Sizde varmış zaten bu konuşma , karşı tarafta çok akıllıca rüya yalanını uydurmuş . Sizin orası nere bilmem ama benim bildiğim nişanı kız tarafı yapar .Benim ailemde de nişanı erkek tarafı yapar çok net bi adet ailem bana çok tepki gösterir
Bazen aynı tezi savunurken bile birbirinin söylediğini yanlış anlayıp, tartışmaya başlayanlar olur ya(mesela eşimle ben) sizin işte buna dönmüş bence.
Annesinin rüyasında gördüm diye anlattıkları, rüya falan değil bilesiniz.Reelde düşünülen yada yaşananları yumuşatarak anlatmanın bir şekli olarak bazıları tarafından çok kullanılır bu rüyamda gördüm, ya da falanca rüyasında görmüşlü cümleler.
Yolun daha başındasınız. Bizde şöyle olur, sizde böyle olurlara takılmayın.Herşeyi ortak planlayıp, ortak yapın. En güzeli bu. Hakkınızda hayırlısı.
genelde her yerde neredeyse kız tarafı yapar nişanı bu bilindik bişey. erkek yaparı ilk sizden duyuyorum ...
ozaman nişan yapmayın . istemiyoruz diyin.
nişanı da erkeğin yapması çok saçma ( özel sebepler yoksa- kız fakir erkek zengin gibi )
Sanırım bu cümleyi yanlış anlamış olabiliriz. Okuyunca ben de sizin kız tarafı yapar dediğinizi, yani arkadaşınızla aynı şeyi söylediğinizi düşündüm.(daha önce bizde nişanı kız tarafı yaptığını söylemiştim)
Sanırım yöreye göre değişiyor bu çünkü bana da kızın nişan masraflarını karşılaması aşırı tuhaf geliyor.
Nişan istememek, istemek değilde konu en özel anlarım böyle olursa bu beni çok üzer duygusal ve hassas biriyim ısrarla zorlamayla da yaptırmaktan hiç hoşlanmam
Kızın nişan yapmaya parası yoksa yapmasın o zamanDedi ama bence bu durumda kız ailesine uyulur uygun olanı budur bence
Benim fikrim nişanı ERKEK tarafı yapar yanlış anladınız.
Bizim yörede erkekler doğurur derlerse şaşırmamOho nişanı erkek tarafına yık, düğünü erkek tarafına yık. pasif kalmasın, ama hepsinin onlarin yapmasına da razı gelsin..Masallah.. Bence erkek arkadaşınız haklı sizin büyükleriniz anlassin bu konularda. Yoksa zararlı onun tarafı çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?