- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Başka sorum yok
Evet alıskanlıkAliskanlik olmus. Kendinize mesguliyet bulun
Aynennn öylede işte elimde degl
Başka sorum yok
Şöyle sevgi bir anda bitmiyor yani bitse bile alışkanlık var ondan bahsediyorum yoksa bende farkındayım elbetteNasıl elinde olmuyor onu da anlamadım. Ciddi ciddi soğuma sebebi. Hayal kırıklığına uğramanı bir derece anlayabilirim ama hala seviyorum demen senin kendine saygınla alakalı bir durum.
Yok artık yaa kizcagiz niye kendine saygısız olsun ki.. Saygılıymis ki nişan atıldı. Kalp bu robot değil ki emir komuta gibi birden unutsun.. yeni ayrıldığı icin iyi yönleri ve iyi anilari hatirliyor. Zamanla sevgisi azalir..Nasıl elinde olmuyor onu da anlamadım. Ciddi ciddi soğuma sebebi. Hayal kırıklığına uğramanı bir derece anlayabilirim ama hala seviyorum demen senin kendine saygınla alakalı bir durum.
Evet inşallah düşünüp öyle derim o günlerde gelir inş... zaten sevgim bitsede alışkanlık nolcak bilmiyorum yani elbette yaşadıgım sorunların bende farkındayımKendini sev demişler ama kötü anlamda dememisler canim bunu sana. Hani kendini değerli gör de kimse için kötü ve istemediğin muamelelere açık olma diye. Alışkanlığı atlatmak çok zor. Yoksa sevgi dediğin başkasında da gayet rahat bulunuyor. Gün geliyor gecmise dönüp ne kadar salakmisimm bu adamla nisanlandim bir de diye eski hallerine sinir oluyorsun; )
Gezmekmiiii:))) ahhh imkansızzz normal bir insan degil çünküTek sebebin kıskançlık olabileceğini düşünmüyorum.
Konularınızı da bilmiyorum.
Ama,,, eşyaları yollayacak,hattı kıracak kadar kötü şeyler yaşamışsınız ki bitmiş.
Tabiki de giden zamana emeğe üzülün.
Hayat böyle işte tecrübeler ancak bu şekilde kazanılıyor.
Tek bildiğim bişey var ki bugün kapattığınız defteri yarın açarsanız sizi daha büyük felaketlere sürükleyecek olmasıdır.
İlk yapılan hata tecrübedir,aynı hatayı denemek.. başka bişey :)
Ohhh attın nişanı git gez eğlen dünyada Ahmet Mehmet’ten bol ne var.
Bu hayat senin dilediğin gibi yaşamak için geldin..
Ohhh beee sonunda duygularımı anlayan birisi çıktı aynen öylee yoksa bende herşeyin farkındayım ama öyle kolay olmuyorYok artık yaa kizcagiz niye kendine saygısız olsun ki.. Saygılıymis ki nişan atıldı. Kalp bu robot değil ki emir komuta gibi birden unutsun.. yeni ayrıldığı icin iyi yönleri ve iyi anilari hatirliyor. Zamanla sevgisi azalir..
Bir adam çıkacak karşına ve aklını başından alacak. Artik ona alisacaksin.. inan ki karsindakinden sevgi, sadakat, saygi ve özen gördüğünde asıl o zaman sevmenin güzelliğini anlayacaksın.. kendini dünyanın en güzeli en degerlisi hissedeceksin. Gör de bak. Tecrube konuşuyor :)Evet inşallah düşünüp öyle derim o günlerde gelir inş... zaten sevgim bitsede alışkanlık nolcak bilmiyorum yani elbette yaşadıgım sorunların bende farkındayım
Kimseyi istemem ama kafam bos olsun yeter inş zamanla buda geçer:)Bir adam çıkacak karşına ve aklını başından alacak. Artik ona alisacaksin.. inan ki karsindakinden sevgi, sadakat, saygi ve özen gördüğünde asıl o zaman sevmenin güzelliğini anlayacaksın.. kendini dünyanın en güzeli en degerlisi hissedeceksin. Gör de bak. Tecrube konuşuyor :)
Yok artık yaa kizcagiz niye kendine saygısız olsun ki.. Saygılıymis ki nişan atıldı. Kalp bu robot değil ki emir komuta gibi birden unutsun.. yeni ayrıldığı icin iyi yönleri ve iyi anilari hatirliyor. Zamanla sevgisi azalir..
Ayyy inşallahhhHer şey unutuluyor merak etme. Hatta zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile, yeter ki arkana bakma.
O kadar yazdığımdan bunu mu anladın?Gezmekmiiii:))) ahhh imkansızzz normal bir insan degil çünkü
Cıkşş yalniz hic olmaz o iş. Ortak arkadaşları komple yok et. Kendi arkadaşlarınla dertles zamanla onlar da sıkılır dinlemez seni zaten :) valla bak :)) sonra baska arkadasliklar kur.. illa sevgili olmak değil. Begendigin birileri mesela.. Yoksa cidden zaman alir..Kimseyi istemem ama kafam bos olsun yeter inş zamanla buda geçer:)
Cok haklisin ama insan biraz da acısını yaşamalı. Kestirip atamıyor doğal olarak. Biz tecrübe etmisiz ki olgun olgun konusabiliyoruz ve sogukkanlilik ile. . Bundan sonra yillar sonra belki bu arkadas da benzer durumu yaşayan arkadaslara bizim gibi konusacak bu sayede..Saygıdan kastım o değil, özsaygının olmaması kendine saygısızlık demek değildir yani. Kalple de alakası yok durumun. Karşı taraf sana böyle bir şey söyleyebiliyorsa bunu kendine yedirememen lazım, unutmak daha kolay olmalı haliyle. Ona bakarsak herkesle yaşadığımız iyi anılarımız var, buna göre bize karşı saygısızlık yapan kimseyi unutmamamız gerekir. Sonuçta iyi anılarımız oldu diye kötüyü de göz ardı edemeyiz ki nişanlısı cidden saygısız biri. Bu adamı fazla düşünüp yıpranması kendine zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?