- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
İnşallah çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinO zaman iyi yapmışsın tam açıklamadığın için anlamadım kusura bakma. Arkadaş çevren vardır orda çalışıyorsan gez dolaş yalnız kalma insanlarla iç içe olunca daha çabuk geçiyor. Konusunu açmaya çalışanlara da izin verme bu hislerini depteştirebilir istediğin zaman istediğin açıklamayı yaparsın. İnşallah bundan sonrası daha güzel olur senin için. Erken fark ettiğin için sevinmelisin.
Canım hayırlı olsun sevindim.Bence yaşadığın evden ayrılmak biraz fazla olmuş nişan atan biri için. Benim boşanma dilekçem 2 gün önce verildi 2 aydır ailemin yanında kalıyorum. Böylesi daha iyi arada tartışsak da ben üzülünce yine onlar destek oluyor. Sen neden bu kadar uzaklaşmak istedin? Elalemin ne diyeceğini de zerre umursama kapı kapanınca hepsi dışarda kalıyor. Evlenip mutsuz olsan biri bile sormaz neyin var iyi misin kötü müsün diye. Bırak konuşsunlar konuşacak varsa.
Teşekkürler canım en kısa zamanda senin güzel haberlerini alırız inşallah hiç üzülme her şeyin bir vakti varCanım hayırlı olsun sevindim.
Bir süre kendinle kal yalnızca. Kendini dinle. İçsel motivasyon en önemlisiMerhaba ,
Geçen günlerde nişan atmak ile ilgili bir konu açmıştım.Sizin ve ailemin desteği ile cesaretimi topladım ve yüzüğü attım.Nişanlım ise hiçbirşey yapmadı.Ağzından ayrılmayalım veya buna benzer bir laf bile çıkmadı.Zaten bende çok üzülmedim nedesinse kendime aşırı şaşırıyorum.Şuan kuşlr kadar özgür hissediyorum kendimi o kadar mutluyum ki iyi ki ayrılmışım.Ama bir yanım o kadar kırık ve dökük ki anlatamam nişanlımın tepkisine hala inanamıyorum.
Şimdi ise nereden başlayacağım bilemiyorum erkeklerden o kdar tiksindim ki anlatamam.Birdaha sanırım biriyle olmayacağım yanda öyle hissediyorum.
Yaşadığım evi değiştirmek ile başladım.Şuan ortada bomboş kalmış gibiyim.Çok tuhaf bir his.Birde insanlara açıklama yapmak ölüm geliyor bana sosyal medyamı kapattım sırf bu yüzden.
Psikolojik destekm mi alsam diyorum neler yapabilirim kendimi yeniden bulmak için değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Çok teşekkür ederm o zaman ikimizede mutluşuklar diliyorumNişanlıyken elalem ne der, evlenince her şey daha güzel olacak diyip nişan atmaya cesaret edememiştim. Sonra evlendim ve 15 ay sonunda boşandım :) Elalem daha çok şey dedi yani.. Sana öyle özendim ki. Helal olsun gerçekten çok iyi yapmışsın. O kırık yanında düzelir zamanla merak etme
Mesela ne görmüştün de ayrılmamıştın,Nişanlıyken elalem ne der, evlenince her şey daha güzel olacak diyip nişan atmaya cesaret edememiştim. Sonra evlendim ve 15 ay sonunda boşandım :) Elalem daha çok şey dedi yani.. Sana öyle özendim ki. Helal olsun gerçekten çok iyi yapmışsın. O kırık yanında düzelir zamanla merak etme
Ya biliyor musunuz ben bazen başıma bir şey gelince diyorum bu arkadaşımın başına gelmiş olsa tamam der konuyu kapatırım arkadaşım yoluna baksın isterim, ama kendimiz olunca abartıyoruz da abartıyoruzInsanlar bi ayrilik yasayinca insanlar onu konusuyor sanıyor. Oysaki kimse kimsenin umrunda degil. Bi arkadasim gecen yolda karsilastik. Esin nasil dedim. Biz bosandik dedi. Oyle mi, hakkinda hayırlısı olsun deyip konu kapattim. Bu kadar.
Evi dizdiniz mi eşyalar alınmışmışmıydı düğün salonu vbMerhaba ,
Geçen günlerde nişan atmak ile ilgili bir konu açmıştım.Sizin ve ailemin desteği ile cesaretimi topladım ve yüzüğü attım.Nişanlım ise hiçbirşey yapmadı.Ağzından ayrılmayalım veya buna benzer bir laf bile çıkmadı.Zaten bende çok üzülmedim nedesinse kendime aşırı şaşırıyorum.Şuan kuşlr kadar özgür hissediyorum kendimi o kadar mutluyum ki iyi ki ayrılmışım.Ama bir yanım o kadar kırık ve dökük ki anlatamam nişanlımın tepkisine hala inanamıyorum.
Şimdi ise nereden başlayacağım bilemiyorum erkeklerden o kdar tiksindim ki anlatamam.Birdaha sanırım biriyle olmayacağım yanda öyle hissediyorum.
Yaşadığım evi değiştirmek ile başladım.Şuan ortada bomboş kalmış gibiyim.Çok tuhaf bir his.Birde insanlara açıklama yapmak ölüm geliyor bana sosyal medyamı kapattım sırf bu yüzden.
Psikolojik destekm mi alsam diyorum neler yapabilirim kendimi yeniden bulmak için değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Hayır hiçbirşey hazır değildi henüz rahatım o konuda.sadece biraz tabak çanak alışverişi yapmıştım onuda kaldırır saklarım olmazsa bekar evimde kullnırım benden değerli değil yaEvi dizdiniz mi eşyalar alınmışmışmıydı düğün salonu vb
Bende aynı şekilde boşanan arkadaşlarım var mesela üzüldüm onun adına diyip geçtim aklıma bile gelmiyor.Ama insan kendi kendini fazla önemsiyor maalesefYa biliyor musunuz ben bazen başıma bir şey gelince diyorum bu arkadaşımın başına gelmiş olsa tamam der konuyu kapatırım arkadaşım yoluna baksın isterim, ama kendimiz olunca abartıyoruz da abartıyoruz
Benimki çok ilgisizdi defalarca aileme söz verdi şu zaman düğün yapacam vesaire diye ama verlen sözler tutulmadı.3 senedir ha bugün ha yarın düğün yapacak diye bekliyorum.Kendisinin ikinci benimse daha ilk evliliğim olacaktı önceki evliliğinden de iki çocuğu var.Üstüne birde annesi hastalandı kanser oldu o tedavi görüyordu.Annesiyle arası bozuldu vs derken artık benden de iyice uzaklaştı.5-6 gün beni aramadığı oluyordu.Düğün mevzusu açılınca konuşmak istwmiyordu vs. daha sayayım mıMesela ne görmüştün de ayrılmamıştın,
Benim nişanlım küfür eder kıskançlıktan babamın yanında bile konum attırırdı, insanlar ise buna sinirli ve çok sana düşkün ismini koymuşlardı
Yok artık içim almıyor hiç üzülmüyorum bile.Annem sen neden bu kadar rahatsız görüşüyor musun yoksa diyip duruyor halbuki yok öyle birşey.Ama o kadar tüketti ki beni üzülemiyorum bile aksine içim sevinçle dolu.Bazen anılar aklıma gelince durgunlaşıyorum o kadar.Sen şuan nasıl hissediyorsun kendini ? Siz ne kadar nişanlı kaldınız ?Bende bu aşamadan geçeli bi 6 7 ay oluyor, önce bir anlamsız boşluk dönemi sonra yavaş yavaş algıların açılacak, kendine güvenmeyi sakın ihmal etme, ha benden bir dost tavsiyesi, (onun nedense geri bi hamle yapacağına eminim) sakın ama sakın o boşlukta ona geri ihtimal verme
İnşallahAmaan hiç üzülme, yeniden aşıkta olursun seversinde, sadece biraz zaman…
Ahhh keşke zamanında benimde gözümü açmamı sağlayan kişiler olsaydı böyleevlenip Hayatının kabusa dönmesindense şuan 2-3 ay üzülürsün sonrası daha güzel olur inşAllah
Gerçekten bu mesajlar çok mutlu ediyor beniBayılıyorum mutsuzluğu değil de ayrılığı seçen cesur kadınlara.❤ Konuya gelince hiç ayrılık yaşamadım ama durumunuzda destek alacak bir şey göremedim gayet iyi idare ediyor gibisiniz. Biraz zaman her şeyi daha da kolaylaştıracaktır.
Biz 1 ay nişanlı kaldık bebeğim askerdi uzaktı, 7 aylık bir ilişki ile nişanlanmıştık hala da söylerim o benim ilk aşkım ilkim ama çok takıntılı biriydi geçmişr geleceğe kıskançlığa…Benimki çok ilgisizdi defalarca aileme söz verdi şu zaman düğün yapacam vesaire diye ama verlen sözler tutulmadı.3 senedir ha bugün ha yarın düğün yapacak diye bekliyorum.Kendisinin ikinci benimse daha ilk evliliğim olacaktı önceki evliliğinden de iki çocuğu var.Üstüne birde annesi hastalandı kanser oldu o tedavi görüyordu.Annesiyle arası bozuldu vs derken artık benden de iyice uzaklaştı.5-6 gün beni aramadığı oluyordu.Düğün mevzusu açılınca konuşmak istwmiyordu vs. daha sayayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?