Nişanı attım

arada dengeyi kuracak olan nişanlınızda o da becerememiş belli ki. umuyorum hakkınızda en hayırlı olan karar budur.
bir de ben şunu anlamıyorum ya, perde almaya bile koloni halinde gitmek neden? gidersin beğenirsin, hadi fikir alayım diyorsan anneni de yanına alırsın. ama kayınvalide, nişanlı falan böyle toplaşıp gitmek? ben mi fazla bağımsızım acaba diye düşünüyorum, düğün salonu bakarken bile yanımızda götürmedik biz. son aşamada götürüp de "düğünümüz burda olacak" diyeceğiz. herşeyi seramoniye dönüştürmek neden ki?

Allah bana da bu gücü versin. amin. iyi yapmışsınız gerçekten zararın neresinden dönülse kardır
hiç düşünme bu sabah içimde sıkıntıyla uyanmadım her sabah Allahım ben ne yapıcam derdim içimde koca bi sıkıntıyla uyanırdım ama şimdi kafam rahat şükür namazı kılacağım vallahi

İşte benimde hayalim buydu olması gereken o dur çünkü benim babam bile bu çocuklar gitsin kendileri seçsin dedi ama yok kv illa gelecek tamam gelsinler herşeye tamam tamam deyince bi bakmışım benim fikrimin önemi kalmamış kv nin sen beğen istersen lafına bile razı olacak hale gelmişim kendimi kaybetmiştim bu ilişkide eğlenceli komik bi insandım şimdi yürüyen mantığa dönüştüm bana bi ders oldu çok büyük bi ders

Oncelikle cesaretini tebrik ediyorum canim. Kabul edelim herkes basaramaz senin yaptigini. Bundan sonra bahtin acik olsun. Simdiiiii firtina oncesi sessizligi. Sen yeni gune guzel ve rahat uyanirken onlar kara kara dusunuyor cunku potansiyel bir kole (hizmetci demiyorum cunku mesai saati yok maas yok) ve tasiyiciyi (cocuk) kaybettiler. Ustune yapilmis sayisiz hazirlik var. Su durumda 2 ihtimal var. Birincisi
gercek yuzumuzu gostererek hata yaptik kopruyu gecene kadar dayilik yapalim" deyip atarli ex nisanlini elinde cicekle ve "artik ailem hicbir seye karismayacak her sey istedigin gibi olacak" gibi klise laflarla kapina gonderecekler, nisanlin da sen hayir dedikce "ben seni sevdim, senden asla ayrilamam, sensiz yapamam" gibi smsler yollayacak. Ikinci ihtimal ise "bu gelin cazgir cikti dugun oncesi yuzuk atti bundan bize iyi kole olmaz" deyip kisa sure icerisinde yeni bir hedef belirlemek. Bi de son olarak soyle bir ihtimal var: kv direkt koltugunu perdesini sectigi badanali eve yerlesebilir ya da kendi esyalarini atip yenileri evine getirtebilir. Bu arada cirkeflik yapmaktan da geri kalmayacaktir.... ama siz dik durdukca da cildiracaktir. Kurslara falan kayit olun mutlu gorunun iclerine otursun mutlulugunuz.

Son düzenleme:
Ohhhh. Valla bunu yapan birini görmek içimi ferahlatti. Iradene sağlık. Koca bi ömür karsilikli nefret duyulan iliskiler ancak senin imtihanini zorlastirirdi. Allah yepyeni cok guzel kapilar acsin sana tez zamanda kadir günü hurmetine canim.

Öyle yapmayı düşünüyorum insallah geri dönmez belli de olmaz düğüne 1 aydan az kalmıştı illaki onda da yıkılma olmuştur ama yapma etme demedi herşeyi ben yapmışım gibi oldu paragöz açgöz oldum birden eğer paraya önem verseydim onunla nişanlanmaya kalkmazdım ki ben zengin bi ailenin kızı değilim yokluğu biliyorum ve ona göre hareket ettim suçun en büyüğü bende

işte burda denge kurmak nişanlına düşüyordu. yoksa birçok kayınvalide işin içine girmek istiyor. benim kayınvalidem de düğün salonu bakarken ben de geleyim dedi, ben istemiyorum dedim nişanlıma ve kimse kırılmadan bu mevzu halledilmiş oldu. ama işte kendi isteklerini de bu aşamada söyleyebilmek önemli.
birçok arkadaşın dediğine katılıyorum ayrıca, geri dönmek isteme ihtimalleri çok yüksek, herşey değişti artık sen ne istersen o olacak diyebilirler. bu durumlara karşı kendini hazırlasan iyi olur.

Ilk tepki atarlanma oluyor genelde. Sonra yalvarip yakarma hatasini (gorunuste) kabullenme, basarili olunursa eski davranislarina kaldiklari yerden devam ediyorlar islerini garantiye alinca. Basaramazlarsa da cirkeflik yapiyorlar olmadik yakistirmalarda bulunuyorlar ve tabiki suclu siz oluyorsunuz. Illa bir seyler yapacaklar ama onu artik zaman gosterir. Kolayliklar diliyorum.

canim her sey gönlünce olsun .

vallahi tamda içimdekileri yazmışsın aklın yolu birdir

bu arada arkadaşımız gerçekten tebrik ediyorum bu onlara büyük bir ders olmuştur ... umarım

Nişanı bn atsam ne yaparım onsuz oyy bn çok seviyorum bizimki severek oldu hergünumuz ayrı güzel heryerde ayrı hatıra :)))
nişanı atmasan da ayrı ev konusunda ısrar et. bak diğer mesajında 6 ayken bir yıla çıkardın aynı ev süresini.
kararlı ol.

yasiniz kac nisanlinizin yasi kac?
benim anlamadigim niye perde bakmaya konvoy halinde gidilir
abim evlendi 3ay once nisanlisiyla beraber gitti secti sonra geldi bize fiyat hakkinda fikir sordu, biz pahali alma baska yere bak demistik
sonra duydukki siparis verilmis bizde bise demedik
hayir yani bizene parayi odeyen abimdi o evde oturacak olan ikisi biz alma dedik diye almasamiydi

resmen bizede danisacaklar diye yazmisiniz .... ev sizin siz oturacaksiniz kimse size danismamali kendiniz secmelisiniz simdiden seni evin hanimi olarak gormeyen nisanlindanda bi ev babasi olmaz bence

nişanı atmasan da ayrı ev konusunda ısrar et. bak diğer mesajında 6 ayken bir yıla çıkardın aynı ev süresini.
kararlı ol.

Benim de o yorumu dikkatimi çekmişti, 6 ay oldu 1 yıl.
O 1 yıl 3 yılda olur 5 yılda...
Herşeyi tozpembe görüyor misk-i amber
Evlendikten sonra eşi nikahı kıydım nasıl olsa deyip 180 derece değişerek annesinin ağzı ile konuşacaktır büyük olasılıkla.

evet. sürekli "seni seviyorum, idare edelim aşkım" diyecek. kv kp evin dış kapı mandalı gibi davranırken gelin hanıma, oğulları için değişen bir şey olmayacak.

kararlı ol.
Yok canım kesinlikle kararlıyım her laf gelişin de benim konuyu ortaya getiriyorum onlarda anladılar artık ayrı ev kararimdan dönmeyecegimi.. nişanlım felan sen dert etme yarın hersey istediğin gibi olcak diyor içim rahat şimdilik. . .

inşallah öyle olur canım.
eşim evlenmeden önce ne sözler verdi de evlenince hiçbirini hatırlamıyordu :)
evlenmeden önce eşya konusunda ailesini karıştırmayan kocam, evlendiğimizde anasının kuzusu oldu. sözde ayrı eve gelin geldim ama kv kp kayın elti görümce çocuklar cümbür cemaat benim evde kalmaya başladı. onlar ev sahibi, ben misafir gibi oldum. tartışmalar laf sokmalar vs bitmeyince ilk ay boşanma kararı aldım, eşim blöf yapmadığımı anlayınca ailesini münasip bir dille evlerine gönderdi.
neden bir anda aileci oluyorlar biliyor musun? evlendiği zaman "hanım köylü, kılıbık, karısından korkuyor, karısının sözünden dışarı çıkmıyor" derler diye eşine kötü davranmaya başlıyor erkek milleti. kafaları bu kadar basit çalışıyor.

Herşey başta toz pembeydi ama şimdi gözüm açıldı artık.. eşimin değişeceğini hiç sanmıyorum bi insanı 4 yılda taniyamazmiyiz bn artık taniyorum zannetmiyorum değişeceğini hep yanımda oldu şimdiye dek.. kötü düşünmek istemiyorum

Hakkında hayırlısı olsun.
Ne yalan söyleyeyim sevindim,evliliğinde sorun yaşayacağına yol yakınken döndün.

Allah iyi insanlar çıkarsın karşına, şimdi canın yanar, kolay değil elbet ama böyle densiz insanlarla ömrünce uğraşacağına, yol verirsin giderler..

İşte böyle bu bazı büyükler.. Bırakmazlar gençler mutlu olsun..
Allahım sen bilirsin, bildiğin gibi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…