- Konu Sahibi gamzeli_st
ayy ne cirkef annesi varmis.. ne biliyim, güzelce anneni arayip "napiyosunuz dünür, yeni tasindik isterseniz gelinde hep beraber hem temizlik yapariz hemde oturur cay icer konusuruz" gibi laf etseymis, sende tahminimle o sekilde kizmazdin nisanlanina veya annesine.. Aman bosver valla, ben pismanim evlendigime kayinvalidem yüzünden, sende sakin pisman olma.
Ayni degeri bende bekliyordum, para pul hic yoktu gözümde, ama karsindaki insan sen gibi düsünmeyince, malesef istedigin gibi olmuyor seyler.
Sana tavsiyem, nisanlin arasa bile cvp verme. Simdi ikna olabilir belki gelinlik konusunda seni özleyip degerini anlayinca, ama evlendiginiz günden itibaren annesiyle yasamaya baslayinca, annesi olduk olmadik laflar sokar hep sana, hem kocanin yaninda hemde yalnizken.
dün kayinvalidemin ruh hastasi oldugunu ögrendim, bi kac kere kapatmislar bunu iceri :)), o yüzden ne dese ne istese cocuklari ve kosasi hemen yerine getiriyor..
bosver be güzelim, etrafinda kimbilir ne kadar senin ve ailenin degerini bilicek adamlar vardir..
Ne münasebet ya bunun güzelce söylenme tarzımı var daha sözlüler gidip anne kız temizlikmi yapcak ayıp ayıp insan onu soylermı evlenseler neler yaptırırdı kıza kimbilir