- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Anladım da öyle degil işte nişan attım rahatım degil normal degil normal insanlar gibi nişan bitti gitti demez peşimi bırakmaz gezmemin imkanı yok.... yoksa bende anladımO kadar yazdığımdan bunu mu anladın?
Nişanı da attın,kıskanç bir nişanlında yok artık.
Gez eğlen diyorum?
Cok haklisin ama insan biraz da acısını yaşamalı. Kestirip atamıyor doğal olarak. Biz tecrübe etmisiz ki olgun olgun konusabiliyoruz ve sogukkanlilik ile. . Bundan sonra yillar sonra belki bu arkadas da benzer durumu yaşayan arkadaslara bizim gibi konusacak bu sayede..
Cevremde arkadasta bırakmamıstı kiCıkşş yalniz hic olmaz o iş. Ortak arkadaşları komple yok et. Kendi arkadaşlarınla dertles zamanla onlar da sıkılır dinlemez seni zaten :) valla bak :)) sonra baska arkadasliklar kur.. illa sevgili olmak değil. Begendigin birileri mesela.. Yoksa cidden zaman alir..
Aynen zor olmalı anlayabiliyorum umarım sogurum inşallah rabbim sana sabır versin cnmAynı şeyleri yaşadım benim kide çok kıskançtı canım şuan evliyiz ben dediğim için dayanamadım bende atmıştım tekrar barıltım ama sana tavsiyem çok acı çekeceksin ama kafan rahat olacak emin ol çünkü kıskanç insan ile hayat geçmiyor aynı sıkıntıalr evlenincede oluyor rabbim kalbini soğutsun
Aynen cnm oda bulur kendine kapalı bi ev kızı zaten ne zaman kavga etsek diyodu bana senin gibisi olmaz diye benim giyimim makyajım herşeyim rahatsız ediyormuş gerçi onu kimse çekemzde bulsun bakalım şu kapalı kızı merak ettim herşeyi kapalılık sanıyor dengesizAh canim benim seni oyle anliyorumki bende gecen sene bu zamanlar nisan attim deli gibi severek ustelik . Cok zorlandim alisamadim . Lafimda durmadim barismak istedim beyfendi istemedi ve benden sonra buldugu kizla dün sözlendi kiz da tam istedigi gibi kapali ev kizi yani o da cok karisiyodu bana simdj kendi kafelerde geziyo bende bi kac kere gordum . Unutmadim ama alistim doner diye bekliyodum bi umut . Sana tavsiyem sakin doner barisiriz duzelir gibi umut etme . Olacak olsa nisan atilmazdi kendi yolunu cizmeye bak
Ben de benzer durumu yaşadım gözümle görmesem de.. aldatilmanin acısı ile aldattıklarinin tek tek sac teline kadar yakinlastirip kiyas yapıp 2 yil kafayi yemistim. O zamanki aptalligima yanayım diyorum . . Ama sayesinde doğru eş sectim. Siz de hep mutlu olursunuz umarim.. Kötü adamlar olmasa şimdi mutlu olmazdik.. cok sukur..Ya ben mesela eski erkek arkadaşım tarafından çok kötü aldatıldım, yatakta başka kızla bastım yani filmlere konu olabilecek bir stilde. Keşke burayı o zamanlar keşfetseydim de burada insanlar gözümü açsaydı, beş para etmez bu herifin arkasından ciğerimi dağlarcasına ağlayıp kendimi beni aldattığı kızla kıyaslamasaydım. Konu sahibi için de vaktini boşa harcamasın diye söylüyorum benim gibi. Şimdi başka bir ilişkim var, eskisinin arkasından o kadar yandığıma üzülüyorum, vakit kaybetmişim diyorum. Ne kadar çabuk gerçeklerle yüzleşirse o kadar iyi. Kalple düşünmeye kalkarsan olmuyor zira. Hiç unutulmuyor çünkü kendini unutmamaya şartlıyorsun, melankolik takılmak zevk vermeye başlıyor.
Bunladar sıkıntı yapma arkadaşların iyise seni bu kötü günde yanlız bırakmazlar ama sen hep bunun üzüntüsüyle Yaşarsan barışırsın tekrar söyleyim çünkü bende öyle oldum boşver korkma ondan o artık sana karışamaz ailen ile gez tanıdıklarına git kendine şans ver hayat güzel kıskanç bir adamla geçmiyor ve tavsiyem sana değer veren ile evlen boşver ya o kendi yansın kendi derdine yaşamış biri olarak evleneme derim şuan 10 gündür evdeyim sen hala geziyorsun diyor bana istediğin yere gidiyorsun diyor benimkide düşün yani sende böyle olacaksın kendin için vazgeç düşünmemeye çalışAynen zor olmalı anlayabiliyorum umarım sogurum inşallah rabbim sana sabır versin cnm
Amin inşallah... Rabbim bozmasınBende yaklasik 5 yil once nisan attim.
bir ay sonra dunyanin en muhtesemm, en tatlii, en kibarr, en temiz kalpli insaniyla evlenecegiiim!
Gec oldu belki ama tam oldu diyebilirim. COk mutluyum Allah herkese deger bilen bir es nasip etsiin...
En büyük genclik hatamiz bu.. yeni aktiviteler peşinde ol. Sana tavsiyem alakasız gelebilir ama manken gibi fiziğin varsa bile spor salonuna git. En güzel rahatlama sekli..Cevremde arkadasta bırakmamıstı kikimseyle görüşmüyorum oyuzdende bunaldım sanırm biraz
Aynen cnm oda bulur kendine kapalı bi ev kızı zaten ne zaman kavga etsek diyodu bana senin gibisi olmaz diye benim giyimim makyajım herşeyim rahatsız ediyormuş gerçi onu kimse çekemzde bulsun bakalım şu kapalı kızı merak ettim herşeyi kapalılık sanıyor dengesiz
Çevremde hiç arkadas bırakmadı ki kimse kalmadı o yüzden sanırım bunaldım birazda valla dengemi bozduBunladar sıkıntı yapma arkadaşların iyise seni bu kötü günde yanlız bırakmazlar ama sen hep bunun üzüntüsüyle Yaşarsan barışırsın tekrar söyleyim çünkü bende öyle oldum boşver korkma ondan o artık sana karışamaz ailen ile gez tanıdıklarına git kendine şans ver hayat güzel kıskanç bir adamla geçmiyor ve tavsiyem sana değer veren ile evlen boşver ya o kendi yansın kendi derdine yaşamış biri olarak evleneme derim şuan 10 gündür evdeyim sen hala geziyorsun diyor bana istediğin yere gidiyorsun diyor benimkide düşün yani sende böyle olacaksın kendin için vazgeç düşünmemeye çalış
Denicemm:) . Teşekkür ederim zaman ayırdıgın için ozaman daha fazla uykusuz bırakmadan iyi gecelerEn büyük genclik hatamiz bu.. yeni aktiviteler peşinde ol. Sana tavsiyem alakasız gelebilir ama manken gibi fiziğin varsa bile spor salonuna git. En güzel rahatlama sekli..
yatmadan buraya iki dk bakayim derken derdini dert ettim.. yarin öğrencilerimin karşısında uyumadan iyi geceler dileyeyimumarım karşına muhteşem biri çıkar. Hayat dilediğinden güzel olur. . Sevgiler canim
Ayy cok dogru bunla evlenenede yazık olcak valla bu ne ya kölemiyiz biz yeter tamam sevioruz diede adam olmadıktan sonra sevgi bişeye yaramıyo kalbimle aklım savaşıyo resmen bulsunlar napalım tabi anılar unutulmuyo alıştık ama yapcak bişeyde yok zamanla geçer inşBak bu adamlara ne oluyo biliyomusun nisanlanana kadar tamam iyi hos idare ediliyo sonra nisanlaninca eve kapatmaya ugrasiyolar giydigin gezdigin herseyin batiyo . Seni resmen cam fanusa kapatiyo benimde hic arkadasim kalmamisti . Simdi diyorum ya 3 gun ust uste ayni cafede gordum ben olsam ben evde oturrken onu gezdirmezdim oyle uc gun . Bunu istiyodu buldu . Seninkide pesinde dolanirsa ne ala hic afetme . Ama umutta etme cunku bu dengesizler buluveriyo birini ben dün istemeye gitme resimlerini gordum sevgili olduklarini bile bilmiyodum dusun yani . Hala uzuluyorum tabi icim yaniyo . Ama eski gunlerime hayallerime kendim harcadigim zamana uzuluyorum ugrassin dursun kiz aldi basina belayi
Evet bende öyle diyorum hep demekki hayırlısı buymuş değilse bi şekilde olmasın die dua ederim hepBîraz üzüleceksiniz ama Geçicek demek ki kaderde bu varmış Rabbim hayırlısını bu şekilde görmüş
Ayy cok dogru bunla evlenenede yazık olcak valla bu ne ya kölemiyiz biz yeter tamam sevioruz diede adam olmadıktan sonra sevgi bişeye yaramıyo kalbimle aklım savaşıyo resmen bulsunlar napalım tabi anılar unutulmuyo alıştık ama yapcak bişeyde yok zamanla geçer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?