinden saygı bekliyorsun önce sen saygı göster diye ama bahsettiğim kavga türü sadece bahsettiklerimden ibaret bu tarz şeyler çok ufak oluyor 14 ayda 2 3 kez dediğim gibi sık sık tekrarlanan birşey değil. Geri kalan güzel şeyleri hesaba katmamalı mıyım? Yoksa bu yanlışlar bütün doğruları siler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…