Nişanı attım

çok şanslısınki nişanlıyken sölemiş benim eşim evli iki çocuğum varken annesine zeym arkanızdan konuşuyor demişti.arkalarından konuştuğumda çocuğa bakmıyorlar doğumda gelmiyorlar bir destek manevi çıkmıyolar cinsinden yani.şok olmuştum.

nişanlının annesi ben bu işi bitiriyorum dedi ve nişanlın sesini çıkarmadımı yani
bana kalırsa iyi olmuş evlendikten sonra da olabilirdi hiç üzülme

Nişanlın olacak o adam da çok ezikmiş , annesini susturamamış
ben böyle , adamları hiç sevmem ne diye üzülüyorsun anlamadım
gençsin , çalışıyorsun asıl onlar üzülsün gelen gelin bakarsın onlara çektirir, ex kaynana sevinmesin , bence barışma zaten nişan testir , testi ailecek geçememişler , kurtulduğun için aç bir müzik oyna

Yüzünü erken göstermiş.Herşeyde bir hayır vardır.Böyle bir seyin yasanmasindan da.. Araya anne de girdiyse o işten bir hayır gelmez.. Evlenseydiniz daha kötüsü olabilir di.Hakkınızda hayirlisi inşallah.

Eşim tam bir ana kuzusu diye konu başlığı yazmaktan kurtuldun.
Kutlarım. ..

Zararın neresinden dönersen kardır evlenmeden adamın yüzünü görmen iyi olmuş öbür türlü daha çok üzülürdün hakkında hayırlısı olsun

hayırlısı olsun evlendikten sonra da bu tür sorunlar olurdu muhtemelen.Erkenden ayrılman daha iyi olmuş

Ben de nişanlandıktan 1 ay sonra nişan attım ilk zamanlar hiç geçmeyecekmiş gibi geldi çünkü severken ayrıldım sonra 50 gün sonra kız istemeye gittiğini öğrendim o an içimde bitti her şey, bunu duyana kadar acaba nişan atmasaydım acaba yanlış mı yaptım diyordum değilmiş aksine çok doğru yapmışım.
Sana gelince o kadar şanslısın ki sizin ilişkinizi annesinin bitirmesine izin veren bir adamla evlenmediğin için.
Allah'ın sevdiği kulmuşsun valla.
O anne varken illaki ayrılırdınız evlenmeden ayrılman iyi olmuş.

bence nişanı atmanız iyi olmuş bir kere siz onun evine misafirliğe gitmişsiniz evinde neler demiş öyle cok ayıp hem anlamadığım nokta nişanlınızın annesi ne diye karışır yok oğlumu üzemezsin gibi laflar etmeside acayip annesiyle mi nişanlısınızkı nişanlınada gelirsek en iyi kararı almışsın inan sonra cok seviniceksin

Su an keske boyle olmasaydi diyosun degilmi?
Keske farkli olsaydi sonumuz diyosun.
Ama bi 2 sene sonra iyiki bu gunu yasamisim diyceksin.
Bak gor.
Cunku eger bu gunu yasamamis olsaydin o adamla evlenmis olurdun ve sonra gor bak pismanligi.

50 gün sonra mı benim eski sevgilim 1 buçuk yıl sonra evleniyor diye sinirleniyordum bende

Ana kuzusu biriyle ömür geçmez zaten.
Zararın neresinden dönülürse kârdır.

Hayatina bak yahu.Sana bu kadar koca ve kv olacak ikili cooook.
Ne komik bi damat adayiymis ya
Ee sen de aglicak bi yon gorememisin demek ki.İlerde aklina geldikce gulersin.
Hem bi taki takip nisanin hakkini vermicek hem de boyle yapacak.yurusun gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…