- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi sadecemelo
-
hiç düşünme bu sabah içimde sıkıntıyla uyanmadım her sabah Allahım ben ne yapıcam derdim içimde koca bi sıkıntıyla uyanırdım ama şimdi kafam rahat şükür namazı kılacağım vallahiAllah bana da bu gücü versin. amin. iyi yapmışsınız gerçekten zararın neresinden dönülse kardır
İşte benimde hayalim buydu olması gereken o dur çünkü benim babam bile bu çocuklar gitsin kendileri seçsin dedi ama yok kv illa gelecek tamam gelsinler herşeye tamam tamam deyince bi bakmışım benim fikrimin önemi kalmamış kv nin sen beğen istersen lafına bile razı olacak hale gelmişim kendimi kaybetmiştim bu ilişkide eğlenceli komik bi insandım şimdi yürüyen mantığa dönüştüm bana bi ders oldu çok büyük bi dersarada dengeyi kuracak olan nişanlınızda o da becerememiş belli ki. umuyorum hakkınızda en hayırlı olan karar budur.
bir de ben şunu anlamıyorum ya, perde almaya bile koloni halinde gitmek neden? gidersin beğenirsin, hadi fikir alayım diyorsan anneni de yanına alırsın. ama kayınvalide, nişanlı falan böyle toplaşıp gitmek? ben mi fazla bağımsızım acaba diye düşünüyorum, düğün salonu bakarken bile yanımızda götürmedik biz. son aşamada götürüp de "düğünümüz burda olacak" diyeceğiz. herşeyi seramoniye dönüştürmek neden ki?
Öyle yapmayı düşünüyorum insallah geri dönmez belli de olmaz düğüne 1 aydan az kalmıştı illaki onda da yıkılma olmuştur ama yapma etme demedi herşeyi ben yapmışım gibi oldu paragöz açgöz oldum birden eğer paraya önem verseydim onunla nişanlanmaya kalkmazdım ki ben zengin bi ailenin kızı değilim yokluğu biliyorum ve ona göre hareket ettim suçun en büyüğü bendeOncelikle cesaretini tebrik ediyorum canim. Kabul edelim herkes basaramaz senin yaptigini. Bundan sonra bahtin acik olsun. Simdiiiii firtina oncesi sessizligi. Sen yeni gune guzel ve rahat uyanirken onlar kara kara dusunuyor cunku potansiyel bir kole (hizmetci demiyorum cunku mesai saati yok maas yok) ve tasiyiciyi (cocuk) kaybettiler. Ustune yapilmis sayisiz hazirlik var. Su durumda 2 ihtimal var. Birincisi, "
birden gercek yuzumuzu gostererek hata yaptik kopruyu gecene kadar dayilik yapalim" deyip atarli ex nisanlini elinde cicekle ve "artik ailem hicbir seye karismayacak her sey istedigin gibi olacak" gibi klise laflarla kapina gonderecekler, nisanlin da sen hayir dedikce "ben seni sevdim, senden asla ayrilamam, sensiz yapamam" gibi smsler yollayacak. Ikinci ihtimal ise "bu gelin cazgir cikti dugun oncesi yuzuk atti bundan bize iyi kole olmaz" deyip kisa sure icerisinde yeni bir hedef belirlemek. Bi de son olarak soyle bir ihtimal var: kv direkt koltugunu perdesini sectigi badanali eve yerlesebilir ya da kendi esyalarini atip yenileri evine getirtebilir. Bu arada cirkeflik yapmaktan da geri kalmayacaktir.... ama siz dik durdukca da cildiracaktir. Kurslara falan kayit olun mutlu gorunun iclerine otursun mutlulugunuz.
İşte benimde hayalim buydu olması gereken o dur çünkü benim babam bile bu çocuklar gitsin kendileri seçsin dedi ama yok kv illa gelecek tamam gelsinler herşeye tamam tamam deyince bi bakmışım benim fikrimin önemi kalmamış kv nin sen beğen istersen lafına bile razı olacak hale gelmişim kendimi kaybetmiştim bu ilişkide eğlenceli komik bi insandım şimdi yürüyen mantığa dönüştüm bana bi ders oldu çok büyük bi ders
Öyle yapmayı düşünüyorum insallah geri dönmez belli de olmaz düğüne 1 aydan az kalmıştı illaki onda da yıkılma olmuştur ama yapma etme demedi herşeyi ben yapmışım gibi oldu paragöz açgöz oldum birden eğer paraya önem verseydim onunla nişanlanmaya kalkmazdım ki ben zengin bi ailenin kızı değilim yokluğu biliyorum ve ona göre hareket ettim suçun en büyüğü bende
Nişanı bn atsam ne yaparım onsuz oyy bn çok seviyorum bizimki severek oldu hergünumuz ayrı güzel heryerde ayrı hatıra :)))oh bee. kendi kızkardeşim kurtulmuş gibi sevindim. Rabbim seni iyilerle karşılaştırsın
darısıMisk-i amber e.
Oncelikle cesaretini tebrik ediyorum canim. Kabul edelim herkes basaramaz senin yaptigini. Bundan sonra bahtin acik olsun. Simdiiiii firtina oncesi sessizligi. Sen yeni gune guzel ve rahat uyanirken onlar kara kara dusunuyor cunku potansiyel bir kole (hizmetci demiyorum cunku mesai saati yok maas yok) ve tasiyiciyi (cocuk) kaybettiler. Ustune yapilmis sayisiz hazirlik var. Su durumda 2 ihtimal var. Birincisi
gercek yuzumuzu gostererek hata yaptik kopruyu gecene kadar dayilik yapalim" deyip atarli ex nisanlini elinde cicekle ve "artik ailem hicbir seye karismayacak her sey istedigin gibi olacak" gibi klise laflarla kapina gonderecekler, nisanlin da sen hayir dedikce "ben seni sevdim, senden asla ayrilamam, sensiz yapamam" gibi smsler yollayacak. Ikinci ihtimal ise "bu gelin cazgir cikti dugun oncesi yuzuk atti bundan bize iyi kole olmaz" deyip kisa sure icerisinde yeni bir hedef belirlemek. Bi de son olarak soyle bir ihtimal var: kv direkt koltugunu perdesini sectigi badanali eve yerlesebilir ya da kendi esyalarini atip yenileri evine getirtebilir. Bu arada cirkeflik yapmaktan da geri kalmayacaktir.... ama siz dik durdukca da cildiracaktir. Kurslara falan kayit olun mutlu gorunun iclerine otursun mutlulugunuz.
nişanı atmasan da ayrı ev konusunda ısrar et. bak diğer mesajında 6 ayken bir yıla çıkardın aynı ev süresini.Nişanı bn atsam ne yaparım onsuz oyy bn çok seviyorum bizimki severek oldu hergünumuz ayrı güzel heryerde ayrı hatıra :)))
yasiniz kac nisanlinizin yasi kac?Evet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
nişanı atmasan da ayrı ev konusunda ısrar et. bak diğer mesajında 6 ayken bir yıla çıkardın aynı ev süresini.
kararlı ol.
evet. sürekli "seni seviyorum, idare edelim aşkım" diyecek. kv kp evin dış kapı mandalı gibi davranırken gelin hanıma, oğulları için değişen bir şey olmayacak.Benim de o yorumu dikkatimi çekmişti, 6 ay oldu 1 yıl.
O 1 yıl 3 yılda olur 5 yılda...
Herşeyi tozpembe görüyor misk-i amber
Evlendikten sonra eşi nikahı kıydım nasıl olsa deyip 180 derece değişerek annesinin ağzı ile konuşacaktır büyük olasılıkla.
Yok canım kesinlikle kararlıyım her laf gelişin de benim konuyu ortaya getiriyorum onlarda anladılar artık ayrı ev kararimdan dönmeyecegimi.. nişanlım felan sen dert etme yarın hersey istediğin gibi olcak diyor içim rahat şimdilik. . .nişanı atmasan da ayrı ev konusunda ısrar et. bak diğer mesajında 6 ayken bir yıla çıkardın aynı ev süresini.
kararlı ol.
inşallah öyle olur canım.Yok canım kesinlikle kararlıyım her laf gelişin de benim konuyu ortaya getiriyorum onlarda anladılar artık ayrı ev kararimdan dönmeyecegimi.. nişanlım felan sen dert etme yarın hersey istediğin gibi olcak diyor içim rahat şimdilik. . .
Herşey başta toz pembeydi ama şimdi gözüm açıldı artık.. eşimin değişeceğini hiç sanmıyorum bi insanı 4 yılda taniyamazmiyiz bn artık taniyorum zannetmiyorum değişeceğini hep yanımda oldu şimdiye dek.. kötü düşünmek istemiyorumBenim de o yorumu dikkatimi çekmişti, 6 ay oldu 1 yıl.
O 1 yıl 3 yılda olur 5 yılda...
Herşeyi tozpembe görüyor misk-i amber
Evlendikten sonra eşi nikahı kıydım nasıl olsa deyip 180 derece değişerek annesinin ağzı ile konuşacaktır büyük olasılıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?