Nişanım bitti...

hatalı olan bendim daha doğrusu ailemle geçen bi konuşma , tavrı bana diil aileme ama bitirme noktasına gelicek kadar da önemli bi mevzuu diil.bu 3.gün

aramayın arkadaşım bu ilişkide sadece sevensizmisiniz?kayınvalidenizi aramışsınız zaten onuda aramasanız iyi olurdu ama beyefendi 3 gündür aramamış yollayın bohçayı asıl tavrını işin gerçek olduğunu oan anlar sizde konuşmanızı tavrınızı yapar ne istediğinizi belirtirsiniz yanlış hatırlamıyorsam sıkıldım demişti size üzgünüm ama sıkılmış işte tek başınızamı evleniceksiniz

Annesinin araya girmesiyle devam edecek ilişkiden hayır gelmez bence.Keşke aramayıp sabretseydin biraz,belki bir süre sonra değişirdi fikri.Böyle ailesinin zorlamasıyla olursa evlendikten sonra bu işten geri dönmek daha zor.Umarım hakkında hayırlısı olur

beklemeye tahammülünüz yok su anda cok normal ne olucaksa olsun istiyorsunuz ama yapma cnm böyle olmaz tutmaya calış kendini. görsün neyin ne oldunu

Bence burda bi DUR yap.. simdiden bu tip triplere giriyor, dügüne yaklasmisken.. sana SENDEN sIkIldigini söylüyor ve sen hala seni aramamasina üzülüyorsun..seni anliyorum kolay bisey degil ama üzülecegine , kizman gerekir! Kac yasindasin arkadasim? Seni simdiden bu sekilde üzüyor, sen anladigim kadariyla cok nazini cekmissin simdiye kadar, hatta bikana kadar.. peki düsünsene, farz etki annesi onu bi sekilde ikna etti ve yine barisdiniz ve evlendiniz-neler olacagini tahmin edebiliyormusun diye sormuyorum cünki cevabini sen kendin hepimizden daha iyi biliyorsun... Kendine sorsan, bununla hakikatden ciddi anlamda mutlu ola bilecekmisin?? seni mutlu ede bilecekmi? kendine bunu yanitla ve ondan sonra üzül yada üzülme..
sana karsi baya agir cümle kurmus , simarik tarzda-ne demek SIKILMIS?? Hem gururlu davranmalisin, o seni arasin , o ugrassin senin icin.. o senin aileni arasin seni ikna etmeleri icin.. bunlari etmiyorsa -bilemiyorum artik gerisini sen düsünü

Bence zararin neresinden dönersen kardir senin icin... iyi düsün...

nişan bir nevi tanışma asamasıdır istediğin kadar cık istersen 10 yıl çık nişanda ne oldunu anlarsın o yüzden bence sevin yüzünü gördüğün için

kızlar karar verdim aramycam ağlasamda çatlasamda aramycam hatta tlf kapatıcam açmycam bişey diyecekse annemi babamı arasın dimi
ilginize tesekkür ederim çünkü bu tür problemleri insan ne ailesiyle ne kardeşleriyle paylasabiliyo motive olmaya çok ihtiyacım vardı ve kendimi yalnız hissediyodum tsk ederim :18: :18: :18:

boyle havalara giren,,kendini naz a ceken erkekleri hic seviyorum..hadi evlendikten sonra yapani cok ta,, bu daha evlenmeden baslamis..ya sizin arayacagnizdan cok emin,ki bu hep boyle surer gider..yada sizden gercekten bikmis,btirmeye bahane ariyormus..

ne sekilde olursa olsun bence simdiden bunu yapan adamdan ciddi ciddi ayrilin derim, ki o zaten ayrilmis sizden..ha gercekten pisman olur,,yalvarir yakarir onu o zaman dusunursunuz,, ama simdi oturup beklemeninde bi anlami yok bence, ama siz tabi bunu bu sekilde goremiyorsunuz..asik siniz cunku.. ve muhtemelen yarin arasa, tekrar dzelir hersey..

evendikten sonra veya bi cocugunuz olduktan sonra keske dememek icin bence iyice dusunun,,hadi bazi adamlar gostermiyor gercek huyunu da gormedim bilemedim diyoruz.. ama bu acik acik gosteriyor..yani pismanliginiz daha buyuk olur..su anki heyecaniniz ve askiniz kalmayinca artik onun triplerini cekemez hale gelirsiniz..

belkide sizi cok daha guzel bir hayat bekliyor, kim bilir

Son düzenleme:
Ne değişmiş 5 ayda
Canım sinirle söylenmiş sözlerdir merak etme bugün yarın arar gönlünü alır
Alır almasına da bu delikanlı ne zaman evlenmeyi düşünüyormuş onu açıklığa kavuştur
Ömrünün sonuna kadar bekleyecek haliniz yok
Ne demeye ısrarla nişan yaptırmış ki :26:

Tamam canım bi gelişme olrsa yazarım hemen herkese iyi akşamlarrrrr

Uzun fLört dönemLeri nişanLıLık ve ewLiLiği bitiriO gaLİba..
Sanırım uzun süre beraber oLmak eşLerin birbirine karşı heyecanını bitiriOr..
Daha sOnra da ''sıkıLdım!' bahaneLeri ortaya çıkıo..
Dikkat edin hep böyLe oLuo istatistikLere göre de böLe zaten araştırıLmış ve boşanmaLarın çoğu sewerek evLenenLer ve öncesinde uzun flört döneMi yaşayanLardan oLuşuo..
Sen ne güseL ki evLenmeden gerÇek yüzünü görMüşsün..
Tabi bu yıLLarın değeriNi siLeMz ama şükret herzaMan beterin beteri var ne çiLE çekenLer var ..
Raßßim hakkında hayırLısını nasip etsin..

uzun süreli ilişki bence bahane olamaz,
biz eşimle evlenmeden önce 5 yıl çıktık.
evlenme konusunda daha çok heyecan duymamıza ve istekli olmamıza sebep oldu bu sadece.
bence kişilik meselesidir. insanın zamanla huyu da değişebilir.
nişanlınız bahane bulmuş, insan sevdiğinden sıkılır mı?
sakın kendizi suçlamayın "ben adam sıktım da beni bıraktı" diye düşünmeyin.
önemli olan hakkınızda hayırlısı olması, belki daha iyileriyle karşılacaksınız. kim bilir?

Valla canim cok üzgünsündür simdi eminim ama gercekten hayirlisi buymus demekki. Iyiki evlendikten sonra böyle bir seyi yasamamissin, ozaman daha cok yikilirdin. Benim bir tanidigim var, oda sürekli iliskilerini sIkIldim diyerekten bitirir, ama sonra 2 gün sonra bir bakardikki yaninda baska birisi var. Yani ne hikmetse sadece yeni birini buldugunda sevgilisinden birden sIkilmaya baslardi. Acikcasi bahanesi hep böyleydi.
Senin nisanlinda´da öylemi bilemiyorum. Veya hani eskiden yasakti ya, ailen karsiydi ya, ozaman heyecan veriyordu nisanlina, yasaksin diye. Cabalamak hosuna gidiyordu demek. Ailende onaylayinca bu heyecani bitti.
En yakin kizarkadasim 6 yil bir erkekle beraberdi, ailesi siddetle karsiydi. Bana kendisi söyle demisti: "Eger ailem bukadar karsi cikmasaydi ve onaylasaydi belkide bu iliski bukadar sürmezdi.

Ama canim senin yerinde olsam bu isi burda bitirirdim. Bu laftan sonra iki gün sonra özür dilese bile kabul etmezdim. 2 hafta sonra aynisini demiyecegi ne malum.
Hayirlisi olsun canim.
Mevlana derki üzülme, istedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacak demektir, yada gercekten olmamasi gerektigi icin olmuyordur

allah yardımcın olsun yha 6 yıl yazık günah

bence söyleme her güzel şeyin bi sonu vardır ama dimi? elbette bite bilir bence ilk kendine bunu alıştırsan iyi edersin
belki barışırsınız ama her ilişki gibi sizinkide bitebilir canım

canım.. nasıl üzüldüm... bende nışanlımla 5 6 ay önce nışanlandım, öncesinde 3 yılımız vardı.. inanırmısın birbirimize deli olan biz nışandan sonra aileler sorumluluk maddi sıkıntılar bpğulduk gittik.. off birde kayınwalidem .. benle yaşam uğrasları.. düşünsene daha şimdiden !! ve elti belası.... neler cektik ya.. Allah bilir beni perişan ettiler.....
ölmek bile istiyo insan.. ama canım cok şükürki sinirlerime engel olmayı yeni yeni öğrendim... bence biraz bekle...

sana söyleyebileceğim şu RABBİMİZE SIĞIN ONDAN DİLE...
ONDAN MERHAMET DİLEN...
bitmez inşallah dile kolay nerdeye 7 sene olacak.. inşallah Allah aranızı düzeltit mutlu huzurlu bi evliliğiniz olur...
sevgin yıpranmadıysa mücadele et derim canım ben.. eminim iyi bi insandırki 6 seneni ona vermişsin...

bende kızgınlığım anımda nışanlımı cok kırdım inşallah bi anlık kızgınlıktır.. gercek düşünceleri değildir inşallah....

biraz bekle, ses cıkmassa k.validene durumu ac, onların aileisnden sizi en cok destekleyen biri ile paylaş .. büyükler araya girince cözülür inşallah...

aileme çok mahcup oldum bunun için mi verdik seni diyolar
sanırım affedicem alışkanlık veya sevgi bilemiyorum br yanım o diyo bir yanım da nefret kararsızım

mesajlari okudum cok üzükdüm seni cokkkkkkk iyi anliyabiliyorum benimde 3 hafta önce nisanim atildi üstelik birbirimizi deli gibi severken aileler ugruna aslidna cokkkkkkkk sey var anlatilacak ama insan nerden nasil basliyacagini bilmiyor dimi(( bende 4 bucuk senedir beri beraberdim insan nefretmi sevgimi cagresizlikmi utancmi bilmiyor degilmi(( eger senin icin bir sakincasi yoksa seninle dertlesmek sohbet etmek isterim ayni aciyi paylasiyoruz ((( belkide böyle hayatinin en zor gününde benim gibi ayni derdi olanla paylasmak istersin ((

ne demek sıkıldım ya
benden sıkıldığını ayrılmak istediğini söylüyen adama ben geri dönmezdim
güvenemem çünkü evlenicem birde hayatımı paylaşıcam eeee sonra adam evlendikten 1 sene sonra sıkıldım ben ayrılalım demiyeceği ne malum
evlilik bu nişanlılığa falanda benzemez ne sıkıntılar yaşancak bazen maddi bazen manevi asıl o zaman sıkı sıkı bağlanıcaksın yoksa iyiyken yanında olmak kolay
aileler falan bunlar bahane sıkıldım diyerek işin içinden çıkılmaz
ailesini falanda kesinlikle aramazdım onlar düşünsünler ne yapacaklarını
öyle annesi konuşsun babası konuşsun bu iş bu şekilde tatlıya bağlanıcaksada istemem kalsın derdim canım
hakkında hayırlısı olsun

gercekten cok sacma sIkilmismis bu ne bicim bahane anlamiyorum...
baslarda ailesine demez cünkü hakli bendim diyorsunuz sonradan hatali olan bendim diyorsunuz..
tabiki bitirmek kolay degil ama istemiyorsa da zorla güzellik olmaz ki,
bence kendinizden cok fazla ödün veriyorsunuz ...aileler dururken sizin aramanizda ayri birsey
anneniz arasaydi kayinvalidenizi hem daha aramamis sizi arasa ne oalcak merak ediyorum..
evlenince skildim diyince ne olacak o zaman kimi arayacaksiniz cok zor ama olmuyorsa bazen olmuyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…