Nişanı attık peki ya sonrası ?

İnşallah çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

Canım hayırlı olsun sevindim.

Bir süre kendinle kal yalnızca. Kendini dinle. İçsel motivasyon en önemlisi

Nişanlıyken elalem ne der, evlenince her şey daha güzel olacak diyip nişan atmaya cesaret edememiştim. Sonra evlendim ve 15 ay sonunda boşandım :) Elalem daha çok şey dedi yani.. Sana öyle özendim ki. Helal olsun gerçekten çok iyi yapmışsın. O kırık yanında düzelir zamanla merak etme

Çok teşekkür ederm o zaman ikimizede mutluşuklar diliyorum

Bende bu aşamadan geçeli bi 6 7 ay oluyor, önce bir anlamsız boşluk dönemi sonra yavaş yavaş algıların açılacak, kendine güvenmeyi sakın ihmal etme, ha benden bir dost tavsiyesi, (onun nedense geri bi hamle yapacağına eminim) sakın ama sakın o boşlukta ona geri ihtimal verme

Mesela ne görmüştün de ayrılmamıştın,
Benim nişanlım küfür eder kıskançlıktan babamın yanında bile konum attırırdı, insanlar ise buna sinirli ve çok sana düşkün ismini koymuşlardı

Ya biliyor musunuz ben bazen başıma bir şey gelince diyorum bu arkadaşımın başına gelmiş olsa tamam der konuyu kapatırım arkadaşım yoluna baksın isterim, ama kendimiz olunca abartıyoruz da abartıyoruz

Evi dizdiniz mi eşyalar alınmışmışmıydı düğün salonu vb

Evi dizdiniz mi eşyalar alınmışmışmıydı düğün salonu vb
Hayır hiçbirşey hazır değildi henüz rahatım o konuda.sadece biraz tabak çanak alışverişi yapmıştım onuda kaldırır saklarım olmazsa bekar evimde kullnırım benden değerli değil ya

Ya biliyor musunuz ben bazen başıma bir şey gelince diyorum bu arkadaşımın başına gelmiş olsa tamam der konuyu kapatırım arkadaşım yoluna baksın isterim, ama kendimiz olunca abartıyoruz da abartıyoruz
Bende aynı şekilde boşanan arkadaşlarım var mesela üzüldüm onun adına diyip geçtim aklıma bile gelmiyor.Ama insan kendi kendini fazla önemsiyor maalesef

Benimki çok ilgisizdi defalarca aileme söz verdi şu zaman düğün yapacam vesaire diye ama verlen sözler tutulmadı.3 senedir ha bugün ha yarın düğün yapacak diye bekliyorum.Kendisinin ikinci benimse daha ilk evliliğim olacaktı önceki evliliğinden de iki çocuğu var.Üstüne birde annesi hastalandı kanser oldu o tedavi görüyordu.Annesiyle arası bozuldu vs derken artık benden de iyice uzaklaştı.5-6 gün beni aramadığı oluyordu.Düğün mevzusu açılınca konuşmak istwmiyordu vs. daha sayayım mı

Yok artık içim almıyor hiç üzülmüyorum bile.Annem sen neden bu kadar rahatsız görüşüyor musun yoksa diyip duruyor halbuki yok öyle birşey.Ama o kadar tüketti ki beni üzülemiyorum bile aksine içim sevinçle dolu.Bazen anılar aklıma gelince durgunlaşıyorum o kadar.Sen şuan nasıl hissediyorsun kendini ? Siz ne kadar nişanlı kaldınız ?

Amaan hiç üzülme, yeniden aşıkta olursun seversinde, sadece biraz zaman…
Ahhh keşke zamanında benimde gözümü açmamı sağlayan kişiler olsaydı böyle evlenip Hayatının kabusa dönmesindense şuan 2-3 ay üzülürsün sonrası daha güzel olur inşAllah

Bayılıyorum mutsuzluğu değil de ayrılığı seçen cesur kadınlara.❤ Konuya gelince hiç ayrılık yaşamadım ama durumunuzda destek alacak bir şey göremedim gayet iyi idare ediyor gibisiniz. Biraz zaman her şeyi daha da kolaylaştıracaktır.

İnşallah

Gerçekten bu mesajlar çok mutlu ediyor beni

Biz 1 ay nişanlı kaldık bebeğim askerdi uzaktı, 7 aylık bir ilişki ile nişanlanmıştık hala da söylerim o benim ilk aşkım ilkim ama çok takıntılı biriydi geçmişr geleceğe kıskançlığa…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…