Nişanım bitti...

kızlar hafta sonu konuştuk sorunlarımızı anlattık birbirimize , sıkılmak terimini o anki kızgınlıkla söylediğiini anlattı aslında öyle bişey demek istemiş sadece bu tavırlarından sıkıldım demek istemiş ,ama ne o özür diledi ne de ben , üstelik annem çok tepkili görmek dahi istemiyomuş , barışsak bi türlü barışmasak bi türlü şaştım kaldım sanırım düzelmiycek bu durum

bunun olabileceğini evlilik öncesi bu gerginliklerin doğal olduğunu daha önce de yazmıştım sana. Annenle de bu konuyu çok paylaşmaman gerektiğini, fevi davranmaman gerektiğini yazmıştım. Şimdi sabredeceksin, annen illa ki yumuşayacaktır ama bunu unutması zaman alabilir. önemli olan, senin ne hissettiğin. düğün için acele etmeyin. biraz oluruna bırakın. kendinizi denemek için bir fırsat var önünüzde. evlilik hazırlıklarına dalmayın hemen. ahh ahh evlilik söz konusu oldu mu erkeklerin başının etini yemeye bayılıyoruz zaten...

keşke annenize yansıtmasaydınız ve kayınvalidenizi aramasaydınız.annesinin lafıyla hareket edip etmediğini bilmiyoruz sonuçta.kendi istediği için mi annesiyle konuşarak mı sizinle konuştu tekrar acaba?ayrıca özürde dilememiş zaten sizden.bence acele etmeyin,annenizin sakinleşmesini bekleyin ama bu süre içinde sizde nişanlınızı daha farklı ölçüp tartın kafanızda.6 yılımı verdim bitiremem demeyin sonra daha çok pişman olursunuz

Ayrılmaya karar verdim kızlar beni aramıyo sormuyo annemin babamın tlf cevap vermiyo
Bu akşam kayınvalidemi arayıp eşyaları göndericez 6 yılın sonunda bu da oldu emeklerim hayallerim boşa gitti
Kızlar dua edin bana nolurrrr

bugun verdıgın bu karar ılerde senı cok mutlu edecek..bugunden bunu anlamak ımkansız..zamana bırak ve sabret..en azından yarın öbür gun bosanmayla bıtecek bır evlılıgın olmayacak 6 yıllık bırlıktelıgımı bıtıremedım dıye evlendıgın ıcın...guclu ol...

hakkınızda hayırlısı olsun tatlım..üzülme..herşerde bi hayır vardır elbet

nasıl konustunuz cnm senmi aradın omu aradı .karşılıklımı konustunuz. sıkma canını sakın hersey olucağına varır

canım benim üzülme evlenip ayrılman dahamı iyiydi. iyileşmeyecek geçmeyecek acı yokmuş bunlarda geçicek sen yeterki güçlü ol...

Hakkında hayırlısı cnm zaman her seyın ılacı
Aranız belkı duzelır belkıde herkes kendı yoluna gıder belli olmaz bu gıbı durumlarda ama artık sen kesınlıkle arama
belkı yaptıgı hsaygısızlıgı anlayıp senı arar kimbilir suanda zamana bırak bol bol dua et malesef karsımızdakı ınsanlar bızım gıbı sevgisinin arkasında duramıyor ısıne gelmedımı arkasına bıle bakmadan gıdebılıyor umarım hersey istedıgın gıbı olur ............

hakkınızda hayırlısı olsun canım ama bence çok isbaetli bir karar olmuş

hakkinda hayirlisi olsun ama bence en iyisi,demek ki istemiyor artik..insallah kolayca atlatirsin 6 yil dile kolay Allah yardimcin olsn

hayırlısı olsun
ben 4. yıldönümünde nişanlımdan ayrıldım
ayrılmaya karar verme sürecinde, ayrıldıktan sonra, dağıldıkça dağıldım
mide hastası oldum
ama büyüdüğümü hissettim aynı zamanda
aradan çok kısa bir zaman geçti ve şu an çook sevdiğim eşimle evlendim
bana sürekli mutsuzluk veren bir ailesi olan biriyle evlenmemekle hayatımın en doğru kararını vermişim
şimdi eşimle de anlaşamadığımız konular oluyor
ama birlikte büyüyoruz birlikte öğreniyoruz

şu an iyice laçka olmuş ilişkiniz
üzülme tatlım
duayla bekle

hakkınızda kesinlikle hayırlısı olmuş,bence bundan dolayı mutlu olmalısınız.bugün size şer gibi görünen şeyler ileride inan ki sizi çok mutlu edecek.isterseniz 10 yılınızı verin zararın neresinden dönülse kardır.size bu şekilde davranıyorsa zaten hiç olmasın hayatınızda daha iyi. zaten nişanlanalı 5 ay olmuş ve daha düğün konusunu ailesi konuşmaya bile gelmemiş bu bile açıkçası bana çok garip geldi.acılar size güçlü olmayı ve daha doğru kararlar alabilmeyi gösterecek zamanla. umarım bu sıkıntılı dönemi en az hasarla atlatırsınız.

Belki hayırlısı bu ama canım çok acıyo çıldırmak üzereyim bir an olsun aklımmadn çıkmıyo
Napim kızalr bana bi akıl verin unutayım onu bu acı mahfetti beni 2 gündür yemek yiyemyorum öyle oruç tutuyorum , işten ayrıldım yani herşey bezdirdi beni

yapma canım kendine yazık etme. bugünler geçicek ne kadar az hasarla atlatırsan o kadar iyi. sni bu kadar üzen bi insan için kendini yıpratmaya değermi. muhakkak kolay değildir ama güçlü bi kadın ol ve dimdik ayakta dur. kendine yeni bir iş bul. kendine bak. yeni arkadaşların olsun. daha kalabalık ortamlara gir yalnız kalma. yalnız kalmak bunalıma sokar seni. Allah yardımcı olsun canım

nasıl geçecek bu acı nasıl alışıcam nasıl dayanıcam
ailem , o herkes bana düşman ya

nasıl geçecek bu acı nasıl alışıcam nasıl dayanıcam
ailem , o herkes bana düşman ya

bu günler geçicek herşey unutulucak bunu düşün. ve seni gerçekten seven biri muhakkak çıkıcak ve emin ol o 6 sene bekletmicek seni

ailen neden düşmaan. düşünmemeye calış cnm bnm. kayınvaliden radımı hiç konustuktan sonra bir daha seni yada ailenei. herkes biliyomu ayrıldınızı. keşke işten ayrılmasaydın kafanı dağıtırdın

ben onun için neler yaptım bir bilseniz , aynı şekilde o da benim için . karşılıklıydı herşey mutluyduk bize ne oldu böyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…