- Konu Sahibi sadecemelo
-
Ya sende çekmişsin ne kötü varya nişanlım o verdiği sözleri tutmasın hayal kırıklığı bn buz gibi soğurum artık gercekten hiç beklememinşallah öyle olur canım.
eşim evlenmeden önce ne sözler verdi de evlenince hiçbirini hatırlamıyordu :)
evlenmeden önce eşya konusunda ailesini karıştırmayan kocam, evlendiğimizde anasının kuzusu oldu. sözde ayrı eve gelin geldim ama kv kp kayın elti görümce çocuklar cümbür cemaat benim evde kalmaya başladı. onlar ev sahibi, ben misafir gibi oldum. tartışmalar laf sokmalar vs bitmeyince ilk ay boşanma kararı aldım, eşim blöf yapmadığımı anlayınca ailesini münasip bir dille evlerine gönderdi.
neden bir anda aileci oluyorlar biliyor musun? evlendiği zaman "hanım köylü, kılıbık, karısından korkuyor, karısının sözünden dışarı çıkmıyor" derler diye eşine kötü davranmaya başlıyor erkek milleti. kafaları bu kadar basit çalışıyor.
inşallah yaşamazsın demek isterdim de kv çok iyi niyetli görünmüyor, o yüzden hazırlıklı ol diyorum.Ya sende çekmişsin ne kötü varya nişanlım o verdiği sözleri tutmasın hayal kırıklığı bn buz gibi soğurum artık gercekten hiç beklememama ya senin gibi olursam diye düşünmekten alikoyamiyorum kendimı allahım kocalarimizin anasına babasına sen akıl ver yaaa sinir oldum daha evlenmeden öf ... senin dediklerin inşallah olmaz ya olursa artık çok anarim seni
Canım ben aynı eve gelin gitmedim ama yan daireye gelin gittim. 1 sene beraber yedik içtik. Hayatımın en kötü senesiydi. Çocuk olunca ayırdık yeme içmeyi ama hep içiçe olduk. İnanın kötü insanlar değiller kaynanamgil.. ama farklıydık. Mesela onlar için gelin iş yapardı hizmet ederdi. Öyle alışmışlar kendi kv göre bana çok iyi davrandı. Bazen düşünceli bazen düşüncesizlerdi. Bu şekilde 6 sene beraber oturduk 2 yıldır ayrı bir ilçeye taşındık. İnanın çok rahat ettik. Eşim bile iyiki taşınmışız diyor. En başta beraber oturmasaydık hiç yüz göz olmazdık . Eşimde kimi gün destek oldu kim gün köstek.. mesafe her zaman iyiymiş.Ya sende çekmişsin ne kötü varya nişanlım o verdiği sözleri tutmasın hayal kırıklığı bn buz gibi soğurum artık gercekten hiç beklememama ya senin gibi olursam diye düşünmekten alikoyamiyorum kendimı allahım kocalarimizin anasına babasına sen akıl ver yaaa sinir oldum daha evlenmeden öf ... senin dediklerin inşallah olmaz ya olursa artık çok anarim seni
Ben 21 o 28 yaşındaydıyasiniz kac nisanlinizin yasi kac?
benim anlamadigim niye perde bakmaya konvoy halinde gidilir
abim evlendi 3ay once nisanlisiyla beraber gitti secti sonra geldi bize fiyat hakkinda fikir sordu, biz pahali alma baska yere bak demistik
sonra duydukki siparis verilmis bizde bise demedik
hayir yani bizene parayi odeyen abimdi o evde oturacak olan ikisi biz alma dedik diye almasamiydi
resmen bizede danisacaklar diye yazmisiniz .... ev sizin siz oturacaksiniz kimse size danismamali kendiniz secmelisiniz simdiden seni evin hanimi olarak gormeyen nisanlindanda bi ev babasi olmaz bence
Allah razı olsun hepinizden dualarınızı eksik etmeyin lütfenBu adamla evleneceksin diye çok korkmuştum. Çok sevindim. Mübarek günlerde karşına seni hak eden bir insan çıksın inşallah.
Ben 21 o 28 yaşındaydı
Aynen öyleymiş nasipten öte köy yok bunu yaşamak varmış kaderimde olsun şükürler olsunÇok sevindim .
Nişanlın arkanda olsa aman seçsin alsın sen sonra yine bildiğini okursun derdim ama nişanlın annesinin eteğinden çıkamamış küçük bi çocuk.
Bundan sonra öyle yapacağım Allahın izniyleÇok gençsin be canım çokk
Ne evliliği ! Gez toz akşama kadar yat annenin dizine yat
İyi yapmışsın. Ben daha kötülerini yaşadım ama evlendim tabi +1 farkla eşim annesine beni hiç ezdirmedi. Ama nişanlılık sürecinde eşimle değilde annesiyle nişanı atmayı çok istemiştim. Şimdide evlendim; eşimle değilde annesiyle boşanmayı çok istiyorum. Kaynanasına boşanma davası açan gelin diye haberlerde görürseniz birini şaşırmayın ve kumandayı sakince sehpaya bırakın, o benimdirEvet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Keşke benimki de öyle olsaydı da böyle bişey yaşamak zorunda kalmasaydım ama oldu işteİyi yapmışsın. Ben daha kötülerini yaşadım ama evlendim tabi +1 farkla eşim annesine beni hiç ezdirmedi. Ama nişanlılık sürecinde eşimle değilde annesiyle nişanı atmayı çok istemiştim. Şimdide evlendim; eşimle değilde annesiyle boşanmayı çok istiyorum. Kaynanasına boşanma davası açan gelin diye haberlerde görürseniz birini şaşırmayın ve kumandayı sakince sehpaya bırakın, o benimdir
Amiiin Allah razı olsunCanım benim çok iyi yapmışsın. Geçen konunu okurken sinirlerim bozulmuştu. İnan çok doğru Bi karar vermişsin. Yoksa bu insanlar sen hayattan bezdirirdi. Hakkında hayırlısı olsun karşına sana çok daha değer veren ve yanında olan Bi adam çıkar inşallah. Yolun açık olsun çok mutlu ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?