Nişanı attım,tecrubesi olan arkadaşlar ne olur yardım edin

hayat senin, karar da.. inşallah pişmanlık duymayacağın şekilde gelişir herşey...

inşallah hayırlısı olur..ayrılık acısını alt edebilirsen ne mutlu sana..yinede bu ciddi uzaklaşmadan sonra umarım herşey düzelmiştir..bi şans daha vermek lazım bence..

Yorumlarınız için teşekkür ederim,sıkıntılıyım hala ama bakalım konuşucaz ne sorunlarımız varsa dökeceğiz ortalığa,ya anlaşır hallederiz ya artık tamamen biter,ama konuşmaları bitirmek ister gibi değildi.Gece ne olduğunu yazarım.Hayırlısı artık.

Yorumlarınız için teşekkür ederim,sıkıntılıyım hala ama bakalım konuşucaz ne sorunlarımız varsa dökeceğiz ortalığa,ya anlaşır hallederiz ya artık tamamen biter,ama konuşmaları bitirmek ister gibi değildi.Gece ne olduğunu yazarım.Hayırlısı artık.

yazılanları baştan sona okudum umarım konuştuğunuzda sağlıklı bir karar verirsin.bende düğüne 3 hafta kala nişanlımdan ayrıldım şimdiki mantıklı olarak düşündüğümde iyiki ayrılmışım diyorum ruhen atlatamadım ama eskisine göre çok çok iyiyim aklıma geldikçe üzülüyorum o da geçmiş günlerime umarım senin için doğru olan kararı verirsin:)))

Teşekkürler Duygu umarım :)

Merhaba arkadaşlar,dün buluştuk çok soğuk bi karşılama beklerken beni görür görmez nasıl sarıldı anlatamam belki 10 dk çekilmedi kokladı sarıldı sımsıkı.beni nasıl özlediğini hissettim,bende çok özlemiştim ama onun kadar belli etmedim Biyerde bişeyler içtik sonra daha rahat konuşalım diye kardeşide çağırıyodu çünkü evlerine gittik saatlerce konuştuk tartıştık hatta eve geç gitmek için izin aldım evdekilerden,baya uzun konuştuk,biyerde bi karara vardıkki çoğu şey iletişimsizlikten oluyo yani bende yanlış anladığı birleyi bana söylemiyo ama ona kırgın olarak kalıyo mesela,bide kızdığımız bi konuyu mesajjla söylemek karşı tarafça söyleyiş şekli anlaşılmadığı için oldukça yanlış anlaşılıyo,neyse sadete geliyim uzun konuşmalar sonucu barıştık,zaten beni gördüğünde sarılmasından ayrılmak istemediğini anlamıştım,bazı konularda birbirimize sözler verdik,bana hakaret etmemesi ve bana zaman ayırması benimde ona karşı biraz daha anlayışlı olmam gibi.içimde ufak korkularda olsa mutlumuyum? çok mutluyum beni ne kadar sevdiğine ve kaybetmek istemediğine eminim artık.umarım artık herşey daha güzel olur.

umarım hatalarınızı anlamışsınızdır sende onun huyunu oda senin huyunu öğrenmişsinizdir.nelere kızdıgınızı nelerden hoşlanmadıgınızı bilerek istenmeyenleri yapmayarak onarabilirsiniz..mutlu oldum cnm allah bozmasın inşallah...

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.iNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…