- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.026
- 158
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Siz hiç evlenmemiş biri, o ise evlenip ayrılmış 2 çocuklu, üzerine bir de ilgisiz. Yani şu ayrılığın üzerine şükür duası yapmak lazım.. ayrilmasaydiniz yine ayrilacaktiniz, ama bu defa bosanarak.Benimki çok ilgisizdi defalarca aileme söz verdi şu zaman düğün yapacam vesaire diye ama verlen sözler tutulmadı.3 senedir ha bugün ha yarın düğün yapacak diye bekliyorum.Kendisinin ikinci benimse daha ilk evliliğim olacaktı önceki evliliğinden de iki çocuğu var.Üstüne birde annesi hastalandı kanser oldu o tedavi görüyordu.Annesiyle arası bozuldu vs derken artık benden de iyice uzaklaştı.5-6 gün beni aramadığı oluyordu.Düğün mevzusu açılınca konuşmak istwmiyordu vs. daha sayayım mı
Nişanlıyken evlilik kadar birlikte zaman geçirmediğimiz için yaşantılarda daha az oluyor. Evlenince çok daha ney anlıyorsunuz her şeyi ama geç oluyor. Ama nişanlıyken ipuçları oluyor tabi. Örneğin nişanlıyken ve sevgiliyken eski eşim sürekli ‘ atanmamış olsaydın evlenmezdim’ diyordu. Ben o zaman mantıklı bulmuştum bu cümleyi. Yani bu devirde geçim zor haklı demiştim. Beni çok seviyor bu sadece bir kriteri diyip ciddiye almamıştım. Meğerse benimle sadece mantık evliliği yapıyormuş. Benim yanımda bir adamı dövmüştü nişanlıyken. Bana asla yapmaz beni çok seviyor diyordum. Düğün stresi filan stresine vermiştim. Fiziksel olarak sürekli eleştirirdi. Yüzünde benler var filan derdi. Gidip lazerle aldırmıştım hemen. Bir evlendim ki eleştiriler artarak devam etti, bana daha büyük fiziksel şiddetler uygulamaya başladı, para konusu hiç eksik olmadı( maddi olarak daha büyük beklentileri varmış paşamızın. Bekarken kız kardeşlerimle ortak bi arabamız vardı onu getirmemi istemiş, öğrenim kredi borcum ödenmemişti onu sürekli sorun yaptı, tüm maaşımı verdiğim halde bir türlü doymadı) böyle işte kardeşim. Yazsam bir kitap olurda işte sen anla bu kadarındanMesela ne görmüştün de ayrılmamıştın,
Benim nişanlım küfür eder kıskançlıktan babamın yanında bile konum attırırdı, insanlar ise buna sinirli ve çok sana düşkün ismini koymuşlardı
Ben sizi anlıyorum ya çok iyi anlıyorum çokta duyuyorum bu parasal evlilikleri … bazen yalnızlığı göze almak gerekiyorNişanlıyken evlilik kadar birlikte zaman geçirmediğimiz için yaşantılarda daha az oluyor. Evlenince çok daha ney anlıyorsunuz her şeyi ama geç oluyor. Ama nişanlıyken ipuçları oluyor tabi. Örneğin nişanlıyken ve sevgiliyken eski eşim sürekli ‘ atanmamış olsaydın evlenmezdim’ diyordu. Ben o zaman mantıklı bulmuştum bu cümleyi. Yani bu devirde geçim zor haklı demiştim. Beni çok seviyor bu sadece bir kriteri diyip ciddiye almamıştım. Meğerse benimle sadece mantık evliliği yapıyormuş. Benim yanımda bir adamı dövmüştü nişanlıyken. Bana asla yapmaz beni çok seviyor diyordum. Düğün stresi filan stresine vermiştim. Fiziksel olarak sürekli eleştirirdi. Yüzünde benler var filan derdi. Gidip lazerle aldırmıştım hemen. Bir evlendim ki eleştiriler artarak devam etti, bana daha büyük fiziksel şiddetler uygulamaya başladı, para konusu hiç eksik olmadı( maddi olarak daha büyük beklentileri varmış paşamızın. Bekarken kız kardeşlerimle ortak bi arabamız vardı onu getirmemi istemiş, öğrenim kredi borcum ödenmemişti onu sürekli sorun yaptı, tüm maaşımı verdiğim halde bir türlü doymadı) böyle işte kardeşim. Yazsam bir kitap olurda işte sen anla bu kadarından
Valla eşek gibi çalışıp, ay sonunda tüm maaşını kocana verip, korkudan paranın nereye gittiğini bile soramayıp bunun üzerine interneti aştığın için faturanın yüksek gelmesinin hesabını bile kocana verip, hesabında 0 lirayla dolaşıp, bunların üzerine öğrenim kredi borcun niye ödenmemiş ,bekarken parayı ne yaptın, kimlerle yedin diye iftiralarla hakaretler işiteceğime bir ömür yalnız kalırım.Ben sizi anlıyorum ya çok iyi anlıyorum çokta duyuyorum bu parasal evlilikleri … bazen yalnızlığı göze almak gerekiyor
Deli divane olduğumu sandığım eski erkek arkadaşımdan kendim ayrıldım ve kimseyle evlenmeyeceğim derken 1,5 yıl sonra evlendim. Yani şu an acı çekmeniz çok normal acınızı yaşayın sonra hayat su gibi akıyor ve yolunu buluyor. Evrene iyi dileklerde bulunun iyi insanlarla karşılaşın. Sosyal medyanızı da açın bence bi süre sonra. Kapanmak bazen işi daha da zorlaştırıyor.Merhaba ,
Geçen günlerde nişan atmak ile ilgili bir konu açmıştım.Sizin ve ailemin desteği ile cesaretimi topladım ve yüzüğü attım.Nişanlım ise hiçbirşey yapmadı.Ağzından ayrılmayalım veya buna benzer bir laf bile çıkmadı.Zaten bende çok üzülmedim nedesinse kendime aşırı şaşırıyorum.Şuan kuşlr kadar özgür hissediyorum kendimi o kadar mutluyum ki iyi ki ayrılmışım.Ama bir yanım o kadar kırık ve dökük ki anlatamam nişanlımın tepkisine hala inanamıyorum.
Şimdi ise nereden başlayacağım bilemiyorum erkeklerden o kdar tiksindim ki anlatamam.Birdaha sanırım biriyle olmayacağım yanda öyle hissediyorum.
Yaşadığım evi değiştirmek ile başladım.Şuan ortada bomboş kalmış gibiyim.Çok tuhaf bir his.Birde insanlara açıklama yapmak ölüm geliyor bana sosyal medyamı kapattım sırf bu yüzden.
Psikolojik destekm mi alsam diyorum neler yapabilirim kendimi yeniden bulmak için değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Merhaba ,
Geçen günlerde nişan atmak ile ilgili bir konu açmıştım.Sizin ve ailemin desteği ile cesaretimi topladım ve yüzüğü attım.Nişanlım ise hiçbirşey yapmadı.Ağzından ayrılmayalım veya buna benzer bir laf bile çıkmadı.Zaten bende çok üzülmedim nedesinse kendime aşırı şaşırıyorum.Şuan kuşlr kadar özgür hissediyorum kendimi o kadar mutluyum ki iyi ki ayrılmışım.Ama bir yanım o kadar kırık ve dökük ki anlatamam nişanlımın tepkisine hala inanamıyorum.
Şimdi ise nereden başlayacağım bilemiyorum erkeklerden o kdar tiksindim ki anlatamam.Birdaha sanırım biriyle olmayacağım yanda öyle hissediyorum.
Yaşadığım evi değiştirmek ile başladım.Şuan ortada bomboş kalmış gibiyim.Çok tuhaf bir his.Birde insanlara açıklama yapmak ölüm geliyor bana sosyal medyamı kapattım sırf bu yüzden.
Psikolojik destekm mi alsam diyorum neler yapabilirim kendimi yeniden bulmak için değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Her haltı yediğim insandan ayrılırken bende dünya başıma yıkıldı sanmıştım meğer normalleşiyormuşDeli divane olduğumu sandığım eski erkek arkadaşımdan kendim ayrıldım ve kimseyle evlenmeyeceğim derken 1,5 yıl sonra evlendim. Yani şu an acı çekmeniz çok normal acınızı yaşayın sonra hayat su gibi akıyor ve yolunu buluyor. Evrene iyi dileklerde bulunun iyi insanlarla karşılaşın. Sosyal medyanızı da açın bence bi süre sonra. Kapanmak bazen işi daha da zorlaştırıyor.
Ben o an ölürüm diyordum düğün fotoğrafları pek etkilemedi beni ya hatta yakışıklı bile görünmedi gözüme5 yıl önce nişan attım, ilk başta zor geldi tabi.
Ama geçiyor, geçenlerde eski nişanlım evlenmiş zerre umrumda olmadı.tebrik ediyorum kendimi :)
Bir insan tamamen gözünden düştüyse senin içim bittiyse zaten onun nasıl görsen etkilenmiyorsun valla benim eskisi baya uzun süre çıktık evlenmeye ramak kala nefret ettik yaptıklarından ben de evlenesin de yakamı bıraksın diye dua ediyordumBen o an ölürüm diyordum düğün fotoğrafları pek etkilemedi beni ya hatta yakışıklı bile görünmedi gözüme
Aynen haklısınız çok şükür bazen insan bu kadar mı aptal olur diyorsunuz ama oluyorSiz hiç evlenmemiş biri, o ise evlenip ayrılmış 2 çocuklu, üzerine bir de ilgisiz. Yani şu ayrılığın üzerine şükür duası yapmak lazım.. ayrilmasaydiniz yine ayrilacaktiniz, ama bu defa bosanarak.
İnşallahNişan atma bir nevi sevgiliden ayrılma gibi sadece resmiyet var benim 6 yıılık ilişkim vardı son zamanlar sancılı geçti ama kafada bitirmiştim sonra bakıyorum iyi ki bitmiş zaten belli süre sonra o duygular ölüyor Bunu seneye düşündüğümde daha iyi yorumlarsın
Böyle hikayeler okuyunca rahatlama geliyor umarım herşey güzel olurInsanlara aciklama yapmak zorunda değilsin anlaşamadık bitti de bu kadar basit.
Benimde basimdan geçtiği için biliyorum bunlari.
Tecrübe olarak gör bunu.
O ilişkide yaptigin seni üzen davranislarini hatalari yapma bir daha.
Cocuk da dunden raziymis demekki benimde oyleydi ona uzulmek yerine kendime uzulmustum nasil bukadar aptal olabilirim nasil bunlara katlandim kör oldum diye ama şükür uyandim ki bitirdim şimdi asla pişman değilim yasadiklarimdan.
Kendimi toparlayinca 6/7 ay sonra eşimle tanıştım herseyi unutturdu bana simdide evliyim mutluyum cok şükür
Dünyanın sonu değil.
Tooparlancak ve daha güçlü olacaksin
Sadece kendine zaman tani, soru soracak seni uzecek kimse ile gorusme ve kimseye de aciklama yapmak zorunda değilsin.
Hersey guzel olacak buna inan
Olacak inan. Seni haketmeyen birinden kurtuldugun icin hep sukretBöyle hikayeler okuyunca rahatlama geliyor umarım herşey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?