niye kafayı yiceksin ki arkadaşım nazar vardır evet nazar da değmiş olabilir ki gittiğiniz ortamlarda göze gelmiş olabilirsiniz malesef güzel olunca yakışıklı olunca çiftleri kıskanan çok çok olur birinci derece akrabaların bile kıskanır..evet bunu söleyen çok kişi var...beraber insan içine çıkınca nazar değiyor galiba ayrılık oluyor tartışıyoruz diyorlar aynı şeyi bende diyorum..ama benden sana bir tavsiye canım inşallah barışırsanız bir ortama girince ikiniz içinden sürekli aytel kürsi nas felak oku gerçekten nazarı önlüyormuş....
adam sen onlara gidince odasına gidip uyuyor seni günde bir kere bile aramıyor her tartışmada ağır hakaretler ediyorsa neyi beklyorsun babana niçin söylemiyorsun psikolojisi bozulduysa psikoloğa gitsin neden hıncını senden çıkarsınki? hepimizin dertleri sorunları var hele erkeklerimzin bizden kat be kat daha fazla sorunları var akşama kadar onun bunun afrasıydı tafrasıydı uğraşıyorlar kendi işleride olsa çalışan olsalarda bu değişmiyor yani. şimdi hepimizin kocası veya nişanlısı böyle hakaret mi etsn bence bunu onda bir hak olarak görmekle hata ediyorsun.kendine olan saygına zarar veriyorsun.ne olursa olsun siz daha nişanlısınız şimdi böyle küfürler eden yarın evlendiğinde döverde emin olabilirsin..o zaman ne yapacaksın bence yol yakınken boşver derim severek ayrılman ilerde nefret ederek pişmanlıklar içinde boşanmandan daha iyidir canım.
sen de ona yaz "asıl sen s..tr git" diye valla çok sinirlendim ya..:84:
Bazen aklıma başka şeyler bile geliyoKolay kolay aklıma böyle şeyler gelmez ama nazar değdiğine inanır oldum ne zaman onların akrabalarının düğün gibi bişeylerine gitsek bayramda dolaşsak papaz oluyoruz,o sülalerinde okumuş adam gibi işi olan tek erkek, yakışıklıda sayılır,bende kendimi çok beğenmem ama herkes güzel olduğumu vs söyler hele akrabaları bana bayılır,giyimime yakışmasına dikkat ederim,iyi bi üniversiitetede okudum felan, biyere gittikmi (düğün gib) çok bakarlardı felan ne biliyim yanlış anlamayın dediklerimi ukalalık değil,ama çok çekemeyenimiz vardı,zamanında ona da bana da bela olan çoktu,bizi ayırmaya engellemeye çalışanlarda oldu son 1 yıl hariç,hatta ilk yılımızda 6 ay ayrıldık geri olduk,ne biliyim aklıma bi nazar geliyo şuan kafayı yedim galiba
çok zor bir durum canım Allah yardımcın olsun iyice düşün,sakin kafayla düşün,geri dönüşü olmayan bir yola giriyorsun evlilik bu sonuçta.Bende 1.5 yıldır nişanlıyım çok zor bir dönem şetyanın bol dolduğu dönemler bu dönem ,onca zamandan sonra bizde ilk defa büyük bir kavga ettik ( önceleri küçük tartışmalar yapıyorduk ) ayrılma noktasına kadar bile geldik,ailem bana arka çıktı olmuyorsa ayrıl dediler,babam bile analar ne evlatlar doğuruyor kızım dedi,şimdilik iyiyiz ama bende kesin bir karar veremedim ilerde bunlar benim önüme tekrar sunulur aynı şeylerden kavga çıkarsa diye bende çok korkuyorum
belki bir gün senin karşına seni anlayan sorumlu biri çıkıcak ,belki söylediğin gibi nazar da değmiş olabilir,iyi düşün sağlıklı kara ver canım aeo
Seninde hayırlısıysa olsun inşallah yoksa olmasın,gerçekten çok zor bir dönem sevgilikten çok farklı.
fazla kafaya takma canım diyecem ama takılmayacak gibi değil ama en aza indirebilirsin kendine bir uğraş bul bende senin gibi dönemden geçiyorum daha yeni sayılır benimkide 1haftalık mevzu 1-2 gün düşündüm delircek gibi oldum kendime uğraş buldum,örgü yapıyorum kuzenime bebek yeleği,eğer çalışmıyorsan sende kendine bir uğraş bul derim canım
Çalışmıyorum canım şuan bikaç arkadaşıma duyurdum çalışmayı düşünüyorum diye ama nasıl çalışabilirim bilmiyorum hiç uyku uyuyamıyorum,kafamı toparlayamıyorum,sürekli gözlerim dolu,dışarı çıkmak ölüm gibi geliyo,anca film izliyorum,kitap okumaya çalışıyorum,ama onada kafamı veremiyorum sadece bakıyorumsen ne zamandan beri nişanlısın?
5yıllık bi flörtten sonra nişanımız yapıldı,ve 40. günde bitti.Bitmesi gerekiyordu buna eminim ama yine de çok kötüyüm çok zor bu sevgiliden ayrılmak gibi bişey değil.Bide severken bitti üstelik.Daha önce yaşanyanlar ne zaman geçer bu süreç ne zaman iyi olurum.Yardım edin lütfen yorumlarınız benim için çok önemli.
bende nişanlıyken bozuldu birkaç sonra barıştık herşey daha güzel oldu. barışmak istiyorsanız umarım tekrar birleşirsiniz. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. şimdi 1,5 yıllık evliyim 4 aylıkta kızım var. darısı isteyenlerin başına olsun
Aramıyo,anlatmıştım henüz babam bilmiyo saklıyorum çünkü öğrendiği an sonsuza kadar kapanır konu zaten söyleyemem de ben yani 5 yıl gezdik,1 yıl senin haberin olarak nişanlanmayı bekledik nişanlanıncada 40 gün bile dolmadan ayrıldık diyemem.bunu onada söyledim,babanlar helelleşmeye geldiklerinde öğrenecek benim ailemde elimden başka gelen yok demiştim 4 gün önce tamam demişti bugün yolarım yarın yollarım dedi,ama hala ailesi helalleşmeye felan gelmedi,ben arasamda inat yapıyo ,bilmiyorum benimde çok haklı olduğum yanlarım var ama sanırım burnumu sürtmek istiyo,ama bende kendi haline bıraktım,işide oluruna bıraktım,birde evli olan ablası aradı yarın felan gidicez eve seninle onu beraberce dinlememiz lazım dedi,onada demişler hayır felan dememiş susmuş sadece,sence gerçekten ayrılmaya kararlımı? çok üzgünüm bu sessizlik daha da zor
Allah hep mesut etsin inşallah,bikaç yazmışsın canım sanırım bikaç ay demek istedin.Hayırlısını diliyorum artık elimden gelen hiçbişey yok
canım benim de nişanlılıkla beraber 4.5 sene sürdü ilişkim. bizim ayrılık sebebimiz farklıydı.. benim çok zor zamanlarımdı, annem rahatsızdı, o hiç yanımda olmadı, olmadığı gibi iyice uzaklaştı.. kim bilir kaç kere konuştum yazdım ama yok anlamadı.. en sonunda ayrıldım. o kadar üzüldüm ki ağlamaktan gözlerim yerinden çıktı..
ama şimdi gayet mutluyum, hayattan daha fazla zevk alıyorum ve mantıklı düşünebiliyorum. eğer onunla devam edip de evlenseydim çok ama çok mutsuz günler beni bekliyordu eminim şimdi. beni o kadar kırmış o kadar yormuş ki..
ben de ayrıldıktan sonra ilk zamanlarda bana dönse kabul edecek durumdaydım. allahtan öyle birşey olmadı yoksa büyük bir hata yapacaktım. nun ailesi de çok üzüldü, annesi telefonda anneme ağladı falan.. ama olmayınca olmuyor.
şu içinden onla barışmak geliyorsa, onu özlüyorsa, hayatında istiyorsan bu du hissettiklerin çok normal. ama tut kendini.. bir ömür mutsuz olmaktansa bırak gitsin. herşeye alışılıyor. ben şu an gayet mutluyum ve memnunum hayatımdan. o olmazsa bana değer verecek, beni en az onun kadar sevecek ve benim en az onu sevdiğim gibi seveceğim biri mutlaka çıkacak karşıma. aynı şey senin için de geçerli...
kendine kafanı oyalayacak birşeyler bul. ya bir hobi bul, işin varsa ona sarıl, arkadaşlarınla daha sık görüş daha sık birşeyler yap.. bu süreci ancak kafanı sağıtarak aşarsın. etrafında kimseye de kapatma kendini. herşey geçiyor. 1-2 aya birşeyin kalmaz eğer sürekli hatırlamak için kendini zorlamazsan, acılı acılı şarkılar dinleyip kendini mutsuz moda sokmazsan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?