Nişanı attım,tecrubesi olan arkadaşlar ne olur yardım edin

Evet yellwbomb kuranda bile kaderi geçen tek şey nazar dır yazıyor,dediklerini okuyorum 2 gündür sürekli,Teşekkür ederim.

sen ona aşık olduğun için yaptığı şeyleri göremiyorsun.bizler uzaktan bakan tarafsız insanlar olarak gördüklerimizi söylüyoruz bence eğer imkanın varsa bu durumdan onun akrabalarından onu hatırlatacak ve onun hakkında haber alabileeğin insanlardan 2 hafta kadar uzak dur hiç bir şekilde onunla görüşme bakalım 2 hafta sonra neler hissedeceksin.bu arada o isterse dünyanın en yakışıklısı en kültürlüsü en okumuşu olsun hiç birşey sana yaptıklarını haklı çıkaramaz.ben öyle fakülte mezunları biliyorumki maganda onlardan daha medeni kalır inan bana :) nazar değdi diye kendini avutma cnm sana niye değmiyo küfür etmiyosun hep ona mı değyo

Aynen bunları düşünürek attım bende yüzüğü inanın farkındayım,küfür etmesini hiç bir bahane hafifletmez,ama benim hatam çok üstüne gittim bazı konularda,buluşmama gibi konuları düzelticeni söylediği halde çabaladığını bildiğim halde gittim üstüne bazı şeylerde yanında olamadım,düşünemdim onun açısından.Benim mantığımda öyle diyor ama dayanmıyorum işte kalbim çok acıyor.

çok zor bir durum canım Allah yardımcın olsun iyice düşün,sakin kafayla düşün,geri dönüşü olmayan bir yola giriyorsun evlilik bu sonuçta.Bende 1.5 yıldır nişanlıyım çok zor bir dönem şetyanın bol dolduğu dönemler bu dönem ,onca zamandan sonra bizde ilk defa büyük bir kavga ettik ( önceleri küçük tartışmalar yapıyorduk ) ayrılma noktasına kadar bile geldik,ailem bana arka çıktı olmuyorsa ayrıl dediler,babam bile analar ne evlatlar doğuruyor kızım dedi,şimdilik iyiyiz ama bende kesin bir karar veremedim ilerde bunlar benim önüme tekrar sunulur aynı şeylerden kavga çıkarsa diye bende çok korkuyorum
belki bir gün senin karşına seni anlayan sorumlu biri çıkıcak ,belki söylediğin gibi nazar da değmiş olabilir,iyi düşün sağlıklı kara ver canım aeo

Seninde hayırlısıysa olsun inşallah yoksa olmasın,gerçekten çok zor bir dönem sevgilikten çok farklı.

Seninde hayırlısıysa olsun inşallah yoksa olmasın,gerçekten çok zor bir dönem sevgilikten çok farklı.

fazla kafaya takma canım diyecem ama takılmayacak gibi değil ama en aza indirebilirsin kendine bir uğraş bul bende senin gibi dönemden geçiyorum daha yeni sayılır benimkide 1haftalık mevzu 1-2 gün düşündüm delircek gibi oldum kendime uğraş buldum,örgü yapıyorum kuzenime bebek yeleği,eğer çalışmıyorsan sende kendine bir uğraş bul derim canım

Öldürmeyen Aci Insani Güclendiriyor canim

Sen dogru olan adimi atmissin zaten bir daha olamicagini biliyorsun
Evet aci cekeceksin niye ben diceksin ben bunu hak etmedim diyip gözlerin dolucak cok aglicaksin en ufak seyde onu hatirlarsin en sacma aninda o aklina gelir sonra kizip öfkeleniceksin bosuna senelerimi emeklerimi vermissim diceksin zaman gectikce daha az aklina gelicek geldimide o ilk günkü kadar canin yanmicak ama özliceksin o günlerini hatirlican ama dedim ya zaman gectikce acin haffilicek hatta düsündükce gülücen kendine ama tamamen gecmez taaakiii ondan sonra karsina cikicak adam yaralarini Sevip sarip seni sahiplenene kadar

Çalışmıyorum canım şuan bikaç arkadaşıma duyurdum çalışmayı düşünüyorum diye ama nasıl çalışabilirim bilmiyorum hiç uyku uyuyamıyorum,kafamı toparlayamıyorum,sürekli gözlerim dolu,dışarı çıkmak ölüm gibi geliyo,anca film izliyorum,kitap okumaya çalışıyorum,ama onada kafamı veremiyorum sadece bakıyorum sen ne zamandan beri nişanlısın?

Hiç bir teselli acımı azaltmıyo, uykudan uyandığım zaman bi an unutuyorum durumu yüzüğüm parmağımda sanıyorum,sonra herşeyi hatırlıyorum,yüzüğümü çok özlüyorum

Pardon canım yazmışsın 1,5 yıl diye

bende nişanlıyken bozuldu birkaç sonra barıştık herşey daha güzel oldu. barışmak istiyorsanız umarım tekrar birleşirsiniz. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. şimdi 1,5 yıllık evliyim 4 aylıkta kızım var. darısı isteyenlerin başına olsun

Allah hep mesut etsin inşallah,bikaç yazmışsın canım sanırım bikaç ay demek istedin.Hayırlısını diliyorum artık elimden gelen hiçbişey yok

Canım eğer gerçekten ayrılmış olsaydı bu kadar uzatmazdı bence kestirip atardı.. Bence en güzeli tüm sorunları ortaya döküp konuşmak inşallah barışırsınız canım, belirsizliğin ve sessizliğin ne demek olduğunu ne yazıkki çok iyi bilenlerdenim en katlanılmazı..

Allah hep mesut etsin inşallah,bikaç yazmışsın canım sanırım bikaç ay demek istedin.Hayırlısını diliyorum artık elimden gelen hiçbişey yok

pardon, evet birkaç ay yazacaktım. kızım kucağımdayken acele ediyorum hep eksik yazıyorum

bence nasıl olsa nişanlandık artık diye bunları yapıyo sana hakaret ediyor.dua etmelısın kı evlenmeden göstermiş yüzünü.bende de oldu ben arkama bile bakmadım aramadım sormadım.bitirdim.sonra işin cıddıyetını anlayınca o aramaya başladı .ama hayatının sonuna kadar yaşamak istedığın bırı bunları yapıyor ya hayrete düşüyorsun.ben bitirdim canım o dönemde.şimdi mutluyum hemde benı daha cok mutlu etmek isteyen biri ile.... kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş,düşünme...geriye dönuü baktığımda iyiki bitmiş diyorum ben...senın içinde hayırlısı olsun herseyın

canım benim de nişanlılıkla beraber 4.5 sene sürdü ilişkim. bizim ayrılık sebebimiz farklıydı.. benim çok zor zamanlarımdı, annem rahatsızdı, o hiç yanımda olmadı, olmadığı gibi iyice uzaklaştı.. kim bilir kaç kere konuştum yazdım ama yok anlamadı.. en sonunda ayrıldım. o kadar üzüldüm ki ağlamaktan gözlerim yerinden çıktı..

ama şimdi gayet mutluyum, hayattan daha fazla zevk alıyorum ve mantıklı düşünebiliyorum. eğer onunla devam edip de evlenseydim çok ama çok mutsuz günler beni bekliyordu eminim şimdi. beni o kadar kırmış o kadar yormuş ki..

ben de ayrıldıktan sonra ilk zamanlarda bana dönse kabul edecek durumdaydım. allahtan öyle birşey olmadı yoksa büyük bir hata yapacaktım. nun ailesi de çok üzüldü, annesi telefonda anneme ağladı falan.. ama olmayınca olmuyor.

şu içinden onla barışmak geliyorsa, onu özlüyorsa, hayatında istiyorsan bu du hissettiklerin çok normal. ama tut kendini.. bir ömür mutsuz olmaktansa bırak gitsin. herşeye alışılıyor. ben şu an gayet mutluyum ve memnunum hayatımdan. o olmazsa bana değer verecek, beni en az onun kadar sevecek ve benim en az onu sevdiğim gibi seveceğim biri mutlaka çıkacak karşıma. aynı şey senin için de geçerli...

kendine kafanı oyalayacak birşeyler bul. ya bir hobi bul, işin varsa ona sarıl, arkadaşlarınla daha sık görüş daha sık birşeyler yap.. bu süreci ancak kafanı sağıtarak aşarsın. etrafında kimseye de kapatma kendini. herşey geçiyor. 1-2 aya birşeyin kalmaz eğer sürekli hatırlamak için kendini zorlamazsan, acılı acılı şarkılar dinleyip kendini mutsuz moda sokmazsan...

Teşekkür ederim joey umarım dediğin gibi olur da ben kendime pek güvenmiyorum,ne biliyim herkesin yapısı farklı ben hayatımda 2 dost edinmişimdir kendime lise olsun üniversite olsun,ortam yoktur yani ya iyi dostum vardır ya yokrtur,o konuda soğukta bi yapım var hayatımda çok kişiyi sevmem buda öyle bişey ilk defa sevdim oda onun5 yıl peşimden bıkmadan usanmadan koşmasıyla,yani biliyorum birdaha sevmem.Ben zaten asla adım atmam kendi kendime,o yüzden hayırlısıysa olsun yoksa olmasın diye dualar ediyorum.Oluruna bıraktım,hala ses yok ama net belli olan bişey bile yok sessizlik beni mahveden

Balik bastan kokar! Sana saygisi olsaydi o küfürleri hakaretleri kullanmazdi. Bence iyi etmissin nisani attigina. Dün bugün o kelimeleri kullanan, yarin kimbilir ne kelimeler kullanacakti. Umarim daha iyi biriyle tanisir evlenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…