Gamzeli eskiye dönük konu/konularını okudum eş adayının seni aldattığına dair..Hatta facesindeki 15 -16 yaşlarındaki eski sevgilisi olan kızla yazışmalarının detayından da bahsetmişsin ki, burada suçlu sensin üzgünüm.
Çocuk zaten gerçek yüzünü belli etmiş bir karakter eskiden neyse şuanda da hâlâ o, bu tip bir karakterle aynı evi paylaşmaya cesaret etmeni maalesef anlamlandıramadım..
Bir çocugun yetişme tarzı ailesinin çarkından geçer, ilk eğitim aileden alınır hepimizin bildiği üzere ve ailesinden aldığı terbiye ile çevresindeki insanların ne tip karakterlerden oluşması gerektiğini önceden kestirmiş olur..
Böyle bir aile ve böyle bir erkekle geleceğinizi aynı çatı altında birleştirip ne türlü bir aile hayatı yaşayacağını umid ediyordun ki ? Üstelik gerçekten yaşının ufak olmasını geçtim karakter namına birşey yok bu insan müsvettesinde..Namus kavramını diline çok dolayan bir erkek olarak milletin türlü nazla büyüttüğü kız evladına (facedeki 15-16 yasındaki eski sevgilisi) yaşamış olduğu özel şeyler hakkında detay verip kız bunu reddettiğinde fütursuzca küfredip üstüne birde bakir olmadığı halde kendinde olmayan namusu başkalarında arama girişiminin iğreti durduğu bir şahısla nasıl bir gelecek hayal ettin cidden merak ediyorum.
Nasıl yakıştırdın sen bu insanı kendine ve ailene ? Hani seninki bile bile lades demek gibi birşey olmuş şekerim..Neyse çok geç kalmış sayılmazsın..dersini bir musibetle daha almış oldun..Savcılık olayını es geçme diyorum tekrar..Kolay gelsin