Nişanı attım

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
arkadaşlar biz 1 ay önce nişanlandık. Nişan öncesi herşey çok güzeldi. Dün ailesine gittim. Orda bi tartışma geçti nişanlımla aramızda. Anneside konuşmaya başladı yok efendim oğlumu üzemessin vs tek bana yüklendi ilişkimize hep karıştı bitmesinin tek nedeni annesi mi diye düşünüyorum.. . İşin kötü yanj nişanlım olan insanda annesinin yanında oldu üstüne daha körükledi annesine kızdığım zamanlarda arkasından konuşmuşum öyle söyledi annesine. O kadar üzüldüm ki . Ben karşımda böyle vıdı vıdı konuşan bi gelin istemiyorum dedi.. Ben haksızlığa karşı susamam dedim bu arada nişanlım hiç bişey konuşmuyo konuştuysada annesine dstek çıktı . Annesi ben bu işi burda bitiriyorum dedi . Bende asıl ben bitiriyorum dedim yanımda kardeşim vardı üstelik onunla gitmiştik. Herşeye karıştı herşeye burnunu soktu. Nişanlım ilk başta ailesinin ağzına göre hareket etseydi hiç olmazdı ama sonradan değişti. Hiç ağlamadım şaşırdım normalde her kavgada ağlayan bi insanım ne blym haketmedim normalde ağlamam lazımdı 8 aydır sevgili kaldık. İnsan ister istemez çevresine karşı mahcup olcağnı düşünüyo. Gerçği ben nişanda da mahcup olmuştum hiç bişey takmadılar altın vs herkes tek oynamaya gelmişler diye dedikodu yapmış bunlarada çok üzülmüştüm. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum ben çalışıyorum ailem başka şehirde tayin istemeyi düşünüyorum ama 2 yılım var daha numramı evimi falan mı değiştrsem kızlar yardım edin psikolojim alt üst oldu :

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 507
çooookkkk şanslısın git bir sadaka ver gerçek yüzünü görmüşsün onlar zaten bu nişanı atmak için bahane aramışlar baksana takı bile takmamışlar zor olmasın alması die evinizi telefonunuzu nie değiştiriosunuz ki sizi rahatsız ederse savcıya gidersiniz bence sakin olun sadaka verin Rabbinize şükür edin evlenmeden gördünüz...

çok iyi olmuş atmanız. oldukça yerinde olmuş. hiç çekilmezdi. boşanma aşamasına gelmeden evlenmeden kurtulmuşsunuz.

iş konusuna gelince. neden tayin isteyecekmişsiniz? neden evinizi numarasınızı değiştirecekmişsiniz? kendileri bitiriyorum edalarında değil miydi? onlar dert etsinler. ben olsam aynı hayatıma devam ederim güzelce. daha bir özen gösteririm kendime. hiç öyle üzgün ağlak takılmam. kudursun dursunlar.

İyiki devam ettirmemişsiniz ilerde çok daha büyük sorunlar olacaktı,başta kurtulmanız en hayırlısı olmuş.üzülmeyin kendi hayatınıza bakın. Neden işini,evinizi değiştireceksiniz? Hiç gerek yok.

Üzülmen gereken bir şey yok. Ağlamaman çok normal. Mutsuz bir evlilikten hiç bir şey kaybatmeden -9 ay hariç-kurtulmuşsun. daha ne olsun zil takıp oynaman lazım.

eğer evlenseydin ve ileride olsaydı bu durumlar bunun belki 5 belki 10 katı üzülecektin. ben bi yerde senin adına sevindim canım ama düştüğün ve sıkıştığın durum beni de çok üzdü. umarım en yakında zamanda mutlu olursun...

Evini tel no.nu değiştir. İşin ne kadar tatile müsaade eder bilmiyorum ama bi tatil yap ya da ailenin yanına git zaten anladığım kadarıyla senin arkandalar. Bi de buralarda pek söylenmez ama torpil bulabilirsen 2 yıl falan hikaye be güzelim. Ada memurken atanan çok..

Verilmiş sadakan varmış
Nişanlın kayınvalideden daha kötü yalnız
Seni tek bırakmış annesine vermiş gazı resmen, böyle birine ömür emanet edilmezdi
Ayrılmanız hayırlı olmuş

Ya kurtulduğuna sevinsene arkadaşım o kaynana ile ömür mü geçerdi?

Gez toz kendine gel toparlan, daha neler çıkar karşına

Aman yarabbi kayınvalide burda bitirelim demiş sanki onla nişanlandında aman sefan olsun ailecek deliler seni haketmiyorlarmış bak yol yakınden gördün

zaten bu ilişkiyi devam ettirseydin gerdeğe bile kaynananla giredin ,ne münasebet ben bu işi burda bitiriyorum ,kendine eş seçtiğin cins erkek bile değilmiş ki ,gözün aydın diyeyim ben sana en iyisi

eğerki rahatsız etmiyorsa hiç bir şeyi değiştirme
doğru olanı yapmışsın
balık baştan kokar derler

geç olmadan kurtulmuşsun ne güzel bence şükret. ayrılıkta ilk bi dönem alışkanlıktan biraz zorlanırsın ama sonra bi ferahlık anlatamam :) şimdiden anasının ağzına bakıyomuş boşver öyle adamdan hayır gelmez zaten. hiç üzülme düşünme yani elaleme gelince herkes herşeyi çok biliyo umursama :)

Üzülme canım evlendikten sonra işler sarpa saracağına şimdi sarsın. Allah büyük ki şimdiden ayrılabilmişsin. Başka seçenekleri düşünme, Allah bize ne yaşatıyorsa en iyisini yaşatıyor. Kimseye mahcup olmuyorsun hesap vermek zorunda değilsin, anlaşamadık ayrıldık dersin. Allah güzel günler gösterir inşallah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…