Nişanı attım napıcam bilmiyorum:(

Pink_Flamingo

♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.061
619
38
2 yıldır birlikteliğim vardı kızlar ne kadar sorun yaşadım biliyorsunuzdur zaten belliydi olmayacagı ama sevdiğim için hep sans veriyordum mesele sorunlar değilde onca zamanım anılarım duygularım sevgim hayaller herşey yarım kaldı kendimi çok eksik hissiz halsiz yapayalnız hissediyorum nasıl unutcam napıcam bilmiyorum çok zor olacak biliyorum benim gibi olan ve sonrasında unutan oldumu zamanla geçermi 3. Günümdeyim herşeyi eşyaları yolladım hattımı kırdım ne olacak hiç bilmiyorum herşeyin hayırlısı (

Sebebi neden yazmadınız herkes konularınızı takip etmiyor ki?
Madem eşyaları yollayacak kadar durum ciddi, hiç kimse vazgeçilmez değildir ve zamanla herşey unutulur.
Sebebi zaten dememiştim sebep aşırı kıskançtı yani normal bir kıskanclık degil onun yanında sürekli kavga ediyorduk

Sebebi zaten dememiştim sebep aşırı kıskançtı yani normal bir kıskanclık degil onun yanında sürekli kavga ediyorduk
Haa üstteki yorumu okuyunca anımsadım konunu. 50lik karı mevzusu, bak öyle adamcıktan 1 dkda soğumalıydın hatta eşyaların üzerine kusup öyle yollamalıydın zihniyetini çamaşır suyuna batırsan temizlenmez öylesinin.

Bu nişanlı "50lik karı olsa da şeetsem" diyen abaza tip değil mi? Geç bile kalmışsınız nişanı atmakla. Bunu düşünmek soğumanıza yetmeli aslında.
Hayırlısı olsun nasipte olsa öyle veya böyle evlenirdin zaten umarım mutlu olacağın hayırlı bir insanla evlenirsin birgün.
kimseyi istemem artık bu bana iyi ders oldu... herseyin hayırlısı olsn inş

Aynen ama işteeee olmadı ozaman geri affetmiştim nası affettim onuda bilmiyorum aklıma grldikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…