Bazı durumlarda annesinin dediğini dinlerdiNisanliniz ailesini çok mu dinler?
Annesinin bir dediği ile yüzük atıyorsa bir dediği ile de boşanırdı. Orta yol bulmak istememişler.hayirlisiBazı durumlarda annesinin dediğini dinlerdi
Verilmiş sadakan varmış gün gelicek iyi ki bu pisirikla olmamış diye dua ediceksin tecrübe konuşuyor.Selamlar,
Erkek arkadaşımla ben mühendisiz ve aynı şirkette çalışıyoruz. Bunu söyleme sebebim para konusunun dert olmaması gerektiğini ima etmekti
Erkek arkadaşım ile birlikte bir süre önce evlenme kararı almıştık. Ama nedense karşı taraf sürekli ayak diretti. Ailem kapalı olduğu için istemediklerini ima ettiler(ben açığım) ve ailemle tanışmalar sırasında sürekli kaba davrandılar aileme. Ancak biz bunları bir şekilde aşarız aileleri çok fazla görüştürmeyiz deşik.Karşı tarafın borca harca girmesini istemediğim için nişan isteme elbiselerini kendim aldım, bohça istemedim, hatta erkek arkadaşımın gömleğini bile kendim aldım, altin istemedim vs.
Sadece bizde adet çarşıya çıkmaya heves ettim. Ancak karsı taraf bunu kabul etmedi ve dialoglar aileler arasında gerildi ve nişana 1 hafta kala ayrıldık. Ben bu konuda kendimi çok değersiz hissettim. 2 3 parça eşya almamak için beni bıraktı ve ailesine karşı arkamda bile durmadı
Aynen bende hicbir sey istememistim tamam ban yaparim dedim en son düğun de yapmayalım salon cok pahalı dediler. İnsanlar fazla kolaylık saglanmamaliE ne güzel işte yol yakınken dönmüşsünüz.Nişan dahi olmamis.Verilmis sadakaniz varmış.Bu arada bir daha böyle bir yola girerseniz onu istemem bunu istemem yapmayın.Ne yapmaları gerekiyorsa yapsınlar.Diger türlü daha değerli olmuyorsunuz yani tam tersine taviz taviz i doğuruyor.
Aileme saygı duymayan bana duyar mı? En dengeli erkek bile ailesi böyleyken sen ve ailen ile kendi ailesi arasında kalıp bocalar. Evliliğin maddi sorumluluğu elbet vardır, kız aileleri bile buna hazırlık yaparken bu erkek ailelerinin ya da erkeklerin sorumsuzluğunu anlayamıyorum.. ya da niyetleri yok, istedikleri biri olunca olmayanı var etmeyi biliyorlar.. neyse isabet olmuş bence deSelamlar,
Erkek arkadaşımla ben mühendisiz ve aynı şirkette çalışıyoruz. Bunu söyleme sebebim para konusunun dert olmaması gerektiğini ima etmekti
Erkek arkadaşım ile birlikte bir süre önce evlenme kararı almıştık. Ama nedense karşı taraf sürekli ayak diretti. Ailem kapalı olduğu için istemediklerini ima ettiler(ben açığım) ve ailemle tanışmalar sırasında sürekli kaba davrandılar aileme. Ancak biz bunları bir şekilde aşarız aileleri çok fazla görüştürmeyiz deşik.Karşı tarafın borca harca girmesini istemediğim için nişan isteme elbiselerini kendim aldım, bohça istemedim, hatta erkek arkadaşımın gömleğini bile kendim aldım, altin istemedim vs.
Sadece bizde adet çarşıya çıkmaya heves ettim. Ancak karsı taraf bunu kabul etmedi ve dialoglar aileler arasında gerildi ve nişana 1 hafta kala ayrıldık. Ben bu konuda kendimi çok değersiz hissettim. 2 3 parça eşya almamak için beni bıraktı ve ailesine karşı arkamda bile durmadı
Sizin için hayırlısı olmuşSelamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?