- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Umarım bende bunu diyebilirimmCoğumuzun başına geldi, hepimiz unuttuk :)
Sebebi zaten dememiştim sebep aşırı kıskançtı yani normal bir kıskanclık degil onun yanında sürekli kavga ediyordukSebebi neden yazmadınız herkes konularınızı takip etmiyor ki?
Madem eşyaları yollayacak kadar durum ciddi, hiç kimse vazgeçilmez değildir ve zamanla herşey unutulur.
Aynennn öyle işte harbiden bu bana bi tecrübe oldu:)Mis gibi tecrübe kazandın işte. Yanına kâr kalan tek şey bu. Şimdi asıl bundan sonra anlayacaksin iyi adam kim, kötü adam kim diye
Kendimi seviyorum zaten ne alaka sonucta bu gönül yani yargılamamak lazım kimseyi benimde elimde degil kmse isteyerek kendine acı çektirmezkendini sevsen bu adamcığı sevmezdin zaten. kendini sevmeyi öğren.
Haa üstteki yorumu okuyunca anımsadım konunu. 50lik karı mevzusu, bak öyle adamcıktan 1 dkda soğumalıydın hatta eşyaların üzerine kusup öyle yollamalıydın zihniyetini çamaşır suyuna batırsan temizlenmez öylesinin.Sebebi zaten dememiştim sebep aşırı kıskançtı yani normal bir kıskanclık degil onun yanında sürekli kavga ediyorduk
Bu nişanlı "50lik karı olsa da şeetsem" diyen abaza tip değil mi? Geç bile kalmışsınız nişanı atmakla. Bunu düşünmek soğumanıza yetmeli aslında.
kimseyi istemem artık bu bana iyi ders oldu... herseyin hayırlısı olsn inşHayırlısı olsun nasipte olsa öyle veya böyle evlenirdin zaten umarım mutlu olacağın hayırlı bir insanla evlenirsin birgün.
Evet ama geri affetmiştimİyide bu adamın ahlaksız bir konuşması üzerine zaten atmamış mıydınız nişanı?
Aynen ama işteeee olmadı ozaman geri affetmiştim nası affettim onuda bilmiyorum aklıma grldikceHaa üstteki yorumu okuyunca anımsadım konunu. 50lik karı mevzusu, bak öyle adamcıktan 1 dkda soğumalıydın hatta eşyaların üzerine kusup öyle yollamalıydın zihniyetini çamaşır suyuna batırsan temizlenmez öylesinin.
Evet50 liralık karı lafının üstüne yeniden mi birlikte oldun
Aynennn öylede işte elimde deglBu nişanlı "50lik karı olsa da şeetsem" diyen abaza tip değil mi? Geç bile kalmışsınız nişanı atmakla. Bunu düşünmek soğumanıza yetmeli aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?