Nişanı attım

Vazgeçtiklerimiz belki de kurtulduklarımızdır sevdiğim bir sözdür ve çok inanırım ileride daha kötü şeyler olabilirdi şimdi canın acıyacak ama zaman herseyın ilacı hiç üzülme Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açarmış belki karşına daha hayırlı biri çıkcak sabret ve dua et

Ya sende çekmişsin ne kötü varya nişanlım o verdiği sözleri tutmasın hayal kırıklığı bn buz gibi soğurum artık gercekten hiç beklemem ama ya senin gibi olursam diye düşünmekten alikoyamiyorum kendimı allahım kocalarimizin anasına babasına sen akıl ver yaaa sinir oldum daha evlenmeden öf ... senin dediklerin inşallah olmaz ya olursa artık çok anarim seni

Kizlar aslina bakarsaniz bence kv kp vs ne kadar kotu olursa olsun eşinin buna izin verdigi kadardir onun kotulukleri. Eger kocalar GERCEK ANLAMDA eşlerinin yaninda oldugunu ve onu asla ezdirmeyeceginin izlenimini verirse bu saydigim ozneler bi yere kadar zarar verebilirler. Bi yerden sonra ogullarini da kaybedeceklerini dusunecekleri icin veya ogullarinin tepkisinden korktuklari icin maddi-manevi zarar vermezler. En azindan yuksek oran bu sekilde bence.

inşallah yaşamazsın demek isterdim de kv çok iyi niyetli görünmüyor, o yüzden hazırlıklı ol diyorum.

Canım ben aynı eve gelin gitmedim ama yan daireye gelin gittim. 1 sene beraber yedik içtik. Hayatımın en kötü senesiydi. Çocuk olunca ayırdık yeme içmeyi ama hep içiçe olduk. İnanın kötü insanlar değiller kaynanamgil.. ama farklıydık. Mesela onlar için gelin iş yapardı hizmet ederdi. Öyle alışmışlar kendi kv göre bana çok iyi davrandı. Bazen düşünceli bazen düşüncesizlerdi. Bu şekilde 6 sene beraber oturduk 2 yıldır ayrı bir ilçeye taşındık. İnanın çok rahat ettik. Eşim bile iyiki taşınmışız diyor. En başta beraber oturmasaydık hiç yüz göz olmazdık . Eşimde kimi gün destek oldu kim gün köstek.. mesafe her zaman iyiymiş.

Ben 21 o 28 yaşındaydı

Çok sevindim .

Nişanlın arkanda olsa aman seçsin alsın sen sonra yine bildiğini okursun derdim ama nişanlın annesinin eteğinden çıkamamış küçük bi çocuk.

Gercekten verdigin karara vok sevindim evlenmeden bu kafadaki kv ve nisanli evlenince kim bilir neler yapardi herseyi kendi zevkine gore yapan kv kesin gelinligi bile hazirlamistir :) rabbim yolunu acik etsin ilk zamanlar zorlanacaksin ama umarim kararindan caymaz hayatina bakarsin,

Aaaa nasıl sevindim anlatamam
şurada halay ekibi olsa alır mendilimi koşardım o derece
Artık 3 yıl 5 yıl üzerinden ne kadar geçer bilemem
ama ileride gerçekten mutlu bir yola adım attığında
bugun buraya yazdıklarını dön ve tekrar oku..
Sanırım hayatında bundan daha doğru bir adım atamazdın.
Öperim seniiii

Canım benim çok iyi yapmışsın. Geçen konunu okurken sinirlerim bozulmuştu. İnan çok doğru Bi karar vermişsin. Yoksa bu insanlar sen hayattan bezdirirdi. Hakkında hayırlısı olsun karşına sana çok daha değer veren ve yanında olan Bi adam çıkar inşallah. Yolun açık olsun çok mutlu ol

İyi yapmışsın. Ben daha kötülerini yaşadım ama evlendim tabi +1 farkla eşim annesine beni hiç ezdirmedi. Ama nişanlılık sürecinde eşimle değilde annesiyle nişanı atmayı çok istemiştim. Şimdide evlendim; eşimle değilde annesiyle boşanmayı çok istiyorum. Kaynanasına boşanma davası açan gelin diye haberlerde görürseniz birini şaşırmayın ve kumandayı sakince sehpaya bırakın, o benimdir

Keşke benimki de öyle olsaydı da böyle bişey yaşamak zorunda kalmasaydım ama oldu işte

Amiiin Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…