Nişanı attım

Allahtan kurtulmussun baksana bu erkek anneleride niye sevilmiyoruz diyor görmemiş bir oğlu olmuş pardon hangi cagdayiz sen seciyorsun daha tuhafı nisanlinin birsey dememesi yarın bunlar çocuk oldugunda sana emzirmeden emzirmeye verirlerdi dua et Allahin sevdiği kuluymussun...

oh bee. kendi kızkardeşim kurtulmuş gibi sevindim. Rabbim seni iyilerle karşılaştırsın
darısı Misk-i amber e.

cok sevındım sizin icin. hayırlısı böyleymiş. kurtuldun. oglu anasına laf geçiremiyordu, böyle bi ömür geçmez.

Hayırli olsun kardes bu kaynana ile omur mu gecer yazik ya perdeyi de kendi seciyorsa sizi niye goturmus . secmeye zaten hakki yok da .

Allah iyilerle karsilastirsin , benim kardesim de esikten dondu simdi baskasi ile evli ve cok duzgun bi dugunleri vs oldu . uzulme. nasipin baskasi demek ki . dua et kendin icin Allah iyilerle karsilastirsin her zaman .

Benim eski nişanlımda asla seni bırakmıcam derdi inanmıştım ben de :))
ailesi her şeye karışırdı oturacağımız eve, düğün yapacağımız yere bile
o siz karışmayın biz ne istersek onu yaparız derdi ama gene de gözüm korkmuştu
zaten fikirlerime isteklerime karışılmasına müsade edemem ve hoşlanmam
o çok sevdiğim adam bana küfür etti diye ayrıldım
belki affedilebilirdi tabi o da deli gibi aşık olduğum için ama affetmedim
her şey düzelse ailesinin bana karışması yüzünden bile ayrılırdık
yani ailesiyle evlenmiyorsun teorisi çok yanlış
aile çok önemli faktör, en doğru kararı vermişsin
emin ol zamanla geçecek ben hala aklıma geldikçe üzülüyorum daha doğrusu pişmanlık var.
her şeyde bir hayır vardır.
Rabbim yardımcın olsun.

Hayırlı olsun canım inan çok sevindim bir önceki konunu okudum ama yorum yapmadım çünkü nasılsa buradaki arkadaşlar söylenebilecek en güzel yorumları yapmışlar ve seni uyandırmışlar onlarada çook teşekkür ediyorum. Çok doğru bir karar inan sonradan daha fazla üzülecektin iyi ki hatandan döndün senin adına çok sevindim, inşallah çok daha hayırlı olacak sağlıkla, mutlu kal....

en mantıklısını yapmıssın
evlılıkde ınsanları gercekden cok incelemek lazım
ustelık buyuk sorun yokken boyle aılenı ve senı hıce sayan ınsan gercekden bı problem oldugunda napardı kımbılır
ınsallah hayatda herkes dengını bulur
hayırlısı olsun

Bi arkadas evlenecegim erkekte aradigim tek kriter annesinin vefat etmis olmasi derdi oncelerden bu cumleyi pek bi yadirgar cok acimasizca oldugunu soylerdim ama suan vallahi o kadar da anormal gelmiyor boyle dusunmemize sebep olanlar da yine kv ta kendileri( istisnalar disinda) senin adina cok sevindim. Suan acinin doruklarindasin ve hic gecmicek gibi gelebilir ama insanlar ne acilardan gecip hayatlarina kaldigi yerden devam ediyolar. Sabret ve ileride 'iyi ki' diyecegin anlari bekle..

Belki de hayatının en önemli en doğru kararını verdin.Ömür boyu uğraşmaktansa.Boşver önüne bak.Tecrübe oldu sana.Yaşanması gerekiyormuş yaşanmış.

Çok şükür kurtuldunuz tebrik ederim... Bu kv ile herşey sorun olurdu 9ay taşıdığınız çocuk hakkında bile söz hakkınız olmazdı... Bugün üzülürsünüz ama gün gelir iyiki dersiniz... Rabbim inşAllah çok mutlu olacağınız düzgün imsanlar çıkarır karşiniza bugünleri hatırlamazsınız bile...

ayy cok sevindim canim kurtulmussun benim basimada nisanlilik doneminde buna benzer bi olay gelmisti perdelrimi bana sorulmadan k.pederle k.valide secmisler cok sinirlendim cok kavga ettik bi bez parcasi yuzunden bunu yapma alsinlar begenmezsen ben sana yenisini alirim demisti esim oylelikle gormezden geldim ailemde perde yuzunden huzurunuzu kacirma demisti ama bugun bile zoruma gidiyor ha aldiklarida guzel kotu deil ama bn kendim secmek isterdim ucuzundan olaydi ama bnim zevkim olaydi ama gecti gitti cok korkmustum herseyime karisirlar ederler diye Allahtan baska oyle bi olay yasanmadi seninki daha bi ilerisiymis nisani atmak cok yerinde bi karar olmus Rabbim hayirli insanlarla karsilastirdin bundan sonra..

Bana da tan tersi bi bez parçası için herşeyi mahvettin dedi ve bidaha mesaj atma dedi ömrümün sonuna kadar seni beklerim diyordu bana
Benim nişanlımda bitirdi bitti. Yüzümü görmeni istemiyorum demişti. Şimdi sana muhtacım, sana ihtiyacım var, yalvarıyorum yüzünü bi kere göreyim diyo. O da pişman olacak ama çok geç kalmış herşey için.

Allah bana da bu gücü versin. amin. iyi yapmışsınız gerçekten zararın neresinden dönülse kardır

çok iyi yapmışsın kv alsın oğlunu başına çalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…