Nişanı attık peki ya sonrası ?

Siz hiç evlenmemiş biri, o ise evlenip ayrılmış 2 çocuklu, üzerine bir de ilgisiz. Yani şu ayrılığın üzerine şükür duası yapmak lazım.. ayrilmasaydiniz yine ayrilacaktiniz, ama bu defa bosanarak.

Nişanlıyken evlilik kadar birlikte zaman geçirmediğimiz için yaşantılarda daha az oluyor. Evlenince çok daha ney anlıyorsunuz her şeyi ama geç oluyor. Ama nişanlıyken ipuçları oluyor tabi. Örneğin nişanlıyken ve sevgiliyken eski eşim sürekli ‘ atanmamış olsaydın evlenmezdim’ diyordu. Ben o zaman mantıklı bulmuştum bu cümleyi. Yani bu devirde geçim zor haklı demiştim. Beni çok seviyor bu sadece bir kriteri diyip ciddiye almamıştım. Meğerse benimle sadece mantık evliliği yapıyormuş. Benim yanımda bir adamı dövmüştü nişanlıyken. Bana asla yapmaz beni çok seviyor diyordum. Düğün stresi filan stresine vermiştim. Fiziksel olarak sürekli eleştirirdi. Yüzünde benler var filan derdi. Gidip lazerle aldırmıştım hemen. Bir evlendim ki eleştiriler artarak devam etti, bana daha büyük fiziksel şiddetler uygulamaya başladı, para konusu hiç eksik olmadı( maddi olarak daha büyük beklentileri varmış paşamızın. Bekarken kız kardeşlerimle ortak bi arabamız vardı onu getirmemi istemiş, öğrenim kredi borcum ödenmemişti onu sürekli sorun yaptı, tüm maaşımı verdiğim halde bir türlü doymadı) böyle işte kardeşim. Yazsam bir kitap olurda işte sen anla bu kadarından

Ben sizi anlıyorum ya çok iyi anlıyorum çokta duyuyorum bu parasal evlilikleri … bazen yalnızlığı göze almak gerekiyor

Ben sizi anlıyorum ya çok iyi anlıyorum çokta duyuyorum bu parasal evlilikleri … bazen yalnızlığı göze almak gerekiyor
Valla eşek gibi çalışıp, ay sonunda tüm maaşını kocana verip, korkudan paranın nereye gittiğini bile soramayıp bunun üzerine interneti aştığın için faturanın yüksek gelmesinin hesabını bile kocana verip, hesabında 0 lirayla dolaşıp, bunların üzerine öğrenim kredi borcun niye ödenmemiş ,bekarken parayı ne yaptın, kimlerle yedin diye iftiralarla hakaretler işiteceğime bir ömür yalnız kalırım.

Deli divane olduğumu sandığım eski erkek arkadaşımdan kendim ayrıldım ve kimseyle evlenmeyeceğim derken 1,5 yıl sonra evlendim. Yani şu an acı çekmeniz çok normal acınızı yaşayın sonra hayat su gibi akıyor ve yolunu buluyor. Evrene iyi dileklerde bulunun iyi insanlarla karşılaşın. Sosyal medyanızı da açın bence bi süre sonra. Kapanmak bazen işi daha da zorlaştırıyor.

Insanlara aciklama yapmak zorunda değilsin anlaşamadık bitti de bu kadar basit.
Benimde basimdan geçtiği için biliyorum bunlari.
Tecrübe olarak gör bunu.
O ilişkide yaptigin seni üzen davranislarini hatalari yapma bir daha.
Cocuk da dunden raziymis demekki benimde oyleydi ona uzulmek yerine kendime uzulmustum nasil bukadar aptal olabilirim nasil bunlara katlandim kör oldum diye ama şükür uyandim ki bitirdim şimdi asla pişman değilim yasadiklarimdan.
Kendimi toparlayinca 6/7 ay sonra eşimle tanıştım herseyi unutturdu bana simdide evliyim mutluyum cok şükür
Dünyanın sonu değil.
Tooparlancak ve daha güçlü olacaksin
Sadece kendine zaman tani, soru soracak seni uzecek kimse ile gorusme ve kimseye de aciklama yapmak zorunda değilsin.
Hersey guzel olacak buna inan

Nişan atma bir nevi sevgiliden ayrılma gibi sadece resmiyet var benim 6 yıılık ilişkim vardı son zamanlar sancılı geçti ama kafada bitirmiştim sonra bakıyorum iyi ki bitmiş zaten belli süre sonra o duygular ölüyor Bunu seneye düşündüğümde daha iyi yorumlarsın

Her haltı yediğim insandan ayrılırken bende dünya başıma yıkıldı sanmıştım meğer normalleşiyormuş

5 yıl önce nişan attım, ilk başta zor geldi tabi.
Ama geçiyor, geçenlerde eski nişanlım evlenmiş zerre umrumda olmadı.tebrik ediyorum kendimi :)
Ben o an ölürüm diyordum düğün fotoğrafları pek etkilemedi beni ya hatta yakışıklı bile görünmedi gözüme

Ben o an ölürüm diyordum düğün fotoğrafları pek etkilemedi beni ya hatta yakışıklı bile görünmedi gözüme
Bir insan tamamen gözünden düştüyse senin içim bittiyse zaten onun nasıl görsen etkilenmiyorsun valla benim eskisi baya uzun süre çıktık evlenmeye ramak kala nefret ettik yaptıklarından ben de evlenesin de yakamı bıraksın diye dua ediyordum

Nişanlın demek bu hamleyi bekliyormuş senden çok doğru bir karar aldığına bence sevinmelisin insanları boşver kimseye birşey anlatmak veya açıklama yapmak zorunda değilsin insan ilk zamanlar bir daha güvenemem sanıyor ama hayat öyle güzelliklerle geliyor ki güveniyorsun da seviyorsun da tekrar da nişanlanıp evlenirsin biraz zaman sadece

Siz hiç evlenmemiş biri, o ise evlenip ayrılmış 2 çocuklu, üzerine bir de ilgisiz. Yani şu ayrılığın üzerine şükür duası yapmak lazım.. ayrilmasaydiniz yine ayrilacaktiniz, ama bu defa bosanarak.
Aynen haklısınız çok şükür bazen insan bu kadar mı aptal olur diyorsunuz ama oluyor

İnşallah

Böyle hikayeler okuyunca rahatlama geliyor umarım herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…