- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
bir arkadaşım teyzesinin oğluyla evli.Ben ezilecek bir karakterde değilim. Şu an ki sorunlara da tahammül etmemin sebebi nişanlım çok sevmem. Fikir alma sebebim de yaşanılan tecrübeler ve evlilikte neler doğuracağı mı bilmek istemem
Sadece 17 yaşımda tanıdım aramızda birşey olmadı o süreçte 21 yaşında nişanlandık şu an 23 yaşındayım ve üniversiteden yeni mezun oldum17 yaşında tanışmışsınız 9 ay sevgili olmuşsunuz 14 aydır nişanlısınız..bu durumda siz 18 yaşında falan nişanlandınız hatta 18 e girmeden.. Şuan da 19 yaşındasınız.. Bahsettiğiniz muhabbetler yaşınız için çok büyük geldi bana kusura bakmayın.. Nişanlanmadan da ilişkinizi devam ettirebilirdiniz.. Okulunuzu okuyup daha sonra kendinizi hala aynı adamla birlikte olmak istiyor muyum?? Sargusuna çekip daha sonra nişanlanmalıydınız.. Tabi bu benim fikrim.. Bende eşimle 18 yaşındaydım tanıştık ama okulumuz bitmeden nişan falan yapmadık bana yanlış geliyor.. Çünkü 18 yaşı eş seçimi için biraz aceleci bir yaş.. Tabi sizde hepi topu bir nişan yapmışsınız adamın nikahına gşrmemişsiniz gerçiama yine de diyeceğim şu evlenmek için lütfen acele etmeyin.. Diğer bahsettiğiniz şu aranızdaki mevzuya gelince saçma sapan düşüncelere sahip bir kişilik.. Kadın kocasına hep susmalı falan şeklinde bu çok tehlikeli.. Zaten daha küçüksünüz ama baktığım zaman sen daha olgun daha mantıklı olan tarafsın..
İnsallah boylesındır.Ben ezilecek bir karakterde değilim. Şu an ki sorunlara da tahammül etmemin sebebi nişanlım çok sevmem. Fikir alma sebebim de yaşanılan tecrübeler ve evlilikte neler doğuracağı mı bilmek istemem
bir arkadaşım teyzesinin oğluyla evli.
öz teyzesi diğer gelinini kayırıyor mesela çünkü o kız aktaba değil. bizimkine de sen bizdensin ne de olsa ayakları çekiyor.
Haklısınız teşekkür ederim. İşin mantığını bakınca doğru ama ortada kalbi duygularımda olduğu için bu kararı vermek bana acı veriyorİnsallah boylesındır.
Bızı ben gucluyum dıye kandırmak sana bısey katmaz cunku. Bız guclusun diye seviniriz sonra hayatlarımıza bakar caylarımızı ıcer masumlar apartmanını izleriz, o ara eziyetı sen gorursun.
Bizlik bir durum yok. Soz konusu sen hayatın.
Onların tavırları umrumda olmaz yazarken rahatta, hayatına gırınce hıc oyle olmuyor. Guclu olmak gerceklerı goz ardı etmek küçümsemek degıldır yalnız.Evimiz ayrı bir şehirde olucak ve ailesi bizden farklı bir şehirde. Ve onların tavırları pek umrumda olmaz açıkcası hem uzakta olucaklar
Kalp senın. Yeniden asık olursun, gencecık kızsın.Haklısınız teşekkür ederim. İşin mantığını bakınca doğru ama ortada kalbi duygularımda olduğu için bu kararı vermek bana acı veriyor
boşuna dememişler bekara karı boşamak kolayOnların tavırları umrumda olmaz yazarken rahatta, hayatına gırınce hıc oyle olmuyor. Guclu olmak gerceklerı goz ardı etmek küçümsemek degıldır yalnız.
Kendını aıle konusunda fazla da kandırma umrumda degıller diyerek
Evlilik zaten çok sıcak bakacağım bir konu değildi eğer nişan atma gibi bir durum olursa da tekrar böyle birşeye sıcak bakacağımı düşünmüyorum kariyerimi odaklanırımKalp senın. Yeniden asık olursun, gencecık kızsın.
Ya cocuk cok duzgun olur okey de cocukta duzgun degıl kı.
Bırkere saygısız.
Ve kadın kocasına hizmet eder kafasında.
Yani bence de saydı çok önemli. Kavga esnasında söylediği şeylerdense kadın saygılı olmalı demesine takıldım ben. Saygı herkese lazım. Al karşına ciddi ciddi konuş. Ben böyle bir şey istemiyorum de. Baktın düzelmiştir ondan sonra karar ver.Merhaba, 9 ay sevgililiğinin ardından nişanlandım ve şu an 14 aydır nişanlıyım. Akraba ile asla evlenmem dememe rağmen halamın oğlu ile nişanlandım.. Daha öncesinde öyle bir kuzenim olduğunu dahi bilmiyordum 17 yaşında başka bir akrabamızın düğününde tanışmıştık ilk orada görmüştüm kendisini. Nişanlım ile farklı ve uzak şehirlerde yaşıyoruz nişanlandığımızdan beri sadece bir defa görüştük. Maddi ve korona meselelerinden dolayı görüşme fırsatımız olmadı. Telefonla sürekli görüntülü sohbet halindeyiz. Sevgi ve güven konusunda bir problemimiz yok. Kendisi sabah işe gider akşamda çok yorgun olur. Gezme tozması hiç yoktur. Evine ve ailesine düşkün biridir. Genellikle çok iyi anlaşıyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz ama çok saçma şeylerden dolayı kavga ediyoruz ve kavga sırasında sinirle de olsa bazen gerizaklı gibi kelimeler kullanıyor ve ben saygıya çok önem veren bir insanım bence seven sevdiğine bu şekilde kelimeler kullanmaz bilmiyorum ben mi çok abartıyorum kavgada olur böyle şeyler diyen çok insan var ama bana göre bu tarz şeyler dahi olmamalı. Bu gece yine saçma bir konu yüzünden kavga ettik. Çok ufak şeylerden tartışma çıkıyor ve kendisi sinirleniyor ve bugun evleneceğim insan bu mu bazen pişmanlık hissediyorum filan dedi. Tartışma yaşadığımızda bir kadının her zaman kocasına karşı daha saygılı olması gerektiğini söylüyor bense eşit olunduğunu ve haksızlığa karşı susmayacağımı her zaman söylüyor. O da bende baskın karakterleriz. Ufak şeyler içinde olsa pişmanım filan demesi beni düşündürüyor. Çok sevsekte sizce ayrılmalı mıyım?
Yani ınsallah kariyerine odaklanırsanEvlilik zaten çok sıcak bakacağım bir konu değildi eğer nişan atma gibi bir durum olursa da tekrar böyle birşeye sıcak bakacağımı düşünmüyorum kariyerimi odaklanırım
Ailesi ile canım cicim değiliz sahteden canım kaynanam diye filan davranmam saygıda kusur etmem hiç bir zaman. Arada saygılı bir uzaklık var bunu kastettim. Karşılıklı bir beklenti yok yaniboşuna dememişler bekara karı boşamak kolay ☺
tamam da oğullarıyla ilişkisi nasıl? sadce seninle olan ilişkisi etkilemeyecek ki.Ailesi ile canım cicim değiliz sahteden canım kaynanam diye filan davranmam saygıda kusur etmem hiç bir zaman. Arada saygılı bir uzaklık var bunu kastettim. Karşılıklı bir beklenti yok yani
Bende diyorum madem eşinden saygı bekliyorsun önce sen saygı göster diye ama bahsettiğim kavga türü sadece bahsettiklerimden ibaret bu tarz şeyler çok ufak oluyor 14 ayda 2 3 kez dediğim gibi sık sık tekrarlanan birşey değil. Geri kalan güzel şeyleri hesaba katmamalı mıyım? Yoksa bu yanlışlar bütün doğruları siler mi?Yani bence de saydı çok önemli. Kavga esnasında söylediği şeylerdense kadın saygılı olmalı demesine takıldım ben. Saygı herkese lazım. Al karşına ciddi ciddi konuş. Ben böyle bir şey istemiyorum de. Baktın düzelmiştir ondan sonra karar ver.
Mesafeli ailesi ile ilişkileri sıkı değil abisiyle kalıyor farklı bir evde ailesi köyde kalıyorlartamam da oğullarıyla ilişkisi nasıl? sadce seninle olan ilişkisi etkilemeyecek ki.
17 de tanıdım sadece aramızda birşey olmadı 21 de nişanlandım. İşletmeYani ınsallah kariyerine odaklanırsan
Koca bulunur da kariyer bırkere kacarsa bıdaha zor.
Evlilige sıcak bakmayıp 18de neden nısanlandın?
Ne mezunusun?
Tamam iste evlilik dusunmeyen bırı ıcın cok Kucuk yasta Nisan olmussun.17 de tanıdım sadece aramızda birşey olmadı 21 de nişanlandım. İşletme
21 bana göre küçük bir yaş değil ayrıca uzun süre tanışık kaldık ve aşık oldum bu yüzden evlenmek istedimTamam iste evlilik dusunmeyen bırı ıcın cok Kucuk yasta Nisan olmussun.
Sana gore iste, genele bakarsak Kucuk bır yas.21 bana göre küçük bir yaş değil ayrıca uzun süre tanışık kaldık ve aşık oldum bu yüzden evlenmek istedim
Peki siz neden evlenmediniz?Sana gore iste, genele bakarsak Kucuk bır yas.
Misal ben 36yasında ve bekarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?