Konu nerelere uçmuş gitmiş yuh artık. Birincisi kadınlarda erkekler kadar tensel teması hak ederler benim gözümde. Seviyorsan aşktır bağlılıktır güvenmektir hisetmektir sevişmek. Olmadı diyorsun varsayalım ki oldu namus beyinde tatlım. Kutuyu açtırmayan ruhu .................. o kadar çok kadın var ki. İnsanı yüreğiyle fikri ile zikri ile değerlendirmekten yanayım ben. Eski nişanlının fikride zikri de ortada. bu saatten sonra dönmek istesende bence dönülemez yola çoktan girmişsin. Uzatmadan konuyu ailene açmalısın bence. insanlar 30 40 yıllık evliliklerini bitiriyorlar birlikte olmak kadar ayrılmayı seçmek ilişkiyi bitirmekte var hayatımızın tam orta yerinde. Neden hala muhattap oluyorsun ki onunla. e tehditleri de safsataysa söyle babana arasın babasını. Bunca şeyi görmezden gelip içinize atmışsınız. Ne yani nişan atmış olmak mı yanlış olacak. Zihniyet yanlış bir kere baban babamı arasın neymiş babasının başı yere eğilmesin miş. GERİZEKALI sormazlar mı bu kız nişanı niye attı ne yaptınız. Yok gelinlikle giren kefenle çıkarmış kavrayamamış seninki sen daha gelinlik giymedin bunun gibiler yüzünden bütün dünya bize barbar gözü ile bakıyor işte. Başı sıkıştı mı ancak havlasın böyle köpekler. ben küçücük bir şehirde yaşıyorum, en yakınımda sekreterim bile 3 kez nişan attı yapamayacağını anlayınca. Büyük şehirde bu kadar duymadım ilk zamanlar yadırgadım yok artık dedim sonra düşündüm biz büyük şehrin kadınlarından daha cesurlar kendilerini daha çok önemsiyorlar. Bende süper bir gelinlik giymedim satın aldık ama benim ki de ikinci eldi ilk evlendiğimde evimde hiç birşeyim yoktu benim şimdi kapıda arabamızdan tut cebimizde parasına kadar her biri var. İlgisizdir tembeldir ama evinin erkeğidir kocam başım her daim dik beni sevdiğini bilirim bacağımı masaya çarpsam masaya düşman olur onu da bilirim. Allahım bozmasın huzurum yerinde 3 kez düğünüm iptal edildi eşimle benim seçimim değildi düğünümde olmadı gelinliğimi sadece 2,5 saat giydim. Bunlar değeri anlamak için kıstas değil ama anlattıklarının içinden çıkarılması gereken başka şeyler var. ben onlara dayanarak sana bu işin olmayacağı konusunda yorum yapmıştım. Herkes annesine babasına bağlı olmalıdır tadında. Annem benim içindesenin içinde ali veli içinde vaz geçilmezdir, ama karar mekanizması değildir. Bence annenden babandan onları bu mevzularla üzdüğün için özür dilemeli ve babanla paylaşamayacağın şeyler yaşamadığın için herşeyi tek tek anlatmalısın. seni tehdit ettiğinide baban sana kızsa da kol kanat mutlaka gerer o da nişanlın gibi dar kafalı değilse ki anlattığına göre dar kafalı da değil. Daha ne düşünüyorsunence harekete geç ve kurtul artık. Benim içim şişti ben arayacağım artık nişanlını yoksa. Dimdik ol güzelim bak burda kaç kişi senin arkanda ama önce Allah inancın imanın var senin sonra da ailen.