45 yaşında adam beden evde oturup çalışmıyor adam benden sadece 5 yaş büyük benim 3 yaşında bebeğim var

emekli olmama da 18 yıl var. Bacım bunlar tembel ve savurgan evlenince kocanın eline bakarlar haberin ola
adam 45 oğlan 27 yaşında
18 yaşındayken baba olmuş, e 17 yaşında evlenmiş herhalde? karısı kaç yaşındaydı acaba evlenirken? acaba bunlar sevgiliydi kadın gebe filan mı kaldı?
üstelik köylü çiftçi filan da değil bunlar adam bankadan emekli
şehirli, ofis ortamında çalışan bir erkek için aşırı genç bir yaş 17 yaş, evlenmek için, bana çok aşırı tuhaf geldi. acaba ailesi mi ev mev aldı evlendirdi ya da eşin ailesi mi zengin (ama öyle olsa kadın markette çalışmazdı?)
bilemiyorum enteresan bir profil.
benim babam 27 yaşındaymış baba olduğunda bundan 40+ sene önce -tamam bizde evlenme yaşları küçük değil- ama bizimkiler köylü filan yani...eytrafımda şehirli olup, hemen hemen bizim yaşlarımızda olup da 17 yaşında evlenen erkek yok, ben de sizinle yaşıtım.
Arkanıza bakmadan kaçın.
İlk falso burada zaten.Benim babam 27 yaşındayken ben dört yaşındaydım,ne küçüğü Allah aşkına?Sağlıklı bir düşünce yapısı değil bu.Ben olsam burada bile kararımı gözden geçirirdim..
bu kısma katılmıyorum
şu devirde 27 yaş erkek için küçük bir yaş, eskisi gibi değil dünya...babanız amanını geçtik
ben etrafta göremiyorum 27 yaşında evlenecek birikimi, olgunluğu, aile-eş yönetme bilinci olan çok fazla erkek. olanlar da beyaz yaka değil, mavi yaka/çiftçi vs. evlenebilir, o ayrı. onlar da finansçı kızlarla evlnmiyor + o düğünlerde evlenirken her şeyi erkek tarafı yapıyor mesela.
onlarda bile aslında erkekler tırt çoğunlukla bakılınca, genelde aileler eşler idare ede ede oluyor bu işler
e burada da çocuğun aileden gördüğü birşey yok aksine aile savruk.
Evet haklısınız, ben bir evimiz olsun muhiti kötü ama evlenirken orda oturur kira ödemeyiz diye düşünmüştüm. Bu yüzden avukat ve noterle sözleşme yaparak parayı verdim altın bazında. Yapmamam gerekiyordu, ben onları istiyormuşum gibi davrandım
bi diyorsunuz ki kira vermeyiz diye eve katkı yaptım
bi diyorsunuz ki satınca paramı verecekler
satılacaksa siz nasıl oturacaksınız?